Sistem tour guide pentru traducere simultana si ghidare in fabrici sau turism - Amro Electronic Grup - AZafaceri.ro

Amro Electronic Grup

Sistem tour guide pentru traducere simultana si ghidare in fabrici sau turism

Producător: - | Adăugat: Marţi, 23 Iunie 2020
Sistem tour guide pentru traducere simultana si ghidare in fabrici sau turism
1/1
Amro Electronic prezinta TM01-NG, un sistem de traducere simultana si tour guide, compus din emitatoare (microfon lavaliera, microfon wireless de mana sau microfon headset) si mai multe receptoare; plus, o geanta tip statie de incarcare, foarte folositoare si pentru depozitarea in siguranta a aparatelor si transportul lor.
Sistemul tour guide TM01-NG este recomandat in multiple activitati precum vizite ghidate in turism sau in fabrici (vizite de lucru) sau conferinte care necesita traducerea in timp real pentru mai multi participanti. Pentru traducere, este necesar un translator uman, care vorbind in emitatorul sistemului, va transmite informatiile in receptoarele audientei, direct in casti.
Atunci cand comunicarea se desfasoara pe fond de zgomot, la distanta sau in mai multe limbi straine, sistemul tour guide si traducere simultana este o solutie eficienta si accesibila.
Vrei sa iti simplifici munca si totodata sa optimizezi procesul de comunicare in conferinte sau in vizite cu tursiti? Amro Electronic Grup ofera multe solutii convenabile. Contacteaza-ne la tel. 0749.190.532!
Showroom si birouri: Drumul Gazarului 43 - 45, sector 4, Bucuresti
www.echipamente-audio-profesionale.ro
http://www.bursa.ro