REVELION 2020 Asiatic Thailanda – Malaezia – Singapore - DAL TRAVEL - AZafaceri.ro

DAL TRAVEL

REVELION 2020 Asiatic Thailanda – Malaezia – Singapore

Producător: dal travel | Adăugat: Luni, 8 Iulie 2019
REVELION 2020 Asiatic Thailanda – Malaezia – Singapore
1/1
Caleidoscop
AsiaticREVELION ASIATIC

THAILANDA – MALAEZIA – SINGAPORE

Bangkok – Ayutthaya – Damnoen Saduak – Kuala Lumpur – Putrajaya – Malacca – Singapore

Veţi păşi într-o lume care îmbină misterul oriental cu tehnica vestică într-un caleidoscop viu colorat, o călătorie care va începe în Thailanda, unde veţi descoperi fascinanta capitală şi împrejurimile acesteia pline de istorie şi pitoresc, un “colţ de lume” în care vă veţi simţi în primul rând “liberi”, pentru că Thai înseamnă libertate, vă veţi simţi fericiţi pentru că veţi fi în “Ţara Surâsului”, vă veţi simţi mai aproape de zei printre palatele regale şi templele budiste care stau alături de zgârie-norii şi autostrăzile suspendate din Bangkok, “Oraşul Îngerilor”, unde veţi petrece Revelionul, va continua cu capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, monument al ingenuităţii şi determinării malaeziene, devenită dintr-o murdară exploatare minieră una dintre cele mai spectaculoase metropole asiatice, cu Malacca, cel mai vechi oraş din Malaezia listat de Patrimoniul Mondial UNESCO, ca la final să ajungeţi în “oraşul leului”, Singapore, oraş-stat insular cu unul dintre cele mai înalte standarde de viaţă din lume, unde veţi putea face ultimele cumpărături în mall-urile ultramoderne, care au făcut din oraş un sinonim pentru cumpărături.

