Boxa portabila in forma de tonomat Madison MAD-JUKEBOX10 - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Boxa portabila in forma de tonomat Madison MAD-JUKEBOX10

Producător: madison | Adăugat: Vineri, 13 Iulie 2018
Boxa portabila in forma de tonomat Madison MAD-JUKEBOX10
1/1
Madison MAD-JUKEBOX10 este o boxa portabila in forma de tonomat, reîncărcabila, care are un aspect vintage şi foloseşte tehnologia modernă de ultimă oră pentru a vă oferi un sunet de înaltă calitate.

Acest difuzor produce un sunet de înaltă calitate datorită arhitecturii audio de ultima generaţie care oferă un răspuns in frecvenţă de la 80 Hz la 18 kHz, cu distorsiuni mici, ceea ce înseamnă că obţineţi un sunet clar.

Mad-Jukebox10 include numeroase funcţii profesionale, inclusiv posibilitatea de a conecta dispozitivele inteligente la difuzor prin conectivitate Bluetooth sau puteţi utiliza intrarea auxiliară de 3,5 mm şi conectaţi direct sursa de muzică. Acest difuzor are o baterie reîncărcabilă integrată, ceea ce face ca această unitate să fie portabilă, permiţându-vă să mutaţi liber difuzorul fără să vă faceţi griji dacă aveţi o sursă de energie în apropiere. Acest difuzor este livrat cu un cablu jack de 3,5 mm precum şi un cablu de încărcare USB, astfel încât să puteţi reîncărca unitatea cu uşurinţă.

Caracteristici Tehnice:

Putere de ieşire: 10W
Raport S / N: > 65dB
Raspun in frecvenţă: 80Hz - 18kHz
Bluetooth: 4.1
Frecvenţă de transmisie Bluetooth: 2,40-2,48 GHz
Alimentare: 5 Vdc
Greutate: 263 x 172 x 395 mm
Dimensiuni: 2,55 kg
http://www.bursa.ro