Circuit 2016 Capitalele Poloniei Si Germania - DAL TRAVEL - AZafaceri.ro

DAL TRAVEL

Circuit 2016 Capitalele Poloniei Si Germania

Producător: dal travel | Adăugat: Joi, 25 Februarie 2016
Circuit 2016  Capitalele  Poloniei Si Germania
1/1
Farmecul unui coltisor al Europei Centrale

CAPITALELE POLONIEI si GERMANIA


VARSOVIA – CZESTOCHOWA – CRACOVIA – AUSCHWITZ – WROCLAW – BERLIN
LUBECK – HAMBURG – MUNSTER – KOLN – RUDESHEIM – HEIDELBERG – MUNCHEN


Va invitam intr-un tur inedit, care impleteste in mod firesc frumusetile oferite de fosta si actuala capitala a Poloniei, respectiv Cracovia si Varsovia, cu frumusetile oferite de Germania, actor principal pe scena politica a Europei avand o istorie tumultoasa, peisaje cameleonice, rezervatii naturale intacte si multiple atractii culturale, orase cosmopolite care exulta de viata, renumite muzee care contin faimoase opere de arta, celebre catedrale si biserici, numeroase podgorii si castele asezate de-a lungul romanticului Rin, orase idilice medievale care te duc in trecut intr-o incursiune fascinanta in vremurile apuse. Toate acestea sunt doar o mica parte din misterele pe care le veti putea dezlega in timpul circuitului pe care vi-l propunem.

