Circuit 2016 MYANMAR (BIRMANIA) si CHINA - DAL TRAVEL - AZafaceri.ro

DAL TRAVEL

Circuit 2016 MYANMAR (BIRMANIA) si CHINA

Producător: dal travel | Adăugat: Joi, 25 Februarie 2016
Circuit 2016 MYANMAR (BIRMANIA) si  CHINA
1/1
Tara Miilor de Pagode si Temple si Drumul ceaiului

MYANMAR (BIRMANIA) si CHINA

YANGON – HEHO –INLE – BAGAN – MUNTELE POPA – MANDALAY – MINGUN AMARAPURA – MAYMYO – LASHIO – RUILI – LISU – ACHANG – HESHUN – TENGCHONG XIZHOU – DALI – YUNNAN – DRUMUL CEAIULUI – KUNMING – SHILIN – BEIJING

Va invitam sa ne insotiti intr-un program inedit, care va va oferi ocazia sa explorati mai intai “tara de aur a mii si mii de pagode si temple”, dupa care sa pasiti “intr-un taram de basm”, sa faceti parte dintr-o poveste, una chinezeasca, inconjurati de unele dintre cele mai uimitoare minuni ale naturii. In Myanmar veti fi uimiti de politetea si ospitalitatea locuitorilor, care apartin celor peste 135 de etnii, cu obiceiuri si traditii diferite, tara aflandu-se in zona de intersectie a doua uriase culturi, indiana si chineza, beneficiind astfel de o bogata mostenire culturala si spirituala, care se intinde pe o perioada de peste 1.000 de ani. Trecand granita in China, veti intra pe “drumul ceaiului” in Yunnan, spatiu de poveste cu cele mai multe minoritati entice, veti admira “padurea de piatra” de la Shilin si veti face o incursiune in Orasul Interzis. Veti simti cu siguranta ca ati fost in cele mai exotice destinatii asiatice!

