Ajutor - AZafaceri.ro

Ajutor

1.     Cine suntem?
Portalul AZafaceri.Ro a fost fondat la inceputul anului 2010 in Craiova si a avut prima afisare pe 27 ianuarie 2010. Portalul a fost conceput pentru  ca orice firma care doreste promovarea pe internet sa-si poata creea un blog al sau, cu prezentarea firmei, a produselor si a contactului. Totul este gratuit.Ideea de viitor a acestui portal este aceea de extindere pe piata romaneasca si de acapararea cat mai multor firme, dar si dezvoltarea serviciilor oferite de catre AZafaceri.ro
Ne puteti contacta la adresele de mail :
contact@azafaceri.ro
azafaceri@azafaceri.ro
office@azafaceri.ro

2.
Ce trebuie sa stiti pe portalul AZafaceri.ro ?
In primul rand, cand intrati pe site trebuie sa cititi Termenii si conditiile, dupa care pagina de ajutor pentru a cunoaste tot ce puteti face pe site.

Cum va faceti cont?
Dupa ce ati accesat din browserul dumneavoastra de internet www.AZafaceri.ro , puteti gasi in dreapta un buton: “Inscrie firma gratuit”, mai departe aveti de completat doua tabele, unul cu detaliile personale, detaliile de user si al doilea cu detaliile despre firma dumneavoastra.ATENTIE! Completati acele tabele cu atentie si cat mai detaliat, pentru ca acestea vor fi vazute de cei care acceseaza blogul firmei dumneavoastra!  Dupa asta, urmatoarea dumneavostra preocupare este accea de a va verifica mailul, pentru a confirma inscrierea pe site.Urmatorul pas, pentru a va face  simtita prezenta pe site este acela de a complete campurile Produse/Servicii si Cooperari/Asocieri.
Un lucru foarte important in completarea datelor firmei este acel camp ce contine cuvintele cheie, acestea sunt importante deoarece cei care acceseaza internetul va pot gasi mult mai usor prin aceste cuvinte cheie.

Campul Produse/Servicii
 
     Va ajuta sa expuneti ceea ce vindeti (cantitate, stoc, pret) , dar sis a aratati calitatea si unicitatea produselor/serviciilor prin poze cu acestea. ATENTIE! La adaugarea unui produs/serviciu trebuie sa alegetie cel putin o categorie. Astfel dupa ce ati ales categoria-subcategoria in care incadrati produsul/serviciul apasati butonul “Adauga”! Dupa ce ati terminat cu prezentarea produsului/serviciului apasati butonul “Salveaza”!

Campul Cooperari/Asocieri
     
Va ajuta sa va expuneti dorintele dumneavoastra, alte produse, materiale, mijloace fixe sau mobile, de care firma dumneavoastra numai are nevoie, sau va puteti exprima interesul pentru anumite produse, materii prime, materiale, sau mijloace fixe/mobile de care ati fi dumneavoastra interest sa va fie oferite.

Campul Mesaje Primite
       Site-ul Azafaceri.ro va da posibilitatea sa trimiteti si sa primiti mesaje prin intermediul sau. Acest camp va ofera posibilitatea sa va verificati mesajele.
Campul Setari
       
Acest camp este important pentru dumneavoastra pentru ca de aici puteti face toate modificarile dorite in contul dumneavoastra personal (schimbare user, parola, persoana de contact etc.), dar si in cadrul companiei dumneavostra (in caz ca va extindeti intr-un alt domeniu, sau va schimbati numarul de telefon, sau sigla etc.).

Meniul Cauta
 
Am creat acest meniu pentru a gasi mult mai repede partenerii de afaceri, dar si pentru a verifica piata unde vindeti sau cumparati. Astfel aveti trei tipuri de cautare Firme; Produse si Servicii;

Cooperari/Asocieri,
dupa ce anume doriti sa gasiti pe portalul AZafaceri.ro.

Meniurile Catalog Firme/ Catalog Produse  
sunt un alt tip de cautare dupa domeniile/subdomeniile de activitate, in care sunt incadrate Firmele/ Produsele sau Serviciile.

3.    Ce mai puteti gasi pe Portalul AZafaceri.ro ?
Porlalul AZafaceri.ro cuprinde un curs valutar cu cele mai importante monezi de pe piata romaneasca (sursa BNR), dar si stiri pe care Echipa AZafaceri.ro le-a considerat importante pentru fiecare dintre dumneavoastra, in diverse domenii.