Perioada: 28.12.2019 – 09.01.2020
Ziua 1 / 28.12.2019: Bucureşti – Doha – Bangkok
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (12:15 / 18:00), de unde se va pleca spre Bangkok cu zborul QR 830 (20:10 / 06:55).
Ziua 2 / 29.12.2019: Bangkok
Sosire la ora 06:55 în Bangkok, unul dintre cele mai interesante oraşe ale Asiei, un ansamblu de palate, de temple budiste, un oraş în care trăiesc frumoasele fete “thai”. Cele şapte milioane de locuitori îşi numesc oraşul Krung Thep, ceea ce în traducere înseamnă “Oraşul îngerilor”. Întâlnire cu ghidul local, alături de care vom porni într-un tur de oraş care va include cele mai reprezentative zone ale oraşului. Vom intra în piaţa de flori Pak Klong Talat, unde vom avea ocazia de a admira o mulţime de plante şi flori exotice şi în Chinatown. Vom vizita apoi 3 temple emblematice: Wat Traimit, templu situat la intrarea în Cartierul Chinezesc, care adăposteşte o impresionantă statuie din aur a lui Buddha, care are o înălţime de 5 m şi care cântăreşte nu mai puţin de 5,5 t de aur, Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok, care se numeşte astfel datorită statuii gigantice care-l reprezintă pe Buddha Culcat, statuie suflată cu aur, care are o înălţime de 15 m şi o lungime de 46 m, cu tălpi frumos încrustate în sidef, templu care este în acelaşi timp şi cea mai mare mănăstire din Thailanda şi Wat Benjamabopit, o “bijuterie” a arhitecturii thailandeze, un superb templu construit din marmură albă. Transfer pentru cazare la Hotel Grand Sukhumvit 5* (sau similar 5*), camere deluxe.
Ziua 3 / 30.12.2019: Bangkok
Mic dejun. Dimineaţa ne vom deplasa spre debarcader pentru o plimbare pe Fluviul Chao Praya, cea mai impresionantă şi pitorească zonă care pare animată non-stop datorită bărcilor taxi şi a celorlalte ambarcaţiuni care transportă tot felul de mărfuri, după care vom intra pe canale, în Thonburi, vechea capitală a Thailandei, cu locuinţe lacustre, vegetaţie şi faună specifice. Vom avea prilejul de a observa modul de viaţă al oamenilor simpli de la ţară şi vom încheia cu o vizită la Templul Zorilor, situat chiar pe malul fluviului, ale cărui Chedi sunt în întregime acoperite cu piese de porţelan multicolore, încrustate în formă de flori. Templul numit după Aruna, zeul hindus al răsăritului, cu o pagodă centrală, înconjurată de alte patru pagode mai mici, reprezintă în viziunea budistă Universul cu cele patru mări ale lumii fizice. În continuarea zilei vom vizita Palatul Regal, fondat în anul 1782 de către regele Rama I, ale cărui ziduri impunătoare închid o suprafaţă de 259 hectare. Complexul format din mai multe clădiri folosite în trecut pentru diverse ocazii, este astăzi folosit pentru ceremonii oficiale de stat. Întregul complex conţine sanctuare îmbrăcate în sticlă şi mozaic viu colorat, dând impresia unui ţinut de basm. Intrările sunt păzite de yaksha, creaturi gigantice cu nas turtit, ochi înspăimântători şi colţi puternici, îndreptaţi spre eventualii agresori. Vom avea prilejul de a admira Palatul Recepţiilor, Sala Tronului, Sala Încoronărilor, Palatul Funerar, Casa de oaspeţi şi Wat Phra Keo, Templul lui Buddha de Smarald, care este de fapt Capela Regală a Palatului, unde se află statuia cea mai venerată din Thailanda, care reprezintă o imagine a lui Buddha, sculptată într-o singură piatră de jad. Dejun la un restaurant local. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. Cazare la Hotel Grand Sukhumvit 5* (sau similar 5*), camere deluxe.
Ziua 4 / 31.12.2019: Bangkok – Ayutthaya – Bangkok
Mic dejun. Excursie de o zi la Ayuttaya, fosta capitală a regatului Siam, fondată în anul 1350 de prinţul U Thong, care a pus piatra de temelie a viitoarei capitale a regatului, ce cuprindea aproape întreg teritoriul Thailandei contemporane şi o mare parte din Cambodgia de astăzi, dar care a fost distrusă de birmanezi în anul 1767. Pe parcurs vom face o oprire la Palatul Bang Pa-In, într-o regiune extrem de romantică, pentru a vizita fosta reşedinţă de vară a regelui Rama al V-lea, palat frumos decorat, atât în stil chinezesc cât şi european. Ne vor încânta şi grădinile palatului deosebit de frumoase, care adăpostesc numeroase specii de flori rare. Ajunşi în Ayutthaya, vom vizita parcul istoric unde vom putea admira ruinele numeroaselor temple de odinioară, precum Vihara Phra Mongkol Bophit, unde se află cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din Thailanda, Wat Chai Watthanaram, care are o arhitectură asemănătoare templului Angkor Wat din Cambodgia, Wat Phra si Sanphet situat în complexul unui vechi palat regal din Ayutthaya şi Wat Mahathat, unde se află imaginea lui Buddha înconjurată de rădăcinile unui copac. Vom pleca apoi spre Wat Chong Lom pentru îmbarcarea pe un vas de croazieră cu care ne vom întoarce la Bangkok. Dejun la bordul vasului. Vom putea admira peisajul exotic şi vom avea prilejul de a observa viaţa locuitorilor de pe malul râului Chao Phraya. Transfer pentru cazare la Hotel Grand Sukhumvit 5* (sau similar 5*), camere deluxe. LA MULŢI ANI 2020!
Ziua 5 / 01.01.2020: Bangkok – Piaţa Plutitoare Damnoen Saduak – Bangkok