Perioada: 16.03 – 01.04.2016

ZIUA 01 / 16.03.2016: BUCURESTI – FRANKFURT – BANGKOK
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 12:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa, LH 1419 (14:30 / 16:05) si mai departe la Bangkok cu zborul LH 772 (21:05 / 14:20).
ZIUA 02 / 17.03.2016: BANGKOK – YANGON
Sosire la Bangkok la ora 14:20 si plecare mai departe spre Yangon cu zborul PG 703 (16:45 / 17:35). Sosire in Yangon, fosta capitala a Birmaniei pana in anul 2005, un amestec de influente culturale britanice, chineze, indiene si birmaneze, recunoscut pentru arhitectura sa coloniala, exemplu desavarsit al unei capitale coloniale britanice din sec. al XIX-lea. Transfer la Hotel Sedona 5* (sau similar) pentru cina si cazare.
ZIUA 03 / 18.03.2016: YANGON
Mic dejun. Vom incepe explorarea Yangon-ului cu vizitarea Pagodei Shwedagon, una dintre monumentalele pagode din Asia, considerata a fi una dintre marile valori religioase budiste din lume, principala atractie a Myanmarului, care a devenit simbolul acestei tari. Pagoda care domina orasul de pe dealul Singuttara este un imens complex, cu o cupola uriasa, acoperita cu 60 de tone de aur si peste 5.000 de diamante. Vom vizita altarele din cele 8 colturi ale stupei, Pavilionul de rugaciuni, Statuia Wa Thon Da Ray – Ingerul pazitor al Pamantului si uriasul clopot Maha Ganda care cantareste 23 de tone. In continuarea zilei vom vizita Parcul Mahabandoola, renumita Pagoda Sule, unde vom admira uriasa statuie culcata a lui Buddha, Primaria, Curtea Suprema, precum si alte cladiri magnifice din epoca coloniala. Dejun la Restaurantul Royal Thazin (sau similar), dupa care vom merge in Piata Scott, principalul punct comercial al orasului, pentru a cumpara diverse suveniruri birmaneze si de ce nu, frumoasele bijuterii cu pietre pretioase! Cazare.
ZIUA 04 / 19.03.2016: YANGON – HEHO – INLE
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Heho. Ajunsi la Heho, vom pleca spre debarcaderul de la Nyaung Shwe, de unde cu barci rapide vom intra pe Lacul Inle pentru a ajunge la Hotel Novotel Inle Resort 4* (sau similar), unde ne vom caza. Drumul care dureaza aprox. 45 de minute este un excelent prilej de a admira pitorescul peisaj inconjurator in care apar din cand in cand renumitii pescari localnici care-si vaslesc in mod inedit barcile ajutandu-se de picior. In continuarea zilei vom face o agreabila plimbare cu barca pentru a vizita Pagoda Phaung Daw Oo, gradinile plutitoare specifice zonei Lacului Inle, o fierarie, precum si o tesatorie cu fibre de lotus. Vom vedea, de asemenea, ateliere de prelucrare a argintului din satul Ywama, satul Nan Pan, unde se fabrica renumitele trabucuri “cheroot” si Manastirea Nga Phe Chaung, dupa care ne vom intoarce la hotel pentru cina si cazare.
ZIUA 05 / 20.03.2016: INLE – HEHO – BAGAN
Mic dejun. Dimineata ne vom putea plimba prin piata locala, apoi vom vizita Pagoda Inn Thein, precum si satele din jurul lacului, unde vom intra in contact cu comunitatile etnice si vom putea observa obiceiurile si traditiile acestora. Dupa-amiaza ne vom intoarce cu barcile la debarcaderul de la Nyaung Shwe, de unde vom pleca spre aeroportul din Heho pentru zborul spre Bagan, situat pe raul Irawaddy, oras spectaculos datorita templelor sale care sunt raspandite pe o zona considerabila, care in sec. al XI-lea era considerat unul dintre cele mai mari orase ale lumii. Astazi Baganul este cea mai importanta zona arheologica a Asiei, deoarece se presupune ca aici au fost construite peste 12.000 temple, dintre care descoperite si inca “in picioare” sunt aprox. 2.200 temple, restul asteptandu-si arheologii pentru a le descoperi. Transfer la Hotel Bagan River View 4* (sau similar) pentru cina si cazare.
ZIUA 06 / 21.03.2016: BAGAN
Mic dejun. Astazi vom porni in “Marele tur al Baganului”, care incepe cu o vizita in pitoreasca piata locala Nyaung U. Urmeaza vizitarea splendidei Pagode Shwezigon Paya, prototipul arhitecturii stupelor din Myanmar care marca initial capatul nordic al orasului. Urmatorul popas va fi la Templul Wetkyi-in Gubyaukki, care se mandreste cu fresce reprezentand scene din Jataka, cartea sfanta a budismului, dupa care vom vizita Templul Htilominlo, renumit pentru sculpturile sale in ghips. Dupa-amiaza vom vizita renumitul Templu Ananda Pahto, capodopera arhitecturala, construit sub forma de cruce greaca, apoi manastirea din caramida, Ananda Okkyaung, care se mandreste cu fresce din sec. al XVIII-lea. Urmatorul popas il vom face la cel mai inalt templu din Bagan, Templul Thatbyinnyu, dupa care ne vom indrepta spre cel mai masiv templu din oras, Templul Dhammayangyi, caruia ii urmeaza Templul Nanbaya, despre care se spune ca a fost Palatul Regelui Anawrahta. Turul Baganului se va sfarsi pe terasa superioara a Templului Shwesandaw, prilej unic de a admira apusul de soare din Bagan. Cina cu spectacol de marionete la Restaurantul Nandar (sau similar). Cazare.
ZIUA 07 / 22.03.2016: BAGAN – MUNTELE POPA – MANDALAY
