Cine suntem? - AZafaceri.ro

Cine suntem?

AZafaceri - Portal de afaceri

Azafaceri.ro este portalul dumneavoastra de afaceri de care aveti nevoie. Noi va putem oferi o sansa in dezvoltarea afacerii prin crearea unui profil al firmei dumneavoastra, expunerea de produse/servicii, cooperari si asocieri in vederea dezvoltarii si promovarii afacerilor.

Azafaceri.ro va propune reducerea costurilor pentru paginile web, de prezentare, a publicitatii on-line. Va ajuta sa nu pierdeti timpul cu cautari de piete de afaceri, parteneri si informatii utile dumneavoastra.

Azafaceri a luat nastere in Craiova, la inceputul anului 2010, ca un raspuns la criza economica prin care trecem cu totii. Azafaceri.ro si-a propus inca de la infintare sa fie un ajutor desavarsit pentru firmele inscrise pe portal. Pana in prezent am reusit asta prin activitatea de promovare a site-ului, dar si prin Sectiunea Module-AZ care in prezent cuprinde Programul de Facturare si care pe viitor va cuprinde multe alte module, acestea depinzand si de feedback-ul primit, de categoriile principale si de firmele active din site.

Oferta noastra este aceasta, dumneavostra va inscrieti firma, va adaugati produsele/ serviciile oferite, noi va garantam promovarea acestora, publicitatea on-line, sansa de a cunoaste noi parteneri de afaceri, informatiile necesare dezvoltarii si promovarii pe piata a acestora.
In mediul Azafaceri.ro veti gasi tot ce aveti nevoie pentru dezvoltarea vizibila si profitabila a afacerii dumneavoastra.