Formula CANDIDA 90 capsule Tratament pentru 27 zile - sc MEDICAL ACTIVE srl - AZafaceri.ro

sc MEDICAL ACTIVE srl

Formula CANDIDA 90 capsule Tratament pentru 27 zile

Producător: organika canada | Adăugat: Joi, 3 Decembrie 2015
Formula CANDIDA 90 capsule Tratament pentru 27 zile
1/1
Formula CANDIDA

cu Acid Caprilic si Pau d'Arco

90 capsule

Tratament de 27 zile

Antifungal contra Candida Albicans, Glabatra, Parapsilosis,Krusei, etc.

Ataca si HELICOBACTER PYLORI

Poarta ştampila: QCM. Fabricat in facilitate acreditata ISO 9001

Un Produs 100% Garantat!

CITITI CU ATENTIE ACEASTA PAGINA DE PREZENTARE

PENTRU INFORMARE ADITIONALA CITITI PROTOCOALELE DE DEPARAZITARE TOTALA

Nu exista persoana care sa nu fie afectata de Candida intr-o masura mai mare sau mai mica !!!!!! Lasata netratata Candida se poate generaliza la nivelul intregului organism (Candidoza Sistemica) cu efecte nefaste asupra sanatatii

Multe firme competitoare ofera formulatii pentru Candida care nu contin fie Acid Caprilic fie Pau d'Arco iar unle nu contin nici unul din aceste ingrediente. Acidul Caprilic dizolva membrana celulara a candidei conducand la dezintegrarea acesteia. Pau d'Arco stopeaza inmultirea Candidei. Aceste doua ingrediente sunt esentiale in combaterea Candidozei iar Formula CANDIDA fabricata de Organika le contine pe ambele.

Va multumesc mult, datorita medicamentele luate de la dvs am scapat de candida. Azi au iesit rezultatele analizelor si au iesit negative, nu mai am nimic.

Am comandat Para Free, inainte sa imi iasa rezultatele la analize, dvs. ce ziceti, sa le mai iau si pe acestea chiar daca candida nu mai am?
Violeta Grigorescu, Constanta
(N.R. Produse administrate: Formula Candida urmata de Curatitor Colon si Acidofilus Activ)
_______________________________________________
Para Free contine si el o serie de ingrediente foarte utile care, in opinia noastra reduc foarte mult sansele de recidiva a Candidozei. Prin coahbitare, exista o legatura intrinsica intre parazitii intestinali si Candida .Pentru a evita recidiva Candidozei este nevoie sa se mentina un colon curat si o flora intestinala sanatoasa. Recomandam continuarea cu un flacon de Acidofilus Activ. Persoanele care au candidioza sistemica (generalizata) sunt directionate catre Protocoalele de deparazitare.

Candida este un fungus care face parte din familia drojdiilor si exista, in mod normal in numar mic, in tractul gastrointestinal unde coexista cu diferite bacterii folositoare. Problemele apar cind balanta dintre Candida si bacterii se inclina in favoarea Candidei (de multe ori in urma tratamentelor cu antibiotice), creind asa numitul Sindrom de Supra-crestere Candida (Candidoza). Ceea ce dauneaza organismului nu este prezenta in sine a Candidei ci produsele pe care aceasta le secreta, asa numitele micotoxine. Manifestarile posibile cele mai frecvente sunt: balonari, gaze intestinale, diaree, oboseala, dureri de cap, stare depresiva, infectii vaginale repetate (la femei), Alergii, Astma. Candidoza acuta afecteaza absorbtia nutrientilor la nivel gastro-intestinal si poate sa afecteze negativ sistemul imunitar.

Cind se inmulteste prea mult (cauza principala fiind excesul de antibiotice sau infectarea prin contact sexual), Candida se poate raspindi in tot organismul, manifestindu-se cu predilectie in urmatoarele zone:
Sistemul digestiv. Simptome: balonari, gaze, crampe, diaree/constipatie alternative, alergii multiple la alimente.

Sistemul nervos. Simptome:oboseala anormala, nervozitate nejustificata, ameteala, depresie, rateuri de memorie, insomnie, minte incetosata.

Pielea. Simptome: eczeme, psoriasis, urticarie, acnee, infectii la unghiile de la picior.