Mic dejun. Astazi vom face o excursie la Muntele Popa, situat la 45 km distanta fata de Bagan, considerat salaj al spiritelor protectoare, in varful caruia se afla o manastire si un complex de temple, unde se poate ajunge urcand 777 de trepte. Pe parcurs vom face un scurt popas pentru a observa viata simpla a locuitorilor, care fabrica lichior din zahar de palmier, ulei din susan sau din arahide, etc. In continuarea zilei vom pleca spre Mandalay, fosta capitala a Regatului Burma, unul dintre cele mai mari orase din Myanmar, centrul cultural al tarii, renumit prin concentrarea unui numar mare de calugari (peste 60% din intreaga tara) si prin artizanatul de buna calitate. Cina si cazare la Hotel Sedona 5* (sau similar).
ZIUA 08 / 23.03.2016: MANDALAY – MINGUN – AMARAPURA – MANDALAY
Mic dejun. Plecare cu vaporasul spre Mingun, localitate care se afla la o distanta de 11 km nord de Mandalay, pe malul apusean al fluviului Ayeyarwaddy, pentru a vizita uriasa pagoda neterminata Mingun, unde se pastreaza amprenta in marmura a piciorului lui Buddha. In apropiere se afla uriasul clopot Mingun de 90 tone, precum si Pagoda Myatheindan, renumita pentru cele sapte terase concentrice care se afla la baza sa. Dupa-amiaza vom pleca spre Sagaing, traversand renumitul pod Ava, una dintre putinele legaturi intre cele doua maluri ale acestui fluviu urias al Asiei. Vom vizita Pagoda Khaungmudaw, care are forma unui enorm dom, apoi ne vom indrepta catre capitala regala Amarapura, “Orasul Nemuritorilor”, unde vom vedea Manastirea Mahagandayon, una dintre cele mai mari manastiri din tara. Intoarcere la Mandalay pentru a vizita Templul Mahamuni Paya, dedicat lui Buddha Mahamuni, acoperit cu foita de aur. In continuare vom vizita manastirea din lemn de tec, Shwenandaw Kyaung – Palatul de Aur, renumita pentru sculpturile in lemn, apoi Pagoda Kuthodaw Paya, unde se pastreaza cea mai mare carte cioplita in piatra, reprezentand scrierile sacre ale budismului, numita si “cea mai mare carte a lumii” si Pagoda Kyauk Taw Gyi Paya, care-l adaposteste pe Buddha construit dintr-o singura bucata de marmura. La sfarsitul zilei vom urca pe dealul Mandalay, pentru a admira panorama orasului si un minunat apus de soare. Cina la Restaurantul A Little Bit of Mandalay (sau similar). Cazare.
ZIUA 09 / 24.03.2016: MANDALAY – MAYMYO – LASHIO
Mic dejun. In prima parte a zilei ne vom indrepta spre Pyin Oo Lwin (Maymyo), oras construit in timpul dominatiei engleze, care si-a pastrat atmosfera fermecatoare din trecut, cu diligente trase de cai si piete pline de viata. Pyin Oo Lwin este un oras populat in mare parte de indieni si nepalezi, motiv pentru care vom putea observa elemente din cultura si traditiile acestora. In continuare vom trece prin micutul oras Hsipaw, din ce in ce mai popular printre turisti datorita istoriei, dar si numeroaselor trasee montane. Dupa o scurta oprire pentru a fotografia impresionantul viaduct Gokteik, o mare realizare inginereasca, aflat la 100 m inaltime, vom ajunge la pesterile Peik Khyin Myaung, grote aproape la fel de vechi ca si pamantul in sine, cascada Pwe Kyauk, piata, frumoasa gradina botanica plina de trandafiri si orhidee, care amintesc de gradinile regale de la Kew, precum si templul chinezesc. Spre seara vom sosi la Lashio, oras comercial major aflat in nordul statului Shan, cu populatie preponderent chineza. Transfer la Hotel Golden Hill 3* (sau similar) pentru cazare in camere superioare. Veti avea ocazia sa va plimbati prin piata locala plina de culoare, unde puteti gasi atat produse traditionale, cat si moderne. Cina la un restaurant local si cazare.
ZIUA 10 / 25.03.2016: LASHIO – RUILI
Mic dejun. Dimineata vom vizita Quan Yin San, unul dintre cele mai mari temple chinezesti din Myanmar, care atesta inca o data importanta comunitatii chineze din oras. Plecare catre Muse, punctul de frontiera dintre China si Myanmar. Pe parcursul drumului ne vom opri insa sa vizitam satele pitoresti Hseni, Kutkai si Mong Yu. Dupa formalitatile vamale ne vom indrepta spre Ruili, supranumit “bijuteria orientala”, aflat la granita dintre China si Myanmar, in prezent un oras comercial aflat in plina expansiune. Localnicii glumesc despre acest loc, spunand “ca poti sa hranesti un pui in China si la ora pranzului vei avea un ou in Birmania”. Cina si cazare la Hotel Jingcheng 4* (sau similar).
ZIUA 11 / 26.03.2016: RUILI – LISU – ACHANG – HESHUN – TENGCHONG
Mic dejun. Vom incepe ziua cu vizitarea satelor minoritare fascinante Lisu si Achang, aflate in apropierea raului Dayingjiang. Apoi ne vom continua traseul spre frumosul sat Heshun, asezare fondata de catre dinastia Ming, care cuprinde peste 1.000 de cladiri in stil Qing, bine conservate, legate intre ele prin curti interioare si stradute pietruite. Heshun este renumit de asemenea pentru biblioteca sa, care contine aprox. 70.000 de carti. Dejun in timpul vizitelor. Plecare spre Tengchong, oras situat la granita dintre subcontinentul indian si continentul asiatic, la o altitudine de 1.650 m, inconjurat de numerosi vulcani si izvoare termale. Orasul era un punct de oprire important pe fostele rute comerciale, precum drumul matasii. Cazare la Hotel Sightseeing 4* (sau similar).
ZIUA 12 / 27.03.2016: TENGCHONG – XIZHOU – DALI
