Servicii de promovare on-line - Asociatia Filantropica Timi&Raluca - AZafaceri.ro

Asociatia Filantropica Timi&Raluca

Servicii de promovare on-line

Producător: - | Adăugat: Duminică, 26 Ianuarie 2014
Servicii de promovare on-line
1/1
Pentru ca un site sa fie pozitionat in fata in rezultatele unei cautari acesta trebuie sa fie considerat de Cel Mai Mare Motor De Cautare, Google, un site bine optimizat in comparatie cu domeniul sau de activitate si promovat corespunzator prin inscrierea in Directoare Web, Motoare De Cautare, prin publicarea de anunturi online si prin puublicarea de cat mai multe linkuri "semnificative" inapoi catre siteul respectiv,in special prin articole si/sau comunicate .
Un site bine optimizat si 10 linkuri "semnificative" catre site este mai bine vazut de Google decat un site neoptimizat, inscris necorespunzator in Motoare De Cautare si Directoare Web sau optimizat necorespunzator si 100 de linkuri "nesemnificative" catre site.
Cu cat un site este mai bine optimizat, se foloseste o descriere corespunzatoare la inscrierea siteului si este inscris in cat mai multe Directoare Web si Motoare De Cautare cu atat va aparea in mai multe rezultate cand se va face o cautare pe Google aducand mai multi vizitatori.
Diferenta dintre un anunt online si inscrierea siteului intr-un director web este ca anuntul online expira dupa o anumita perioada de timp si este sters iar inscrierea siteului cu o descriere care respecta regulile nu este stearsa, ceea ce inseamna ca ramane o legatura singura inspre site.
Google indexeaza periodic toate siteurile. Cand un utilizator face o cautare pe Google folosind cuvintele cheie ale siteului in rezultate va aparea descrierea siteului din toate Directoarele Web si Motoarele De Cautare in care siteul a fost inscris daca proprietarul siteului a apelat la servicii de promovare web. Pentru siteurile care vor fi promovate dupa mai multe expresii promovarea web se face consecutiv in ordinea expresiilor stabilite.
Primul lucru care trebuie sa-l faca un proprietar de site sau un webmaster dupa finalizarea siteului este sa se asigure ca siteul este bine optimizat si sa-l promoveze pe web prin inscrierea corespunzatoare in Motoare De Cautare si Directoare Web.

Din respect pentru afacerea si pentru TIMPUL dumneavoastra,noi va oferim aceste servicii de promovare,in special prin inscrierea MANUALA a site-ului dumneavoastra in directoare web,ceea ce,dumneavoastra,cel mai probabil din lipsa de timp,nu faceti. Acest lucru garanteaza o vizibilitate si o pozitionare mai buna a site-ului dumneavoastra in motoarele de cautare,in special pe Google,promovarea afacerii dumneavoastra (in fond acesta a fost motivul pentru care ati investit timp si bani in crearea site-ului,nu?), atragerea de vizitatori si,in functie de interesul acestora pentru continutul site-ului, a produselor sau serviciilor oferite,CRESTEREA semnificativa a numarului de CLIENTI sau PARTENERI.

Pentru ca noi aplicam dictonul "CLIENTUL NOSTRU - STAPANUL NOSTRU",tratam cu respect fiecare client si partener.Pentru aceasta oferim servicii personalizate,in functie de dorintele clientului,de nevoile si sugestiile acestuia,de nisa de piata acoperita,etc.

Daca doriti sa beneficiati de serviciile noastre,va rugam sa ne contactati.Oferim SERIOZITATE,CALITATE si PROFESIONALISM.


Pentru mai multe detalii despre serviciile de promovare on-line,accesati:

www.promoweb.aaz.ro
http://www.bursa.ro