Termeni si Conditii - AZafaceri.ro

Termeni si Conditii

Portalul AZafaceri.ro este un site privat.AZafaceri.ro poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu prin formularul de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile noastre. Prin utilizarea site-ului AZafaceri.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor prezentata in cele ce urmeaza. Politica de confidentialitate se refera la colectarea si utilizarea informatiilor personale pe care ni le furnizati atunci cand vizitati acest portal.
Ne rezervam dreptul de a modifica sau indeparta la libera alegere portiuni ale Politicii de confidentialitate. Aceasta Politica este o completare la oricare alti termeni si conditii aplicabili portalului AZafaceri.ro. Acest document stabileste reguli care privesc exclusiv site-ul AZafaceri.ro si nu au nici un efect asupra site-urilor catre care avem legaturi din site-ul AZafaceri.ro sau care au legaturi catre AZafaceri.ro.
Portalul AZafaceri.ro este constient de importanta protejarii informatiilor colectate despre dumnavoastra, in mod special acele informatii capabile sa va identifice ca individ ("informatii personale"). Acest document guverneaza modul in care colectam si utilizam aceste informatii. Politica de confidentialitate ar trebui verificata periodic pentru a fi la curent cu orice modficari.

1. Informatii colectate
Informatiile pe care le colectam difera in functie de modul in care folositi site-ul. Este posibil sa utilizati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim va vor fi cerute informatii personale ca: numele, adresa de e-mail, adresa fizica, numere de telefon. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi. In plus fata de informatiile personale sistemele noastre colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa intelegem mai bine cum este folosit site-ul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezuma la, adresa de IP a computerului cu care accesati site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit si timpul petrecut in site. Atunci cand vizitati site-ul este posibil ca date despre dumneavoastra sa fie colectate si de parti terte ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului si sisteme de publicitate on-line. AZafaceri.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde si nu are obligatia legala de a controla informatiile de pe site oferite de utilizatori. AZafaceri.ro ca proprietar si administrator al siteului AZafaceri.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura datorata inextactitatii datelor si informatiilor publicate de utilizatori. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

2. Utilizarea informatiilor
Informatiile personale pe care vizitatorii le prezinta pe site-urile noastre sunt folosite doar in scopul in care au fost prezentate in afara de cazul in care noi dezvaluim/publicam alte utilizari in aceasta Politica in momentul colectarii informatiei. Copii ale corespondentei trimise de pe site, care ar putea contine informatii personale, sunt stocate ca arhive doar pentru pastrare si back-up.

3. Dezvaluirea/publicarea informatiilor
Exceptand unde ati aprobat sau unde dezvaluirea este necesara pentru atingerea scopului in care informatiile au fost prezentate, informatia personala poate fi dezvaluita/publicata in situatii speciale, in care noi avem motive sa credem ca este necesara identificarea, contactarea sau actionarea legala impotriva oricui dauneaza, ofenseaza sau se amesteca (cu sau fara intentie) in drepturile sau proprietatea noastra, a utilizatorilor nostri sau a altor persoane carora astfel de activitati le-ar putea dauna. De asemenea noi vom face cunoscute informatii personale cand in mod cinstit credem ca legea necesita/solicita dezvaluiri.

4. Securitate
Noi ne straduim sa asiguram securitatea, integritatea si sa protejam sfera privata a informatiilor personale prezentate, sa revizuim si sa actualizam masurile noastre de securitate in concordanta cu tehnologiile actuale. Din pacate nici o transmitere de date prin Internet nu este garantata ca fiind in totalitate sigura. In orice caz noi ne vom stradui sa luam orice masuri rezonabile pentru protectia informatiilor personale pe care dumneavoastra le transmiteti noua sau din produsele si serviciile noastre online sau offline. Odata ce primim informatiile dumneavoastra vom face eforturi pentru a asigura securitatea lor in sistemele noastre. In afara de aceasta angajatii nostri si furnizorii de servicii legate de/asociate cu sistemele noastre de informatii sunt obligati sa respecte confidentialitatea oricaror informatii personale aflate in posesia noastra. Noi nu ne vom asuma raspunderea pentru cazuri/accidente ca urmari ale acceselor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale.

5. Accesul la informatii
Ne vom stradui sa luam orice masuri rezonabile pentru protectia oricarei informatii despre dumneavoastra, si sa mentinem aceste informatii corecte si la zi. Oricand veti descoperi informatii incorecte despre dumneavoastra ne puteti contacta pentru a le corecta. In afara de aceasta angajatii nostri si furnizorii de servicii legate de/asociate cu sistemele noastre de informatii sunt obligati sa respecte confidentialitatea oricaror informatii personale in posesia noastra.

6. Legaturi catre alte site-uri
Noi furnizam legaturi catre site-uri in afara portalului nostru, precum si catre site-uri terte. Aceste site-uri nu sunt controlate de noi si noi nu ne vom asuma raspunderea pentru comportarea firmelor care sunt in legatura/asociate cu site-ul nostru. Inainte de a face cunoscute informatiile dumneavoastra. personale pe orice alte site-uri va sfatuim sa parcurgeti termenii si conditiile utilizarii acelor site-uri precum si specificatiile lor de securitate.

7. Probleme sau intrebari
Orice probleme legate de AZafaceri.ro vor fi luate in serios si vom incerca sa le rezolvam. Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne contactati. In conditiile nerespectatii de catre dvs. a acestor reguli de utilizare, AZafaceri.ro isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv contul dumneavoastra.