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre Dali, oras din timpul dinastiei Ming, una dintre portile aflate pe drumul matasii, asezat intr-o zona de o rara frumusete, intre argintiul Muntilor Cangshan cu varfuri de 3.500 m inaltime si Lacul Erhai, de culoarea jadului. Pe parcus vom vizita Xizhou, care in traducere inseamna prefectura fericita, un sat cu aprox. 2.500 de rezidenti care isi pastreaza aparenta traditionala, ocupandu-se cu agricultura si bucurandu-se de o viata linistita. Mai mult de 100 de locuinte din Xizhou sunt trecute in patrimoniul cultural, caracteristic fiind echilibrul intre simplitatea si eleganta detaliilor. Dejun in timpul vizitelor. Sosire la Dali, unde vom face o croaziera pe Lacul Erhai. Cazare la Hotel Landscape 4* (sau similar).
ZIUA 13 / 28.03.2016: DALI – YUNNAN – DRUMUL CEAIULUI – KUNMING
Mic dejun. Dimineata vom vizita cele 3 pagode budiste, dintre care cea mai inalta, Qianxun, cu o inaltime de aprox. 70 m, una dintre minunile arhitectonice ale Chinei dinastiei Tang, asemanatoare Pagodei Gastei salbatice din Xian. In pagoda au fost descoperite statui ale lui Buddha din aur, argint, lemn si cristal precum si peste 600 de ierburi folosite in scopuri medicinale. Plecare spre Kunming, orasul primaverii eterne datorita climatului bland si a florilor pline de culoare. Pe parcurs vom vizita orasul vechi Yunnan, aflat pe vechiul drum al ceaiului, la fel de cunoscut in vremurile stravechi ca drumul matasii. Ceaiul a fost descoperit de Imparatul Shennong in anul 2737 i.Hr, in timp ce bea dintr-un vas cu apa fierbinte la umbra unui copac, cand cateva frunze i-au cazut in vas. Drumul ceaiului, care lega provincia Yunnan cu platourile Tibetane, era esential pentru locuitorii Tibetului, ceaiul fiind singura sursa de vitamine a acestora. Dejun in timpul vizitelor. Sosire la Kunming, capitala provinciei Yunnan, situata in sud-vestul Chinei, la granita cu Vietnam, Laos si Myanmar, cu o istorie de peste 2.400 ani. Astazi, orasul este un important centru politic, economic si cultural, avand un numar impresionant de muzee, galerii, universitati si temple, printre care unul din timpul dinastiei Ming. Kunming fascineaza prin alaturarea dintre vechi si nou si nu rareori putem fi surprinsi de faptul ca o casa veche din lemn sta inca in imediata vecinatate a unui zgarie-nori. Orasul, fosta poarta a Drumului Matasii, are de asemenea o frumoasa si foarte bogata gradina botanica. Sosire, transfer si cazare la Hotel Uchoice 4* (sau similar).
ZIUA 14 / 29.03.2016: KUNMING – SHILIN – KUNMING
Mic dejun. Astazi vom face o excursie de neuitat, la aprox. 85 km departare de Kunming, unde mii de stanci inalte strapung pamantul pe o suprafata de aprox. 400 km², pentru a forma ceea ce localnicii numesc Shilin, adica Padurea de Piatra, care pe vremea Dinastiei Ming era cunoscuta drept “intaia minune a lumii”, astazi declarata Patrimoniu Mondial UNESCO. Geologic, formatiunile bizare care variaza din punct de vedere al formei si al inaltimii, au fost modelate in calcar, de ploaie si de vant in urma cu peste 270 milioane de ani, drept pentru care exista si un numar insemnat de pesteri pline de stalactite, stalagmite, stalpi si iazuri cu apa. Printre stancile cele mai faimoase se numara Silueta Ashimei - personaj de legenda pentru populatia locala, Sani, Cantecul lui Shi Ba Xiang, Varful Lotusului, Tulpina Cerului, Varful Spadei, Chemarea Departarii, ale caror povesti le vom afla de la ghizii locali. Multe legende au izvorat de-a lungul timpului din imaginatia locuitorilor Sani, cea mai frecventa fiind despre stramosii acestui neam si motivul pentru care au ales sa se retraga in acest mediu aparent ostil. In continuarea zilei vom vizita un sat al minoritatii Yi, una dintre cele 56 de minoritati ale Chinei. Dejun in timpul vizitelor. Intoarcere la hotel pentru cazare.
ZIUA 15 / 30.03.2016: KUNMING – BEIJING
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Beijing, capitala Republicii Chineze, cunoscuta si sub numele de Peking, metropola care adaposteste peste 17 milioane de locuitori, fiind perceput de chinezi ca “un taram al fagaduintei” datorita posibilitatilor multiple de petrecere a timpului. Totodata, Beijing ramane unul dintre cele mai incarcate orase de istorie ale Chinei, detinand o colectie incredibila de obiecte istorice si de arta, expuse in mai mult de 50 de muzee, numeroase teatre si centre culturale. Vom vizita Palatul Imperial (Orasul Interzis), un complex de cladiri construit de imparatul Yongle (acelasi care a construit si Templul Cerului), in care au locuit 24 de imparati din dinastia Ming si Qing si care, cu cele 9.000 de camere, este cel mai mare din lume; cateva dintre marile sali sunt folosite ca muzee care adapostesc impresionante colectii ale artei chinezesti. Cladirile interioare sunt construite din lemn pe fundatie de piatra si poarta nume precum armonie, puritate, liniste sau longevitate. Apoi vom vedea celebra piata Tian’An Men, cea mai mare piata publica din lume, intinsa pe 40 de hectare, care gazduieste un amestec impresionant de monumente antice si moderne, fiind situata in inima orasului. Cazare la Hotel Park Plaza West Beijing 4* (sau similar). Cina la renumitul restaurant “Rata Pekineza”, unde vom servi specialitatea cu acelasi nume, o delicatesa apreciata pentru crusta sa subtire si crocanta obtinuta prin coacere la flacara.
ZIUA 16 / 31.03.2016: BEIJING – MUNCHEN
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Lufthansa spre Munchen, LH 723 (12:35 / 17:00) si mai departe spre Bucuresti cu zborul LH 1656 (21:45 / 00:40).
ZIUA 17 / 01.04.2016: BUCURESTI
Sosire pe Aeroportul Henri Coanda la ora 00:40.

