Nobili Interior Design - AZafaceri.ro

Nobili Interior Design

Oferta de servicii propuse de Nobili Interior Design acopera toate stilurile de amenajari si design interior pentru case,apartamente,vile,hoteluri,restaurante si pensiuni.Pe parcursul derularii proiectului vom asista fiecare etapa de desfasurare , incepand de la amenajarile interioare si terminand cu partea de achizitii a materialelor pentru finisaje si decoratiunilor .Astfel punem la dispozitia clientilor furnizori de materiale , mobila si decoratiuni , atat din tara cat si din strainatate .

Daca lucrarile se desfasoara conform mapei de proiect care contine toate datele si informatiile necesare punerii in practica a proiectului de design, atunci cu siguranta realitatea si rezultatul final vor fi spectaculoase.

Oferim clientilor nostril posibilitatea de a alege pachetul de servicii potrivit nevoilor sale, astfel am creat pachetul standard si premium.

Pachetul Standard

Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, mapa de proiect ( schite, planuri si masuratori cu produsele si materialele adaugate in proiectul de design).

Pachetul Premium

Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier ,mapa de proiect ( schite, planuri si masuratori cu produsele si materialele adaugate in proiectul de design).

Management de proiect – furnizare de produse si materiale.

Amenajari, finisaje si decoratiuni interioare.
http://www.bursa.ro