Circuit 2017 Anglia - Tara Galilor - Scotia Irlanda - Irlanda De Nord - DAL TRAVEL - AZafaceri.ro

DAL TRAVEL

Circuit 2017 Anglia - Tara Galilor - Scotia Irlanda - Irlanda De Nord

Producător: dal travel | Adăugat: Luni, 3 Aprilie 2017
Circuit 2017 Anglia - Tara Galilor - Scotia Irlanda - Irlanda  De  Nord
1/1
Eleganţa şi nobleţea insulelor britanice

ANGLIA - ŢARA GALILOR - SCOŢIA IRLANDA - IRLANDA DE NORD


LONDRA – STONEHENGE – BATH – BRISTOL – CARDIFF – WATERFORD – CORK – RING OF KERRY – KILLARNEY – CASHEL – DUBLIN – NEWGRANGE – BELFAST CASTELUL CULZEAN – GLASGOW – EDINBURGH – ROSLIN – DURHAM – YORK LINCOLN – STRATFORD UPON AVON – OXFORD – LONDRA – WINDSOR

Insulele Britanice: lumea anglo-saxonă, atât de conservatoare şi atât de diversă, cu o istorie amplă şi tumultoasă, cu tradiţii, cutume, dar şi oameni inventivi de la care avem revoluţia industrială, maşina cu aburi, dar şi fotbalul, legea gravitaţiei, kiltul, ora exactă, whisky-ul, într-un cuvânt leagănul unei civilizaţii care a jucat un mare rol în evoluţia întregii omeniri. O invitaţie pentru o călătorie prin istorie, începând cu epoca neoliticului, căreia îi aparţin situl de la Stonehenge şi necropola de la Newgrange, o călătorie în care veţi fi însoţiţi de povestiri istorice şi legende ale castelelor, o călătorie încărcată de peisaje fermecătoare şi de tradiţii, o călătorie care atrage deopotrivă prin ospitalitatea şi căldura locuitorilor ei.