Perioada: 03.08 – 14.08.2016

ZIUA 1 / 03.08.2016: BUCURESTI – VARSOVIA
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda, la ora 04:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu zborul companiei Lufthansa LH 657 (06:05 / 07:05) si mai departe spre Varsovia cu zborul LH 612 (11:00 / 12:30). Tur panoramic in Varsovia, capitala si cel mai mare oras din Polonia, care desi a beneficiat de un trecut tumultos de-a lungul istoriei a renascut de fiecare data din propria-i cenusa. Din acest motiv, cele mai multe cladiri ale orasului sunt relativ noi, insa centrul vechi a fost reconstituit dupa planurile sale originale si dupa desenele din sec. XVII – XVIII, intrand astfel pe lista Patrimoniului Universal UNESCO. Insotiti de ghidul local, vom avea prilejul de a admira obiectivele turistice din orasul vechi, atractii reconstruite dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, precum Columna lui Sigismund, cel care a mutat capitala Poloniei din Cracovia la Varsovia, Piata orasului vechi cu atractiile sale, Catedrala Sf. Ioan, etc. Vom avea deasemenea prilejul de a ne plimba pe stradutele inguste, pitoresti, pline cu cafenele si restaurante. Cazare in Varsovia.
ZIUA 2 / 04.08.2016: VARSOVIA – CZESTOCHOWA – CRACOVIA (360 km)
Mic dejun. Plecare spre Czestochowa, inima spirituala a Poloniei, important loc de pelerinaj, unde se afla Manastirea Jasna Gora – ‚Muntele Luminos’, care dateaza din anul 1382, cu miraculoasa icoana ‚Madona Neagra’, denumita astfel datorita culorii maslinii a fetei Fecioarei Maria. Icoana este una dintre cele mai sfinte relicve din Polonia, devenita unul dintre simbolurile Poloniei. Complexul cuprinde Capela Maicii Domnului, sanctuarul celebrei icoane, biserica in care se savarsesc slujbele si asa numitele Apartamente Regale si Statii ale Crucii. Traseul continua spre Cracovia, unde stilurile arhitecturale, desi diferite, se imbina intr-un mod gratios si unitar, transformand orasul intr-o ‚cetate fermecata’. Vom face o calatorie in istoria artei, in Orasul Regal de pe Vistula, care se mandreste cu cea mai mare piata medievala din Europa si cu celebrele magazine de blanuri si chihlimbar. Cazare in Cracovia.
ZIUA 3 / 05.08.2016: CRACOVIA
Mic dejun. Ziua va incepe cu turul panoramic al Cracoviei, prima capitala a Poloniei, considerata si astazi ca fiind ‚inima Poloniei’. De-a lungul timpului, pe vremea cand Cracovia era resedinta regilor polonezi, orasul a acumulat inestimabilele opere de arta, care din fericire, nu au fost distruse in timpul celor doua razboaie mondiale. Centrul vechi din Cracovia a fost inscris in anul 1978 pe lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO. Vom patrunde in centrul istoric, unde vom admira simbolul orasului, Rynek Glowny – Piata centrala, cea mai mare piata medievala din lume si biserica Sfanta Maria (Mariacki), care adaposteste unul dintre cele mai mari altare de lemn din Europa. Turul se va termina pe colina Wavel, considerat un ‚Acropole al Poloniei’, farmecul dealului fiind dat de Castelul Wavel, resedinta regilor polonezi timp de sapte secole si de Catedrala Regala Wavel despre care Papa Ioan Paul II a spus ca este ‚Sanctuarul national, in care nu poti intra fara o emotie interioara, lucru care nu este simtit in multe catedrale din lume’ si unde va fi depusa fiola cu sangele Papei imediat dupa beatificare. Stilul catedralei este in mare parte gotic, datand din timpul domniei regelui Wladyslaw cel Scund (1306 – 1333) si a lui Kazimierz cel Mare (1333 – 1370), fiind, de asemenea, locul de inmormantare al mai tuturor persoanelor regale din Polonia, al unui episcop din Cracovia, al mai multor eroi, poeti si sfinti. Centrul catedralei este ocupat de mausoleul Sf. Stanislav, considerat ocrotitorul Poloniei, mausoleu care dateaza din anul 1630. Optsprezece capele de mare valoare artistica inconjoara catedrala, care mai detine doua triptice gotice tarzii si vitralii de o frumusete incredibila de la sfarsitul sec. al XX-lea. Intre cele cinci clopote atarnate in turn, se gaseste si clopotul ‚Zygmunt’, unul dintre cele mai mari din Europa. Este probabil cel mai interesant loc din tara, impreuna cu adiacentul Castel Wawel, construit in sec. al XIV-lea, care adaposteste o impresionanta varietate de obiecte de arta gotice, renascentiste, baroce, clasiciste si moderne. Dupa-amiaza, timp liber pentru a vizita Castelul Wavel sau pentru alte vizite individuale. Cazare in Cracovia.
ZIUA 4 / 06.08.2016: CRACOVIA – AUSCHWITZ BIRKENAU – WROCLAW (300 km)
Mic dejun. Plecare spre Auschwitz-Birkenau, unde vom vizita memorialul, care aminteste de lagarul de concentrare nazist din Polonia, cel mai mare lagar nazist comandat de trupele SS, in care in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial au fost exterminate 1,6 milioane de oameni din randul populatiei evreiesti din Europa si nu numai. In continuarea zilei ne vom deplasa spre Wroclaw, oras construit pe raul Odra, adesea comparat cu Amsterdamul, datorita numarului mare de poduri, motiv pentru care este cunoscut si ca ‚orasul celor 100 de poduri’. Cazare in Wroclaw.
