Servicii design interior - Nobili Interior Design - AZafaceri.ro

Nobili Interior Design

Servicii design interior

Producător: nobili interior design | Adăugat: Vineri, 7 Martie 2014
Servicii design interior
1/5
Oferim servicii profesionale de design interior,proiectare interioare,amenajari interioare,proiectare mobila,randari 3D,decoratiuni interioare pentru case,vileapartamente,hoteluri,restaurante,pensiuni in Constanta si alte localitati in tara.Pe parcursul derularii proiectului vom asista fiecare etapa de desfasurare , incepand de la amenajarile interioare si terminand cu partea de achizitii a materialelor pentru finisaje si decoratiunilor .Astfel punem la dispozitia clientilor furnizori de materiale , mobila si decoratiuni , atat din tara cat si din strainatate .

Daca lucrarile se desfasoara conform mapei de proiect care contine toate datele si informatiile necesare punerii in practica a proiectului de design, atunci cu siguranta realitatea si rezultatul final vor fi spectaculoase.

Oferim clientilor nostril posibilitatea de a alege pachetul de servicii potrivit nevoilor sale, astfel am creat pachetul standard si premium.

Pachetul Standard

Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, mapa de proiect ( schite, planuri si masuratori cu produsele si materialele adaugate in proiectul de design).

Pachetul Premium

Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier ,mapa de proiect ( schite, planuri si masuratori cu produsele si materialele adaugate in proiectul de design).

Management de proiect – furnizare de produse si materiale.

Amenajari, finisaje si decoratiuni interioare.
http://www.bursa.ro