Perioada: 13.07.2017 – 23.07.2017

ZIUA 1 / 13.07.2017: BUCUREŞTI – FRANKFURT – LONDRA – STONEHENGE – BATH – CARDIFF
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa, LH 1423 (06:20 / 07:50) de unde se va pleca spre Londra cu zborul companiei Lufthansa, LH 902 (09:00 / 09:40). Odată ajunşi la Londra, circuitul nostru va începe “în forţă”, deoarece vom pleca spre Stonehenge, cel mai important sit preistoric al Marii Britanii, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic, care şi astăzi reprezintă un mister. Traseul va continua spre elegantul oraş georgian Bath, înscris în Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO, vestita staţiune balneară din Marea Britanie, veche aşezare romană, o bijuterie arhitecturală desăvârşită, foarte bine conservată. Tur de oraş cu vizitarea Băilor Romane. Plecare spre Cardiff, capitala Ţării Galilor cu trecere prin Bristol, vechi port la Atlantic, pentru a admira podul metalic şi primul vas cu elice, capodopere inginereşti ale lui Isambard Brunel. Cazare la Hotel Clayton Cardiff 4* (sau similar).
ZIUA 2 / 14.07.2017: CARDIFF – FERRY SPRE IRLANDA – WATERFORD
Mic dejun. Însoţiţi de ghidul local, vom începe turul panoramic al oraşului Cardiff, capitala Ţării Galilor şi vizitarea castelului din Cardiff, ale cărui fundaţii datează de 2.000 de ani. În continuarea zilei, vom tranzita o pitorească zonă rurală a Ţării Galilor în drumul spre portul din care ne vom îmbarca pe ferryboat, pentru a traversa Canalul George, de la Pembroke la Rosslare, în Irlanda. Vom străbate în continuare sudul Irlandei spre Waterford, unde dacă timpul permite (în funcţie de traversarea cu ferry), vom putea vizita noul centru de prelucrare al renumitelor cristale de Waterford. Cazare la Hotel Treacy’s Waterford 3* (sau similar).
ZIUA 3 / 15.07.2017: WATERFORD – CORK – RING OF KERRY – KILLARNEY
Mic dejun. Plecare spre Cork, al doilea oraş ca mărime al Irlandei, după Dublin, nominalizat în anul 2010 de Lonely Planet în lista “Top 10 destinaţii de călătorie”, locul din care, în anul 1912, Titanicul a părăsit Europa pentru a se îndrepta către Statele Unite, de unde şi-a urmat destinul. Vom face o vizită la cel mai cunoscut producător de whisky din Irlanda şi anume fabrica Jameson. Vom putea vedea şi înţelege procesul de producţie al acestei licori numite de celţi “apa vieţii” şi nu în ultimul rând vom degusta whisky-ul produs aici şi vom compara gustul acestuia cu cei doi mari competitori: scoţieni şi americani. Scurtă oprire în fermecătorul oraş Cork. Călătoria va continua spre Ring of Kerry, cel mai frumos drum panoramic din Europa, cu o lungime de 170 km, care înconjoară Peninsula Iveragh, adăpostind un parc naţional cu peste 10.000 de hectare, caracterizat printr-o vegetaţie de tip mediteranean, cu palmieri şi iasomie, rododendroni şi fuchsia. Frumuseţea acestei peninsule este dată de panoramele superbe asupra coastei Atlanticului, munţilor, mlaştinilor şi lacurilor din acest ţinut. Într-un astfel de cadru natural, pe malul Lacului Muckross, unul dintre cele 3 lacuri ale Parcului Naţional Killarney renumite la nivel mondial pentru splendoarea lor, vom vizita Muckross House (dacă timpul permite), construcţie ridicată în anul 1843 de către arhitectul scoţian William Burn, în stil Tudor, conac care în anul 1861 a găzduit-o şi pe Regina Victoria. În continuare ne vom îndrepta către Killarney unde vom face un scurt tur panoramic în timpul căruia vom vedea Catedrala Sf. Maria şi Mănăstirea Franciscană. Cazare la Hotel The Heights Killarney 3* (sau similar).
ZIUA 4 / 16.07.2017: KILLARNEY – CASHEL – DUBLIN
Mic dejun. Plecare spre nord, trecând prin Munţii Wicklow, care oferă privelişti de vis, pentru a ajunge la faimoasa Mănăstire Rock of Cashel, una dintre cele mai vechi mânăstiri-fortăreaţă din Irlanda, construită direct pe stâncă, fostă reşedinţă a regilor Munster înainte de venirea normanzilor, locul unde în sec. al V-lea, Sf. Patrick-protectorul de azi al Irlandei, l-a creştinat pe rege. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Dublin, capitala Irlandei, unde însoţiţi de un ghid local, care ne va face un scurt istoric al capitalei irlandeze, vom face un tur panoramic care va include principalele monumente ale oraşului, precum Catedrala St. Patrick, Colegiul Trinity (unde se află celebra Carte din Kells), Biblioteca Chester Beatty, O’Connell Street şi Monumentul Mileniului, Catedrala Bisericii lui Hristos etc. Timp liber pentru cumpărături şi bineînţeles pentru degustarea berii irlandeze Guinness. Vom putea petrece, opţional, o seară într-un PUB irlandez tipic, unde ne vom bucura de o cină acompaniată de muzică tradiţională, dans şi multă veselie, sărbătorind astfel şederea într-o ţară în care ospitalitatea este politică naţională. Cazare la Hotel Camden Court 4* (sau similar).
