Imprimanta industriala de etichete BMP™41 - ROMINTERFACE IMPEX SRL - AZafaceri.ro

ROMINTERFACE IMPEX SRL

Imprimanta industriala de etichete BMP™41

Producător: brady | Adăugat: Miercuri, 2 Noiembrie 2016
Imprimanta industriala de etichete BMP™41
1/1
- Schimbare usoara a rolei de etichete - La terminarea etichetelor, practic se inlocuieste un cartus ce contine rola de etichete, ribonul si un cip folosit pentru identificarea tipului de eticheta si a consumului rolei.

- Viteza de printare - Cu o rezolutie de 300dpi, imprimanta are o viteza de printare de 33mm / secunda.

- Aplicatii diferite - Imprimanta BMP41 poate fi folosita in diferite aplicatii cum ar fi: marcari generale industriale, marcarea cablurilor si conductoarelor, marcarea clemelor sir sau marcarea panourilor de conexiuni.

- Usor de folosit - Se introduce textul dorit, se apasa butonul de printare si se taie eticheta. Nu este nevoie de alte setari. Imprimanta ajusteaza automat marimea fontului astfel ca textul introdus sa incapa pe dimensiunea etichetei. De asemenea, meniul imprimantei este foarte usor de folosit cu ajutorul butoanelor directionale.

- Ecran mare - iluminat - Ecranul imprimantei permite vizualizarea etichetei exact asa cum va fi ea printata, fara diferente de incadrare pe randuri, marime font sau margini.

- Diversitate de materiale - Sunt disponibile peste 100 de tipuri de etichete realizate din 10 materiale durabile diferite, in banda continua sau etichete stantate, cu latimi de la 6 la 25mm, rezistente la solventi si variatii de temperatura.

- Acumulator NiMh - Imprimanta este echipata cu un acumulator NiMh ce va permite printarea a pana la 250 de etichete fara reincarcare.

- Meniu in 11 limbi - Meniul imprimantei poate fi afisat in urmatoarele limbi: daneza, olandeza, engleza, finlandeza, franceza, germana, italiana, norvegiana, portugheza, spaniola si suedeza.

- Conectare la calculator - Imprimanta BMP 41 se poate conecta la calculator si se poate folosi software-ul LabelMark pentru printarea etichetelor. Avantajul folosirii programului software este acela ca puteti printa cam orice, de la elemente grafice la coduri de bare, sau puteti importa textele dvs. din alt fisier (Ex: .xls, .csv).

- Extrem de rezistenta - Carcasa este intarita cu cauciuc dur, ce ii ofera imprimantei o manevrabilitate si rezistenta crescuta. Un Drop Test poate fi vizionat aici.

- Modele etichete presalvate - Din meniul imprimantei se pot selecta diferite modele de marcari (imprimanta ajustand automat textul introdus): etichete generale, etichete pentru cabluri, etichete tip steag, etichete pentru cleme sir (blocuri terminale), panouri de conexiuni (patch panel), panouri 66-block, panouri 110-block si altele.

- Simboluri - Imprimanta BMP41 are integrate 450 simboluri speciale impartite in 6 categorii: sageti, datacom, electrice, internationale, incendiu si de obligare (mandatory).

- Tastatura QWERTY - Imprimanta are o tastatura tip QWERTY ce include si taste speciale pentru a accesa rapid functii cum ar fi: iluminare ecran, simboluri speciale, cod de bare, serializare, semne de punctuatie, litere mari sau mici, urmatoarea eticheta, font, previzualizare eticheta sau selectie tip eticheta

- Versiuni diferite - Imprimantele pot fi livrate cu sau fara cutie de transport, cu sau fara software-ul de printare LABELMARK.

- Solutii software imprimanta - Software-ul imprimantei va permite salvarea etichetelor sub forma de fisiere, astfel va puteti salva sabloane utilizate mai des. De asemenea, pentru a usura lucrul, imprimanta va ofera posibilitatea serializarii multiple a etichetelor, foarte utila in cazul printarii mai multor etichete intre care nu difera decat un caracter sau numar.

- Accesorii - Cel mai utilizat accesoriu este magnetul folosit pentru a prinde imprimanta de suprafete metalice si astfel nu mai este nevoie sa tineti imprimanta in mana.

- Garantie standard de 2 ani -
http://www.bursa.ro