REVELION 2020 Thailanda - Sejur În Krabi - DAL TRAVEL - AZafaceri.ro

DAL TRAVEL

REVELION 2020 Thailanda - Sejur În Krabi

Producător: dal travel | Adăugat: Luni, 8 Iulie 2019
REVELION 2020 Thailanda - Sejur În Krabi
1/1
Revelion în Ţara SurâsuluiTHAILANDA - SEJUR ÎN KRABI

Krabi – Insula lui James Bond – Insulele Phi Phi – Insula Bamboo

Vine un moment când fiecare dintre noi simţim că avem nevoie de “o gură de aer”, un moment când ne-am dori ca toate peisajele cu plaje însorite la care am tânjit toată toamna să devină o realitate prezentă şi în viaţa noastră. Momente când ne uităm pe geam afară şi vedem un peisaj mohorât în care vântul tăios şi ploile interminabile sau ninsorile sficuitoare par să se fi instalat pe vecie … când ne-am dori să ne putem teleporta măcar pentru câteva zile într-un paradis tropical … Ei bine, acest lucru va fi posibil dacă veţi evada pentru o săptămână într-un astfel de loc, mai precis în Thailanda, în Krabi, într-un hotel situat într-un golf mirific, pe malurile însorite ale Mării Andaman. Veţi avea răgazul să vă răsfăţaţi, să vă bucuraţi de tot ce vă înconjoară, să exploraţi fiecare colţisor al paradisului insulelor Thailandei şi să sărbătoriţi intrarea în Noul An în cel mai frumos mod posibil. Vă invităm deci, să lăsaţi lucrurile rele şi mărunte în urmă şi să păşiţi în Anul Nou, în Paradisul din Krabi.

Perioada: 28.12.2019 – 05.01.2020

Ziua 1 / 28.12.2019: Bucureşti – Doha – Krabi
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (12:15 / 18:00), de unde se va pleca spre Krabi cu zborul QR 824 (19:05 / 06:10).

Ziua 2 / 29.12.2019: Krabi
Sosire la ora 06:10 în Krabi. Transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe (early check-in garantat).
Ziua 3 / 30.12.2019: Krabi – Insula lui James Bond – Krabi
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opţional, excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situată la vest de coasta Thailandei, lângă Golful Phang Nga. Numele real al insulei este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatră, înalt de 20 de metri, care se află la aprox. 200 m distanţă faţă de o pereche de insuliţe numite Ko Khao Phingkan. Vă veţi îmbarca în bărci rapide cu care vă veţi îndrepta spre Ko Tapu unde vă veţi edifica de ce aceste tărâmuri au fost alese pentru a fi folosite într-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pământ, iar de când a apărut filmul, Golful Phang Nga Bay, iniţial necunoscut lumii largi, a devenit o atracţie turistică în adevăratul sens al cuvântului. Veţi explora apoi peşterile ascunse, unde veţi putea admira interesantele forme ale stalactitelor şi stalagmitelor. Vă veţi deplasa apoi spre partea de nord a golfului, într-o zonă cu peisaje de o frumuseţe rară, nealterate şi aproape virgine, unde veţi vedea lagune spectaculoase şi păduri de mangrove. După un dejun tradiţional veţi pleca spre Koh Noak unde vă veţi putea relaxa şi înota. Întoarcere în Krabi şi transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 4 / 31.12.2019: Krabi
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale etc. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe. Cină festivă de Revelion la restaurant hotelului. LA MULTI ANI 2020!
Ziua 5 / 01.01.2020: Krabi
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru a vă bucura de minunatele plaje de la Marea Andaman, de apele sale turcoaz, sau de multiplele opţiuni de petrecere a timpului: plimbări cu barca în largul mării, snorkeling şi scufundări pentru începători şi profesionişti etc. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 6 / 02.01.2020: Krabi – Turul celor 4 insule – Krabi
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opţional, excursie de ½ zi – Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Veţi avea ocazia să vedeţi Insula Tup, o insulă tropicală, ideală pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranang accesibilă doar de pe apă, iar la o distanţă de mers pe jos se află Peştera Princess. Timp liber pentru baie, plajă şi explorări individuale. Următoarea oprire o veţi face la Insula Chicken, denumită după forma stâncii calcaroase care iese din mare. Aici veţi avea posibilitatea de a face snorkeling în apele bogate în corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a Mării Andaman, având plantaţii pitoresti de bambus, dar şi stânci maiestoase mărginite de plaje lungi şi frumoase. Dejun picnic pe plajă. Întoarcere în Krabi şi transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 7 / 03.01.2020: Krabi – Insulele Phi Phi şi Insula Bamboo – Krabi
Mic dejun. În această zi veţi avea timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau veţi putea face opţional o excursie de neuitat, de 1 zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi şi Insula Bamboo. Vă veţi îndrepta spre faimoasele insule Phi Phi care se află la o distanţă de aprox. 45 de minute de Krabi, pe care o veţi parcurge rapid cu barca de mare viteză. Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zonă abundentă în corali cu o viaţă marină uimitoare. Cu munţi şi stânci de calcar, peşteri şi plaje lungi de nisip alb, insulele reprezintă un “vis” tropical, înconjurat de ape limpezi de culoare verde şi albastru, palmieri şi vegetaţie luxuriantă. Timp liber în Tonsay Bay unde veţi face o pauză pentru dejun, plajă şi înot. Veţi pleca apoi spre Peştera Viking unde veţi face un tur al peşterei cu pereţii decoraţi cu picturi străvechi, după care va urma vizita în Golful Pi Leh, o frumoasă lagună de o frumuseţe desăvârşită cu faleze de calcar înalte. Întoarcere în Krabi şi transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 8 / 04.01.2020: Krabi
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atracţii naturale din zonă, plaje cu nisip alb, păduri de palmieri, ape turcoaz şi limpezi încât se pot vedea cu uşurinţă peştii şi recifurile de corali. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
Ziua 9 / 05.01.2020: Krabi – Doha – Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 825 (08:00 / 11:50), de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul QR 219 (16:10 / 20:30).

