Imprimanta industriala de etichete BMP21 PLUS - ROMINTERFACE IMPEX SRL - AZafaceri.ro

ROMINTERFACE IMPEX SRL

Imprimanta industriala de etichete BMP21 PLUS

Producător: brady | Adăugat: Miercuri, 2 Noiembrie 2016
Imprimanta industriala de etichete BMP21 PLUS
1/1
- Instalare usoara - Singurul consumabil de care aveti nevoie este cartusul care contine rola de etichete, ribonului si un cip ce transmite imprimantei modelul de eticheta montat. Astfel utilizatorul, atunci cand schimba cartusul cu alt model de eticheta, nu este nevoit sa faca alte setari deoarece imprimanta citeste automat informatiile despre noul cartus si ajusteaza textul pentru a putea fi printat pe noul material.

- Utilizare usoara - Se porneste imprimanta, se introduce textul dorit, se apasa butonul de printare si se taie eticheta. Nu este nevoie de alte setari. Imprimanta poate ajusta automat fontul astfel ca textul introdus sa incapa pe dimensiunea etichetei setata anterior. De asemenea, meniul imprimantei este foarte usor de folosit cu ajutorul butoanelor directionale. Pentru lucrul in zone cu lumina prea slaba se poate activa iluminarea ecranului.

- Etichete din materiale diferite - Sunt disponibile 7 tipuri de materiale durabile, in banda continua cu latimi de la 6 la 19mm, rezistente la solventi si variatii de temperatura.

- Extrem de rezistenta - Carcasa este intarita cu cauciuc dur turnat, ce ii ofera imprimantei o rezistenta crescuta.

- Modele etichete presalvate - Din meniul imprimantei se pot selecta urmatoarele modele de marcari (imprimanta ajustand automat textul introdus): etichete cu infasurare pentru cabluri, blocuri terminale, panouri de conexiuni, etichete steag pentru cabluri si etichete generale banner.

- Simboluri - Imprimanta BMP21 PLUS are integrate 104 simboluri speciale pentru industria electrica, domotica, siguranta si telecom.

- Retinere eticheta - Dupa printare, eticheta se taie folosind butoanele aflate pe lateralele imprimantei. Dupa taiere, eticheta nu care, fiind retinuta de un dispozitiv de prindere a etichetei. Acest lucru va ajuta sa nu pierdeti etichetele dupa ce au fost printate/taiate.

- Versiuni si dotari diferite - Imprimantele pot fi livrate separat (ambalate in blister, cu cartus de etichete din nailon de 19mm) sau sub forma de kit, in cutie de transport, cu diferite componente in functie de aplicatiile in care doriti sa folositi imprimanta.

- Solutii software imprimanta - Software-ul imprimantei va permite salvarea etichetelor sub forma de fisiere, astfel va puteti salva sabloane utilizate mai des. De asemenea, pentru a usura lucrul, imprimanta va ofera posibilitatea serializarii etichetelor, foarte utila in cazul printarii mai multor etichete intre care nu difera decat un numar. Atunci cand se printeaza mai multe etichete, imprimanta poate astepta ca utilizatorul sa taie fiecare eticheta sau poate printa un sir continuu de etichete, cu sau fara marcarea marginii de taiere.

- Accesorii - Cel mai utilizat accesoriu este magnetul pentru utilizare 'fara maini' folosit pentru a prinde imprimanta de suprafete metalice si astfel nu mai este nevoie sa tineti imprimanta in mana. Acest magnet poate fi livrat si impreuna cu un suport retractabil pentru imprimanta dotat cu lanterna. Alte accesorii sunt: cutia de transport, acumulatorul Li-ion si cablul de alimentare.

- Garantie standard de 2 ani -
http://www.bursa.ro