Mic dejun. În această zi vom face o excursie la Piaţa Plutitoare din Damnoen Saduak, considerată drept unul dintre cele mai exotice obiective turistice din Bangkok. Damnoen Saduak este situată în districtul cu acelaşi nume din provincia Ratchaburi, la o distanţă de aprox. 105 km de Bangkok. Potrivit istoriei locului, existenţa pieţei este datorată Regelui Rama al IV-lea, care a ordonat în anul 1866 construcţia unui canal lung de 32 km pentru a lega râurile Mae Klong şi Tachine. Treptat, calitatea deosebită a solului din zona canalului a făcut ca agricultura să înflorească în district, ceea ce a atras o cerere uriaşă din partea consumatorilor de legume şi fructe proaspete. Vom avea ocazia de a descoperi modul tradiţional de comercializare a fructelor, legumelor şi a altor bunuri proaspete, direct din pitoreştile ambarcaţiuni ale localnicilor. Dejun la un restaurant local. Vom pleca apoi spre Tabăra de Elefanţi Taweechai, unde vom putea face o plimbare pe elefanţi, după care vom participa la un rafting inedit în bărci tradiţionale pe Râul Kwai Noi. Întoarcere la Bangkok pentru cazare la Hotel Grand Sukhumvit 5* (sau similar 5*), camere deluxe.
Ziua 6 / 02.01.2020: Bangkok – Kuala Lumpur
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, unde modernul se armonizează inedit cu tradiţionalul, zgârie-nori impresionanţi înălţându-se falnic lângă temple şi clădiri istorice, palmierii şi vegetaţia luxuriantă dându-i un farmec exotic aparte, iar mall-urile în care îţi poţi petrece zile întregi reprezintă o invitaţie de neratat. Emblema Malaeziei - Turnurile Pentronas şi Menaka KL (turnul de telecomunicaţii) se văd de departe, noaptea oferind un spectacol mirific. Kuala Lumpur este un oraş în care oricât de mult ai sta nu poţi spune că ai văzut totul. Transfer pentru cazare la Hotel Royal 4* (sau similar 4*), camere deluxe. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale şi cumpărături. Cină cu spectacol tradiţional la un restaurant local.
Ziua 7 / 03.01.2020: Kuala Lumpur
Mic dejun. Zi dedicată explorării oraşului Kuala Lumpur, ale cărui principale atracţii turistice se concentrează în două mari zone de interes: Centrul Oraşului şi Triunghiul de Aur. Însoţiţi de ghidul local vom porni într-un tur panoramic de oraş, care va include: Piaţa Independenţei – Dataran Merdeka, Monumentul Naţional – Tugu Negara, construit în memoria soldaţilor căzuţi în timpul luptei pentru independenţa Malaeziei, Curtea Federală, construită în stil maur, Moscheea Masjid Negara, una dintre cele mai mari din Asia de sud-est, Poarta Palatului Regal, Gara Centrală, construită conform arhitecturii mahomedane, Chinatown, unul dintre cele mai colorate şi vibrante cartiere din oraş, Turnurile Gemene Petronas, înalte de 452 m, care sunt cele mai reprezentative construcţii de artă modernă şi postmodernă (până nu demult cele mai înalte din lume, depăşite în prezent de “Taipei 101 Tower” şi Burj Dubai). În continuarea zilei vom vizita Grădina de Orhidee şi Peşterile Batu, o populară atracţie turistică, aflată la 13 km nord de oraş. În peştera principală se află un templu hindus, la care se ajunge urcând 272 de trepte, iar într-o peşteră mai mică, aflată la baza dealului, este găzduită o interesantă expoziţie despre mitologia malaeziană. Opţional, cină în Revolving Tower, turnul care oferă o splendidă panoramă asupra oraşului luminat. Cazare la Hotel Royal 4* (sau similar 4*), camere deluxe.
Ziua 8 / 04.01.2020: Kuala Lumpur – Putrajaya – Kuala Lumpur
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale, cumpărături sau excursie opţională cu dejun inclus la Putrajaya, capitala administrativă a Malaeziei, oraş cu clădiri noi care respectă însă stilul tradiţional islamic. În anul 1999 s-a decis ca aici să fie mutată administraţia centrală malaeziană datorită supra aglomerării din Kuala Lumpur. Numele oraşului a fost dat în onoarea Primului Ministru Tunku Abdul Rahman Putra Al-Hak, cel care a avut un rol deosebit în obţinerea independenţei ţării şi care a fost întâiul Prim Ministru după obţinerea acesteia. Putrajaya este numit deseori “oraşul grădină”, datorită minunatelor parcuri şi a lacului înconjurat de numeroase spaţii verzi. Veţi face un tur panoramic de oraş, prilej de a admira Moscheea Putra, o construcţie splendidă care aminteşte de moscheea Regelui Hassan din Casablanca, Perdana Putra, clădirea în care îşi desfăşoară activitatea guvernul, precum şi Monumentul Mileniului. Întoarcere în Kuala Lumpur unde veţi avea timp liber la dispoziţie sau opţional, excursie în pădurea cu mangrove, cu cină inclusă. Veţi avea prilejul cu această ocazie să descoperiţi exotismul Malaeziei, să vedeţi maimuţele cu blana argintie şi să vă bucuraţi de pădurea de mangrove într-o inedită plimbare cu barca, plină de farmec şi romantism. Cazare la Hotel Royal 4* (sau similar 4*), camere deluxe.
Ziua 9 / 05.01.2020: Kuala Lumpur – Malacca – Singapore