ZIUA 5 / 07.08.2016: WROCLAW – BERLIN (350 km)
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Wroclaw cu insotitorul de grup, care include Catedrala, Universitatea, Palatul lui Frederick cel Mare (exterior), Biserica Sfanta Elisabeta, Piata Rynek cu Primaria si Sala Centenarului (inclusa in Patrimoniul UNESCO). Orasul Wroclaw este mai putin auster decat Varsovia, mai incantator chiar decat Cracovia, cu o vibratie aparte in ceea ce priveste cultura cu puternice influente prusace, austriece si bohemiene si arhitectura interesanta, o combinatie intre stilul gotic, renascentist si baroc In continuarea zilei ne vom indrepta spre Berlin unde ne vom caza.
ZIUA 6 / 08.08.2016: BERLIN – LUBECK (285 km)
Mic dejun. Dimineata vom porni intr-un tur panoramic al Berlinului, capitala Germaniei, un oras cu o arhitectura care imbina in mod armonios vechiul cu noul, un oras verde, cu parcuri inconjurate de paduri si canale, cu numeroase palate, peste 170 de muzee si galerii de arta, teatre, opere, restaurante si pub-uri. Vom ajunge la Poarta Brandenburg, simbolul orasului, realizata in anul 1788 in stilul in care este construit Acropole din Atena, poarta care dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial a despartit Berlinul de est de zona de vest pana in anul 1989. Vom ajunge apoi in cartierul Sf. Nicolas, vom vedea Reichstag-ul (sediul Parlamentului), celebrul palat baroc Schloss Charlottenburg (exterior), o splendida si eleganta opera de arta arhitecturala, completata de riguroase si elegante gradini engleze, construita de catre Frederick I pentru sotia sa Sophie-Charlotte, Muzeul Pergamon, Muzeul Bode, Muzeul Vechi, Piata Gendarmenmarkt etc. Vom pleca apoi spre Lubeck, patria martipanului, cunoscut ca fosta capitala a Hansei germane sau a Ligii hanseatice (1241 – 1648), oras situat in cel mai nordic land german Schleswig-Holstein, pe un fel de insula delimitata de cele doua brate ale raului Trave. Cunoscut in trecut ca ‚Regina Ligii Hanseatice’, orasul fondat in sec. al XII-lea a fost pana in sec. al XVI-lea unul dintre cele mai importante orase europene, devenind in sec. al XV-le cel de-al doilea oras ca marime din nordul Europei, dupa Koln. Atunci ca si acum, comertul maritim cu tarile nordice incepea din Lubeck, cel mai important port maritim al Germaniei la Marea Baltica. Cazare in Lubeck.
ZIUA 7 / 09.08.2016: LUBECK – HAMBURG – MUNSTER (350 km)
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Lubeck, care in ciuda distrugerilor provocate de cel de-al Doilea Razboi Mondial a reusit sa pastreze mare parte a orasului vechi, intacta. Centrul istoric din Lubeck a fost inscris in anul 1987 pe lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO. Vom avea prilejul de a admira principalele obiective turistice ale orasului, precum poarta de vest, Holstentor, care reprezinta o relicva a zidurilor de fortificatie ale orasului, o piesa frumoasa gotica, din caramida arsa, Primaria, constructie in stil romanic tarziu, Catedrala din sec. al XII-lea, arhitectura magnifica a Castelului Rantza si Spitalul Heiligen Geist, cel mai vechi de pe teritoriul Germaniei, datand din anul 1227. In continuarea zilei ne vom indrepta spre Hamburg, al doilea oras ca marime dupa Berlin, unul dintre cele mai importante porturi din Europa, fapt pentru care mai este denumit ‚Poarta catre lume a Germaniei’. Aproximativ 30% din suprafata orasului este acoperita de parcuri, spatii verzi, zone rurale protejate si rezervatii naturale, facand astfel din Hamburg cel mai verde si cel mai frumos oras din Germania. Orasul cosmopolit, stilat, cu oameni prietenosi, cu o intensa viata de noapte, bogat centru istoric si cultural, situat pe raul Elba, va va cuceri cu siguranta. Vom avea de asemenea prilejul de a intra in biserica Sf. Mihail, al carei turn baroc de 132 m inaltime este simbolul orasului. Ne vom deplasa in continuare spre Munster unde ne vom caza.
ZIUA 8 / 10.08.2016: MUNSTER – KOLN – RUDESHEIM AM RHEIN (355 km)
