Imprimanta mobila de etichete BMP51 - ROMINTERFACE IMPEX SRL - AZafaceri.ro

ROMINTERFACE IMPEX SRL

Imprimanta mobila de etichete BMP51

Producător: brady | Adăugat: Miercuri, 2 Noiembrie 2016
Imprimanta mobila de etichete BMP51
1/1
- Formatarea automata a etichetei - Cartusele sunt echipate cu cip ce transmite imprimantei informatii despre modelul etichetei introduse astfel ca nu mai este nevoie de setare a textului dupa introducerea unui cartus nou. Cip-ul cartusului transmite informatii si cu privire la consumul etichetelor, astfel veti fi avertizat din timp daca rola de etichete urmeaza sa se termine.

- Portabilitate crescuta - Imprimanta BMP51 poate fi folosita conectata la sursa de alimentare, cu baterii sau cu acumultor Li-ion ce va permite o autonomie de 3000 de etichete.

- Printare Wireless - Imprimanta este dotata cu modul Bluetooth dar poate fi livrata la cerere

- Extrem de rezistenta - Carcasa este intarita cu cauciuc dur turnat, ce ii ofera imprimantei o rezistenta crescuta.

- Schimbarea consumabilelor in cateva secunde - Singurul consumabil fiind cartusul ce contine atat rola de etichete cat si ribonul necesar marcarii, inlocuirea acestuia se realizeaza usor si rapid.

- Viteza de printare mare - Imprimanta tipareste 25.4mm (lungime eticheta) pe secunda la o rezolutie de 300dpi.

- Dispozitiv de taiere rezistent - Dipozitivul de taiere are un mecanism de autocuratare, dar si un mecanism de retinere a etichetei dupa taiere, astfel ca eticheta sa ramana in imprimanta pana cand aveti nevoie de ea.

- Solutii software integrate - Software-ul imprimantei va permite printarea codurilor de bare, etichiete de timp (time-stamps), elemente grafice importate, date serializate automat si multe altele.

- Materiale si dimensiuni diferite - Sunt disponibile 130 de tipuri de etichete, in banda continua sau stantate, realizate din 18 materiale diferite, fiecare material cu proprietati diferite. Latimea maxima a unei etichete este de 38mm.

- Magnetul de prindere - Cel mai utilizat accesoriu este magnetul pentru utilizare intensa folosit pentru a prinde imprimanta de suprafete metalice si astfel nu mai este nevoie sa tineti imprimanta in mana.

- Garantie standard de 2 ani -
http://www.bursa.ro