Mic dejun. Plecare spre Malacca, cel mai vechi oraş din Malaezia, situat în sudul peninsulei malaeziene. Fostă colonie portugheză, olandeză şi britanică, cunoscută prin farmecul canalelor pitoreşti, străduţelor înguste cu temple şi case vechi, Malacca face astăzi parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom face un tur panoramic de oraş, prilej cu care vom vedea Biserica Sf. Petru, cea mai veche biserică creştină din Malaezia, marele cimitir chinez care datează din sec. al XVII-lea, faimoasa Porta de Santiago, dovada ocupaţiei portugheze, ruinele bisericii Sf. Paul, locul unde Francisc Xaveriu a înfiinţat prima şcoală modernă din Malaezia şi Piaţa Olandeză. Vom vizita apoi Muzeul Malacca şi cel mai vechi templu funcţional chinez din Malaezia, Cheng Hoon Teng, fondat în anul 1645, singurul templu unde există trei doctrine majore ale credinţei chineze: taoism, buddhism şi confucianism. Vom avea apoi timp pentru o plimbare de-a lungul străzii Jonker, faimoasă pentru antichităţile malaeziene. Dejun la un restaurant local. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Singapore unul dintre cele mai prospere state din lume, fondat ca o colonie britanică acum două secole, o metropolă modernă, foarte curată, înconjurată de parcuri verzi atent îngrijite. Singapore este considerat o veritabilă “perlă a Asiei”, situat în topul celor mai vizitate oraşe ale lumii. Arhitectura urbană fascinantă, cu zgârie-nori care mărginesc bulevardele largi, vibranta viaţă de noapte, influenţele chineze, indiene şi malaeziene, clima tropicală, bucătăria delicioasă şi mall-urile ultramoderne care au făcut din oraş un sinonim pentru cumpărături, ne vor aştepta să le descoperim. Cazare la Hotel Furama City Centre 4* (sau similar 4*), camere deluxe.
Ziua 10 / 06.01.2020: Singapore
Mic dejun. Tur panoramic al “Oraşului Grădină”, aşa cum mai este denumit Singapore, prilej cu care vom vedea cartierul colonial, centrul districtului de afaceri Padang, centrul civic unde se află Parlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Esplanade Theatres, clădire situată de-a lungul Golfului Marina Bay, Parcul Merlion care oferă o superbă panoramă a golfului cu iahturi, unde se află statuia Merlion, simbolul oraşului, creatura mitologică cu cap de leu şi trup de peşte, care reprezintă originile umile ale oraşului ca sat pescăresc. Vom vedea în continuare templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, cartierul Chinatown, cartierul Little India, situat pe malul estic al râului Singapore, care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie şi mirodenii, manufacturile de prelucrare a pietrelor preţioase şi Grădina de Orhidee din cadrul Grădinii Botanice din Singapore, care se mândreşte cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2.000 de hibrizi. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. Seara veţi avea posibilitatea de a participa opţional la un “Night safari”, o ocazie unică de a vedea animale nocturne într-un mediu natural. Acest safari nocturn a fost primul din lume organizat pe o suprafaţă de peste 40 de hectare de junglă, folosindu-se efecte speciale, care vă vor impresiona cu siguranţă. Călătoria prin junglă se va face în deplină siguranţă, cu un trenuleţ care va trece prin rezervaţii naturale şi habitate care reproduc mediul natural de la poalele munţilor Himalaya, Pădurile din Asia de Sud Est şi din subcontinentul Indian. Cazare la Hotel Furama City Centre 4* (sau similar 4*), camere deluxe.
Ziua 11 / 07.01.2020: Singapore
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru cumpărături şi alte activităţi individuale sau posibilitatea de a vizita împreună cu conducătorul de grup Grădinile Naţionale – Gardens by the Bay (biletele de intrare se vor achita individual la faţa locului). Acestea sunt renumite prin: Flower Dome, o seră uriaşă care reproduce climatul mediteraneean rece-uscat al regiunilor din Africa de Sud, California, Spania şi Italia; Cloud Forest, care adăposteşte cea mai mare cascadă de interior din lume şi OCBC Skyway, care ne va conduce la înălţimile grădinilor verticale Supertrees, de unde vom avea o panoramă deosebită asupra oraşului Singapore de la o înălţime de 22 m. După această vizită veţi putea participa la o excursie opţională în jurul insulei, tur cunoscut sub denumirea de Round Island Tour. Veţi avea prilejul de a aprofunda istoria insulei, de a cunoaşte obiceiurile şi tradiţiile locuitorilor din satul Changi, de a vizita barajul Kranji şi Memorialul de Război Kranji, dedicat celor 20.000 de soldaţi care şi-au pierdut viaţa în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial şi de a vizita cel mai mare templul budist din Singapore, Kong Meng San Phor Kark See Temple, cunoscut şi ca Bright Hill. Cazare la Hotel Furama City Centre 4* (sau similar 4*), camere deluxe.
Ziua 12 / 08.01.2020: Singapore
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru cumpărături şi alte activităţi individuale. Camerele sunt disponibile pâna la ora 12:00 (există posibilitatea de a rezerva camera pentru “late check out”, contra cost, cu minim o lună înainte de începerea circuitului). Posibilitate de a vizita opţional Insula Sentosa, o oază de linişte şi atracţii speciale precum: Butterfly Park, unde veţi putea admira cei mai frumoşi fluturi pe care i-aţi văzut vreodată, Insect Kingdom, cu peste 3.000 de specii dintre cele mai frumoase şi rare insecte, Underwater World, cel mai mare oceanarium tropical din Asia, care coboară spre fundul mării printr-un tunel acrilic transparent de 80 m lungime, în care trăiesc peste 2.500 de vietăţi marine, printre care peste zece specii de rechini. Seara, transfer la aeroport pentru zborul spre Doha.
Ziua 13 / 09.01.2020: Singapore – Doha – Bucureşti
Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 945 (02:00 / 05:35), de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (06:55 / 11:15).