Mic dejun. Dimineata vom vizita pitorescul orasel universitar Munster, situat in nordul landului Renania de Nord-Westfalia din Germania, fondat in anul 793. In perioada medievala a fost un important centru comercial, economic si religios din vestul Germaniei, iar intre anii 1815 – 1945, acesta a fost capitala provinciei Westfalia. Vom ajunge si in Piata Primariei care este dominata de o superba catedrala, o constructie gotica ridicata in sec. XIII-XIV. Ne vom indrepta in continuare spre Koln, al patrulea oras ca marime din Germania, unul dintre cele mai vechi orase din tara, fondat in urma cu 2.000 de ani de catre romani, unde vom vizita celebrul Dom, inclus in lista celor ‚100 minuni ale lumii’, considerata cea mai mare structura gotica din lume si, probabil, cea mai impresionanta catedrala din lume, destinata pastrarii relicvelor celor trei magi care s-au inchinat lui Iisus la Betleem. Continuam apoi drumul de-a lungul Rinului, unul dintre cele mai legendare rauri din Europa, care curge din Alpii Elvetieni prin Germania si Olanda. De-a lungul vaii Rinului vom admira pitorestile dealuri abrupte acoperite cu vita de vie, asezarile romantice, castelele medievale bine conservate si legendara stanca Lorelei situata in cel mai ingust punct al vaii Rinului. Legenda spune ca frumoasa Lorelei ademenea cu cantecele sale marinarii de pe ambarcatiunile care treceau pe Rin, acestia sfarsind tragic in incercarea lor de a ajunge la ea, inecandu-se sau zdrobindu-se de stanca. Cazare in romanticul orasel Rudesheim, celebru datorita pitorestei strazi pietruite, Drosselgasse.
ZIUA 9 / 11.08.2016: RUDESHEIM AM RHEIN – HEIDELBERG – MUNCHEN (460 km)
Mic dejun. Plecare spre Heidelberg, oras romantic, cu stradute pietruite cu dale de culoare rosii-caramizii, cu casute strambe, cu grinzile pe dinafara zidurilor si cu iedera pe pereti. Situat la marginea padurii Odenwald, Heidelberg este, la fel ca si raul Rin, intruchiparea romantismului german. Pentru noi, romanii, orasul are si o alta valoare, sentimentala, deoarece aici, domnitorul Alexandru Ioan Cuza si-a petrecut anii de exil si ultimii ani ai vietii. In orasul de un farmec aparte, vom admira impresionanta constructie renascentista ce gazduieste cea mai veche universitate, Universitatea Ruperto Carola, inaugurata in anul 1386, unde au studiat multi dintre scriitorii si filozofii cei mai cunoscuti ai Germaniei. Vom admira Biserica Sfantului Duh, edificiu in stil gotic tarziu si Podul vechi, unul din simbolurile orasului. Vom face deasemenea o plimbare pe strada principala din centrul orasului, Haupstrasse, plina de pub-uri, restaurante, muzee, galerii de arta, magazine si piete. Dupa pranz ne vom continua drumul spre Munchen, ‚capitala secreta’ a Germaniei, situat la nord de Alpii Bavarezi, pe raul Isar, capitala landului federal Bavaria, cel de-al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin si Hamburg. Cazare in Munchen.
ZIUA 10 / 12.08.2016: MUNCHEN
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale, cumparaturi sau optional, plecare spre Alpii Bavarezi pentru vizitarea celebrelor castele Neuschwanstein si Linderhof. Cel mai cunoscut dintre cele trei castele construite in cinstea lui Ludovic al II-lea de Bavaria, Neuschwanstein a fost ridicat in mijlocul Alpilor Bavarezi de pe actualul teritoriu al Germaniei. Adesea, Neuschwanstein este numit Castelul Fairy si este considerat ca fiind sursa de inspiratie pentru Castelul Frumoasei din Padurea Adormita aflat in Disneyland. Mica perla a Bavariei, palatul Linderhof poarta semnatura ultimului rege al Bavariei: Ludovic al II-lea. Palatul a fost construit in anul 1874 intr-o zona izolata din Alpii Bavarezi, inconjurata de un parc si teritorii de vanatoare. In cursul dupa-amiezei va veti intoarcere la Munchen pentru cazare. Pentru cei care opteaza sa ramana in Munchen, mentionam ca exista peste 80 de muzee, multe dintre ele fiind adapostite in foste palate, precum Palatul Nymphenburg sau Palatul Residenz. Nu uitati insa sa vizitati si una din gradinile berarii din oras unde veti fi uimiti de personalul care transporta cu succes pana la 5 litri de bere in fiecare mana.
ZIUA 11 / 13.08.2016: MUNCHEN – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata vom porni intr-un tur pietonal prin centrul vechi al orasului, care in ciuda faptului ca orasul a fost afectat de bombardamentele din cel de-al Doilea Razboi Mondial, acesta a ramas aproape neschimbat din anii 1800, multe dintre cladirile istorice fiind atent reconstruite. Turul pietonal include Marienplatz (Piata Maria), numita asa dupa coloana cu statuia Fecioarei Maria din centrul piatetei, noua si vechea primarie, atragatoare prin turnurile lor impozante. In turnul principal al primariei noi este adapostit ceasul cu mecanism, care actioneaza la anumite ore statuete si clopotei, miscand figurinele antrenate in diverse scene medievale. In timpul turului vom vizita Peterskirche (biserica Sf. Petru), cea mai veche biserica din centrul Munchen-ului si cea mai frumoasa catedrala din centrul orasului, Frauenkirche, faimoasa prin arhitectura sa spectaculoasa medievala (sec. al XV-lea). In jurul orei 18:00 transfer la aeroportul din Munchen pentru zborul companiei Lufthansa spre Bucuresti cu LH 1656 (21:45 / 00:40).
ZIUA 12 / 14.08.2016: BUCURESTI
Sosire pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti la ora 00:40.