TARIF: 1340 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 560 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. un grup de 14-19 turişti, tariful se va majora cu 90 euro)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Krabi şi Krabi – Doha – Bucureşti, cu compania Qatar Airways
- 7 nopţi cazare cu mic dejun în Krabi la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe
- early check-in în data de 29 decembrie 2019
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TRAVEL care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 lei/pers. (tratamente medicale de urgenţă, spitalizare, medicamente, transport de urgenţă la spital etc. însă care nu este menită a acoperi complicaţiile sau recidivele bolilor/afecţiunilor de care dumneavoastră suferiţi anterior începerii călătoriei) şi Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno maximă asigurată este de 8.500 lei/călătorie (cu franşiză de 10%); acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viză pentru Thailanda: 2200 bhati (aprox. 55 euro/pers. care se va achita la sosirea pe aeroportul din Krabi
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- supliment demipensiune: 150 euro/pers. / 6 cine
- Cina Festivă de Revelion: 150 euro (obligatorie)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 10 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale)
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Excursie de 1 zi cu dejun inclus la insulele Phi Phi şi Insula Bamboo: aprox. 60 euro/pers.
• Excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond: aprox. 85 euro/pers.
• Excursie de ½ zi cu dejun picnic inclus - Turul celor 4 insule: aprox. 40 euro/pers.
ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei
- 1 fotografie tip paşaport

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia «Contractul de prestări servicii turistice», la care prezentul program este parte
- în momentul semnării «Contractului de prestări servicii turistice», turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoţitorii minorului sunt obligaţi să aibă certificatul de naştere în original al copilului minor, adiţional paşaportului şi/sau cărţii de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
 • DAL TRAVEL

 • Contactează firma
  • Tip firmă:
  • Producator
  • Persoană contact:
  • IULIANA BUSA
  • Functia ocupată:
  • AGENT TURISM
  • Adresă:
  • str. geroge enescu nr.33, sector 1
  • Localitate:
  • Bucureşti, Bucuresti
  • Telefoane:
  • 0213.197.062
   0213.197.063
  • Fax:
  • 0213.197.064
  • Website:
  • www.daltravel.ro
http://www.bursa.ro