TARIF: 880 EURO + 990 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 620 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 25 turişti; pt. un grup mai mic de 25 turişti, tariful se va recalcula)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Bangkok şi Singapore – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways
- transport continental cu avionul pe ruta: Bangkok – Kuala Lumpur
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 4 nopţi cazare în Bangkok la Hotel Grand Sukhumvit 5* (sau similar), camera deluxe
- 3 nopţi cazare în Kuala Lumpur la Hotel Royal 4* (sau similar), camere deluxe
- 3 nopţi cazare în Singapore la Hotel Grand Pacific 4* (sau similar), camere deluxe
- mesele menţionate în program: 10 mic dejunuri, 4 dejunuri şi 1 cină cu spectacol tradiţional la un restaurant local
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- tururi de oraş în Bangkok, Kuala Lumpur, Malacca şi Singapore
- plimbare pe Fluviul Chao Praya
- excursie din Bangkok la Piaţa Plutitoare Damnoen Saduak, la Tabăra de Elefanţi Taweechai şi rafting pe Râul Kwai Noi
- excursie de o zi la Ayuttaya şi întoarcere la Bangkok pe un vas de croazieră (cu dejun inclus)
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TRAVEL care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 lei/pers. (tratamente medicale de urgenţă, spitalizare, medicamente, transport de urgenţă la spital etc. însă care nu este menită a acoperi complicaţiile sau recidivele bolilor/afecţiunilor de care dumneavoastră suferiţi anterior începerii călătoriei) şi Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno maximă asigurată este de 8.500 lei/călătorie (cu franşiză de 10%); acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. şi pentru zborul continental: aprox. 80 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viză pentru Thailanda: 2200 bhati (aprox. 55 euro/pers.) care se obţine şi se achită la sosirea pe aeroportul din Bangkok
- Cina Festivă de Revelion la Hotel Grand Sukhumvit în Bangkok (fără băuturi): 80 usd/persoană (opţional) sau Croazieră pe Râul Chao Praya cu cină festivă de Revelion şi muzică tradiţională, o inedită ocazie de a vedea oraşul iluminat feeric (tariful va fi comunicat cu 30 de zile înainte de data plecării)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- taxa de oraş: aprox. 5 usd/sejur 3 nopţi (se achită individual la recepţia hotelului din Kuala Lumpur)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 50 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale)
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Cină la Restaurantul Revolving Tower în Kuala Lumpur: aprox. 95 euro/pers.
• Excursie din Kuala Lumpur la Putrajaya (cu dejun inclus): aprox: 40 euro/pers.
• Excursie din Kuala Lumpur în Pădurea de Mangrove (cu cină inclusă): aprox. 45 euro/pers.
• Night Safari în Singapore: aprox. 60 euro/pers.
• Round Island Tour - Singapore: aprox. 80 euro/pers.
• Insula Sentosa din Singapore: aprox. 85 euro/pers.

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei
- 1 fotografie tip paşaport

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistentă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obliga să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferent
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoţitorii minorului sunt obligaţi să aibă certificatul de naştere în original al copilului minor, adiţional paşaportului şi/sau cărţii de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »
 • DAL TRAVEL

 • Contactează firma
  • Tip firmă:
  • Producator
  • Persoană contact:
  • IULIANA BUSA
  • Functia ocupată:
  • AGENT TURISM
  • Adresă:
  • str. geroge enescu nr.33, sector 1
  • Localitate:
  • Bucureşti, Bucuresti
  • Telefoane:
  • 0213.197.062
   0213.197.063
  • Fax:
  • 0213.197.064
  • Website:
  • www.daltravel.ro
http://www.bursa.ro