TARIF: 995 EURO / loc in camera dubla; Supliment single: 270 EURO
(tarif valabil pt. un grup minim de 30 turisti; pt. 25-29 turisti, tariful se majoreaza cu 40 euro/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport continental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Varsovia si Munchen – Bucuresti cu compania Lufthansa
- 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* superior
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- taxe parcare, taxe de autostrada, poduri, tunele etc.
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- tur panoramic de oras cu ghizi locali in: Cracovia, Varsovia, Berlin, Hamburg, Auschwitz
- intrarea la Auschwitz Birkenau
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile continentale: aprox. 185 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxele de oras (unde se percep) se achita la receptia hotelurilor
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 40 euro/pers. pentru ghizi si soferi, mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- taxele de intrare la obiectivele turistice (muzee, catedrale, castele, etc) si ghizii pentru acestea
- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei sau carte de identitate valabila

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- rezervarile confirmate pe ofertele cu reducere nu vor putea fi anulate, penalizarile fiind de 100 %
- serviciile de transport si cazare achizitionate prin intermediul pachetului de servicii turistice comercializate de agentie nu sunt prestate efectiv de agentie si pe cale de consecinta sunt responsabilitatea exclusiva a prestatorului respectiv in conformitate cu dispozitiile legale locale si/sau internationale aplicabile, raspunderea agentiei cu privire la modalitatea de prestare a acestor servicii fiind exclusa in toate cazurile
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »
  • DAL TRAVEL

  • Contactează firma
    • Tip firmă:
    • Producator
    • Persoană contact:
    • IULIANA BUSA
    • Functia ocupată:
    • AGENT TURISM
    • Adresă:
    • str. geroge enescu nr.33, sector 1
    • Localitate:
    • Bucureşti, Bucuresti
    • Telefoane:
    • 0213.197.062
      0213.197.063
    • Fax:
    • 0213.197.064
    • Website:
    • www.daltravel.ro
http://www.bursa.ro