ZIUA 5 / 17.07.2017: DUBLIN – BELFAST
Mic dejun. Itinerariul zilei de astăzi va continua spre Belfast, capitala Irlandei de Nord, traversând Râul Boyne, acolo unde la 1 iulie 1690 a avut loc marea bătălie dintre catolicii conduşi de Regele James şi protestanţii conduşi de William de Orania, bătălie considerată momentul declanşator al luptelor care nu s-au terminat până în zilele noastre, între catolici şi protestanţi. Dacă timpul permite vom vizita cel mai vechi monument megalitic din Insulele Britanice şi anume situl arheologic de la Newgrange, locul celei mai vechi şi vestitele necropole megalitice din epoca neoliticului, cu o “vârsta” de peste 5.000 de ani, mai vechi decât Stonehenge sau Marea Piramidă a lui Keops din Egipt. Odată ajunşi în Belfast, ne vom întâlni cu ghidul local, alături de care vom face un tur panoramic al capitalei Irlandei de Nord care se întinde pe malul stâng al Râului Lagan, oraş care a fost până nu demult teatrul confruntărilor religioase între protestanţi şi catolici, dar şi locul de naştere al Titanicului. Vom avea prilejul să vedem Donegall Square, Primăria, Turnul cu ceas, Universitatea, şantierul naval cu cele mai mari macarale din lume, Royal Avenue, Parlamentul, Catedrala etc. Cazare la Hotel Jurys Inn Belfast 3* (sau similar).
ZIUA 6 / 18.07.2017: BELFAST – STRANRAER – GLASGOW – EDINBURGH
Mic dejun. Astăzi ne vom îmbarca pe ferry boat-ul cu care vom traversa în Scoţia, la Stranraer. Ne vom îndrepta apoi spre Glasgow, însă pe parcurs vom vizita opţional, magnificul Castel Culzean, construit pe vârful unei stânci, una dintre cele mai mari realizări ale arhitectului scoţian, Robert Adam. În semn de recunoaştere din partea poporului scoţian, un apartament de la etajul castelului a fost dat în proprietate pe viaţă generalului Eisenhower. Alături de o colecţie de picturi, arme, mobilier şi porţelanuri, există şi un muzeu care comemorează realizările lui Eisenhower. Ajunşi în Glasgow, considerat a fi cel mai popular oraş scoţian, vom face un tur panoramic care include partea medievală cu Universitatea şi Catedrala din sec. al XII-lea, singura catedrală medievală scoţiană care a scăpat de distrugere în timpul lui Henric al VIII-lea şi centrul nou, unde vom vedea George Square, Royal Exchange şi Primăria. În continuarea zilei ne vom deplasa spre Edinburgh, unde ne vom caza la Hotel Holiday Inn Express Edinburgh Centre 3*+ (sau similar).
ZIUA 7 / 19.07.2017: EDINBURGH
Mic dejun. Zi dedicată vizitării capitalei Scoţiei, Edinburgh, una dintre cele mai frumoase aşezări din lume. Dimineaţa vom face un tur pietonal însoţiţi de ghidul local, în timpul căruia vom vizita partea veche a oraşului, în care se află Castelul Edinburgh, situat pe locul unei vechi fortăreţe din sec. al V-lea, unde vom putea admira bijuteriile coroanei scoţiene şi “Stone of Destiny”, în traducere Piatra Destinului, pe care erau încoronaţi regii scoţieni. În continuare vom ajunge în New Town, partea nouă a oraşului situată la nord de Princess Street, un exemplu de planificare urbană din sec. al XVIII-lea, în contrast cu haosul medieval al oraşului vechi. Această juxtapunere arhitecturală care intrigă, nu este egalată de nici un alt oraş european. La est de New Town, Calton Hill este o excrescenţă vulcanică, care oferă o privelişte superbă asupra oraşului. În vârful acestui deal se află Observatorul, cu un dom în stil grecesc, Monumentul Naţional, o copie neterminată a Panteonului din Atena, Monumentul Nelson şi Monumentul Burns. După-amiază timp liber pentru cumpărături sau pentru explorarea în continuare a oraşului. Se poate face o plimbare pe Princess Street, inima oraşului, una dintre cele mai agitate străzi din Europa sau se poate vizita Parlamentul, astăzi sediul judecătoriei, Biserica High Kirk of St. Giles, care are un turn sub formă de coroană, cu superba Capela Thistle sau Palatul Holyroodhouse, reşedinţa oficială a Majestăţii Sale Regina, atunci când se află în Scoţia. În strânsă legătură cu Maria Stuart, regina scoţienilor, cunoscută prin tragicul său sfârşit, Holyroodhouse oferă fascinante imagini din trecutul său glorios. Tot aici se află “Arthur’s Seat”, în traducere Tronul lui Arthur, sub forma unei stânci aflate în spatele Palatului Regal Holyroodhouse. Opţional, seară scoţiană cu cină. Ne vom bucura de muzică tradiţională, cimpoi şi dansuri, antren, kilt şi haggis, preparat tradiţional scoţian însoţit neapărat de un pahar de whisky. Cazare.
