Aparat pentru spuma de lapte - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Aparat pentru spuma de lapte

Producător: teesa | Adăugat: Vineri, 13 Iulie 2018
Aparat pentru spuma de lapte
1/1
Nimic nu-ti imbunatateste dimineata ca o cafea delicoasa cu spuma delicata. In special daca iti ia doar cateva momente sa o pregatesti. Cu milk frother-ul AROMA F30 de la Teesa vei crea aproape imediat spuma perfecta de lapte ce va da un stop in plus de magie cafelei tale. Iar datorita optiunii de setare a temperaturii pe cald sau rece in functie de preferinta ta, poti sa creezi un capucino sau un frappe rece, la fel de bine ca o ciocolata calda sau o cacao delicoasa pentru cei dragi.
Produsul are un numar de specificatiii, cum ar fi mixarea si atasament de spumare cu holder magnetic datorita caruia dureaza doar un moment sa-ti pregatesti cafeaua pentru serviciu. In plus, capacul transparent te poate ajuta sa controlezi procesul de pregatire a spumei, iar partea cauciucata iti protejeaza mainile de temperatura ridicata sau de alunecare in timpul pregatirii cafelei.
Designul modern este o combinatie de otel inoxidabil care previne patarea cu lapte, astfel ca AROMA F30 se potriveste cu siguranta in bucataria ta. Mai mult, dupa ce ai terminat de folosit produsul poti rula si ascunde cablul in compartimentul special realizat, imbunatatind aspectul estetic al produsului.
http://www.bursa.ro