TARIF: 780 EURO + 2490 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 700 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turisti; pt. mai putini turisti, tariful se recalculeaza)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Frankfurt – Bangkok si Beijing – Munchen – Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Bangkok – Yangon, Yangon – Heho, Heho – Bagan, Kunming – Beijing
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 14 nopti cazare in hoteluri de 5*, 4* si 3*
- mic dejun bufet cu mancare internationala, 5 dejunuri si 9 cine (conform program)
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele mentionate in program
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale: aprox. 475 euro/pers. si pentru zborurile interne: aprox. 140 usd/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de procesare si viza China: 70 euro/pers.
- taxa de procesare si viza pentru Myanmar: 80 usd/pers., care se achita la agentie
- taxa iesire din Myanmar: 10 usd/pers. (se achita personal la fata locului) si alte taxe de iesire de pe aeroporturi, daca se aplica
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 60 euro/pers. pentru ghizi, soferi, ajutori de soferi, mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI SE DEPUN CU MINIMUM 20 DE ZILE INAINTE DE PLECARE:
- pasaport valabil inca 6 luni de la data incheierii calatoriei, cu 2 pagini libere pentru aplicarea vizei
- 5 fotografii color recente, tip pasaport, pe fond alb

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50% se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia «Contractul de prestari servicii turistice», la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti



OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- rezervarile confirmate pe ofertele cu reducere nu vor putea fi anulate, penalizarile fiind de 100 %
- serviciile de transport si cazare achizitionate prin intermediul pachetului de servicii turistice comercializate de agentie nu sunt prestate efectiv de agentie si pe cale de consecinta sunt responsabilitatea exclusiva a prestatorului respectiv in conformitate cu dispozitiile legale locale si/sau internationale aplicabile, raspunderea agentiei cu privire la modalitatea de prestare a acestor servicii fiind exclusa in toate cazurile
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »
  • DAL TRAVEL

  • Contactează firma
    • Tip firmă:
    • Producator
    • Persoană contact:
    • IULIANA BUSA
    • Functia ocupată:
    • AGENT TURISM
    • Adresă:
    • str. geroge enescu nr.33, sector 1
    • Localitate:
    • Bucureşti, Bucuresti
    • Telefoane:
    • 0213.197.062
      0213.197.063
    • Fax:
    • 0213.197.064
    • Website:
    • www.daltravel.ro
http://www.bursa.ro