ZIUA 8 / 20.07.2017: EDINBURGH – ROSLIN – DURHAM – YORK – LINCOLN
Mic dejun. Dimineaţa vom părăsi Edinburghul îndreptându-ne spre satul Roslin pentru vizitarea Capelei Rosslyn. În interiorul Capelei vom descoperi extraordinare sculpturi în piatră, “o fascinantă biblie în piatră”. În ultima vreme a devenit foarte cunoscută graţie cărţii lui Dan Brown “Codul lui Da Vinci”, care dezvoltă ideea şi credinţa potrivit căreia aici s-ar afla Sfântul Graal. Vom pleca apoi spre York, cu un scurt popas în Durham, orăşel universitar care păstrează şi astăzi un aer scolastic, aproape medieval. Măreaţa catedrală în stil romanic este una dintre cele mai frumoase din Europa, iar Capela celor Nouă Altare este locul de odihnă al Sf. Cuthbert “Focul Nordului”. Odată ajunşi în York, oraş cu ziduri romane, străzi medievale, cu un pitoresc turn normand, vom vizita clădirea impozantă a Catedralei York Minster, cea mai mare din ţară, un amestec de stil clasic, normand, saxon şi englezesc care crează senzaţia că pluteşte deasupra oraşului. Catedrala a fost construită timp de 250 de ani ca “un act de rugăciune al celor mai practici oameni din lume”, a cărei întreţinere costă 5 lire pe minut. Vă veţi putea plimba pe celebra “Shambles”, vechea stradă a măcelarilor, în prezent una dintre cele mai vizitate străzi, datorită magazinelor, restaurantelor şi cafenelelor de calitate şi care în anul 2010 a primit premiul pentru “Cea mai pitorească stradă din Marea Britanie”, sau posibilitatea de vizitare a Centrului Jorvik Viking, unde vizitatorii coboară într-un beci construit sub un nou centru comercial şi merg cu transportoare electrice printr-un “tunel al timpului”, ajungând într-un sat viking din sec. al X-lea, având toate imaginile, sunetele şi mirosurile corespunzătoare. În continuarea zilei ne vom deplasa spre Lincoln pentru cazare la Hotel Holiday Inn Express Lincoln Centre 3* (sau similar).
ZIUA 9 / 21.07.2017: LINCOLN – STRATFORD UPON AVON – OXFORD – LONDRA
Mic dejun. După ce la prima oră vom putea admira măreaţa catedrală din Lincoln, traseul zilei de astăzi ne va purta spre oraşul natal a lui Shakespeare, Stratford-upon-Avon, orăşel pitoresc cu case pe jumătate din lemn, care reuşeşte să păstreze încă atmosfera de pe vremea Marelui Will. Aici vom vizita Casa Memorială, locul în care s-a născut şi Trinity Church, unde se află mormântul celebrului scriitor. În continuarea zilei, ne vom deplasa spre Oxford pentru vizitarea celui mai vechi centru universitar, numit şi oraşul turlelor visătoare (opţional, intrare la un colegiu: Merton College, grandiosul Christ Church, University College, All Souls, etc.). Plecare spre Londra, unde ne vom caza la Hotel St Giles 3* (sau similar).
ZIUA 10 / 22.07.2017: LONDRA
Mic dejun. Însoţiţi de un ghid local, vom porni într-un tur panoramic de o jumătate de zi, care va include principalele obiective turistice ale Londrei: Parlamentul, Big Ben, London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Tower Bridge, Tower of London, Piccadilly Circus, Catedrala St. Paul, Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Hyde Park, St. James Park, Covent Garden etc. După-amiază, timp liber pentru vizite individuale (British Museum, National Gallery, Galeriile Tate, Madame Tussauds, Soho, plimbare cu vaporaşul pe Tamisa etc.) sau cumpărături. Cazare.
ZIUA 11 / 23.07.2017: LONDRA – WINDSOR – AEROPORT LONDRA – FRANKFURT – BUCUREŞTI
Mic dejun. Dimineaţă vom face o excursie la Windsor, pentru a vizita castelul, reşedinţa familiei regale britanice timp de peste 900 de ani, cel mai mare castel din Anglia şi cea mai mare fortăreaţă locuită din lume, care încântă cu Apartamentele Regale, folosite şi astăzi pentru cazarea delegaţiilor oficiale şi a şefilor de stat, în care veţi putea admira opere de artă din colecţia regală care include picturi de Rubens, Rembrandt, Canaletto, Gainsborough şi celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. Veţi fi încântaţi şi de Capela St. George, un exemplu de arhitectură gotică, în interiorul căreia se află înmormântaţi Henry al VIII-lea şi soţia sa Jane Seymour, precum şi Charles I. Timp liber în fermecătorul orăşel construit în jurul castelului. Transfer la aeroportul din Londra pentru zborul spre Frankfurt cu compania Lufthansa, LH 911 (16:30 / 19:05) de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul companiei Lufthansa, LH 1422 (20:35 / 23:50).

TARIF: 1360 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 380 EURO
(tarif valabil pt. un grup minim de 30 turişti; pt. 25-29 turişti, tariful se majorează cu 70 euro/pers.; pt. 20-24 turişti, tariful se majorează cu 150 euro/pers.)

IMPORTANT:
Deoarece în Anglia plăţile trebuie făcute în moneda naţională, GBP (lire), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMĂTORULUI CURS: 1 GBP = 1,16 EURO; eventualele modificări de curs se vor aplica la momentul ultimei plăţi şi vor putea afecta tariful final ÎN AMBELE SENSURI


TARIFUL INCLUDE:
-transport continental cu avionul pe ruta Bucureşti – Frankfurt – Londra – Frankfurt – Bucureşti
-transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti (mai puţin în ziua 7 când autocarul trebuie să staţioneze conform normelor A.E.T.R.)
-10 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*, 3* + şi 3*
-transferurile, tururile, excursiile menţionate în program
-traversările cu ferry-boat
-ghizi locali în Cardiff, Dublin, Belfast, Edinburgh şi Londra
-taxe parcare, taxe de autostradă, poduri, tunele etc.
-conducător român de grup
-asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
TARIFUL NU INCLUDE:
-taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale: aprox. 240 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
-taxele de oraş (unde se percep) se achită la recepţia hotelurilor
-taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program
-asigurarea medicală
-asigurarea storno (agenţia recomandă încheierea unei asigurări storno)
-alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
-bacşişuri: 5 euro/zi/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajisti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire)

ACTE NECESARE:
-paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
-înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
-diferenţă de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
-turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
-în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plată diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
-conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
-agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
-agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
-prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
-conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
-cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
-clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
-distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
-dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
-agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
-agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
-în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
-aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
-agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
-conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
-excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
-agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
-în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
-agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
-copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
-copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
-vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
-c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
-prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »
  • DAL TRAVEL

  • Contactează firma
    • Tip firmă:
    • Producator
    • Persoană contact:
    • IULIANA BUSA
    • Functia ocupată:
    • AGENT TURISM
    • Adresă:
    • str. geroge enescu nr.33, sector 1
    • Localitate:
    • Bucureşti, Bucuresti
    • Telefoane:
    • 0213.197.062
      0213.197.063
    • Fax:
    • 0213.197.064
    • Website:
    • www.daltravel.ro
http://www.bursa.ro