Zona bucala manifestandu-se sub forma unei placi albe pe limba asemanatoare laptelui sau crapaturi in colturile gurii.

Traiectul genito-urinar. Simptome: sindrom pre-menstrual cu dureri, nervozitate, balonari, crampe, dureri de cap, pofta de dulce, infectii urinare/vaginale, pierderea interesului pentru sex (femei), mincarime anala, prostata, impotenta (barbati).

Sindrom endocrin. Simptome: hiper/hipo-tiroidism (in functie de organism), boala auto-imunitara.

Uneori Candida intrata in sange se poate localiza la ficat sau splina cu efecte foarte grave.

Intrucat toxinele foarte potente eliberate de acest parazit pot ajunge in orice tesut/organ (Candida sistemica), sindromul a fost asociat cu multe boli (cardiovasculare, cancer, SIDA, scleroza multipla, astm, artrita, sinuzita, infectii repetate la ureche, alcoolism, diabet, hipoglicemie,etc), si de aceea greu de identificat. De obicei, ciupercile (fungi) creaza infectii secundare, oportuniste, pe fondul unui sistem imunitar slabit.

Diagnosticare:
Prezenta anticorpilor in sange sau prezenta Candidei la analiza scaunului.

Foarte adesea, nivele ridicate inexplicabil ale colesterolului sint rezultatul micotoxinelor eliberate de Candida. Cercetari recente arata ca prezenta micotoxinelor secretate de Candida si de alte fungusuri stimuleaza organismul sa produca mai mult colesterol pentru a anihila aceste toxine. Supraproductia de colesterol poate duce la depunerea in exces a acestuia pe peretii sistemului cardio-vascular.

SIMPTOMELE CARE TREBUIE URMARITE
Infectii vaginale recurente

Oboseala (fatigue) constanta, ameteli, proasta dispozitie

Saliva alba lipicioasa si depuneri albicioase pe limba, crapaturi in colturile gurii

Dureri abdominale, gaze abdominale, indigestii

Dureri articulare asemanatoare celor provocate de artrita

Scurgeri din sinusuri

Pierdere sau crestere in greutate fara a putea fi schimbate

Minte incetosata, ne-eficienta

Fungusi la degetele de la maini sau picioare

Infectii urinare recurente (rezistente la antibiotice)

Ochi iritati, inrositi, lacrimand

Pete rosii pe piele (eczema, dermatita atopica)

Mancarimi si iritari in zona anala sau in jurul organelor sexuale

Caderea parului

CANDIDOZA VAGINALA:
Statisticile arata ca trei din patru femei dezvolta candidoza vaginala intr-un moment al vietii. Medicii ne recomanda o igiena riguroasa si alimentatie adecvata impreuna cu un tratament medicamentos corect.

Ce este candidoza vaginala?
Candidoza vaginala este provocata de o ciuperca microscopica, numita Candida Albicans.
Pe suprafata mucoaseivaginale este prezentata permanent o flora, fara insa a cauza o micoza genitala. Aceasta flora este formata atat din microorganisme cu rol de protectie dar si din microoganisme potential periculoase.

Microorganismele cu rol de protectie, cum sunt lactobacteriile, controleaza de fapt evolutia ciupercilor din grupa Candida Albicans.

In anumite conditii insa, numarul ciupercilor creste semnificativ, iar in acest caz se manifesta aceasta afectiune: candidoza vaginala.

Ce simptome are Candidoza Vaginala?
Manifestarea caracteristica este o scurgere vaginala de culoare alba, urat mirositoare, abundenta, care irita mucoasele si pateaza lenjeria. Secretiile sunt insotite si de mancarimi, iritarea si inrosirea organelor genitale, iar uneori pielea perineului se crapa chiar si la atingeri usoare (cu hartia igienica de exemplu).

Deseori apare si o senzatie de arsura in timpul urinarii si chiar dureri in timpul actului sexual. Exista insa si cazuri in care candidoza nu provoaca nici un fel de neplaceri, fiind depistata doar in urma unui control ginecologic.

Daca sistemul imunitar cedeaza, infectia se raspandeste in tot corpul si apar simptome ca: oboseala, ameteala, dezorientare, lipsa puterii de concentrare, schimbarea dispozitiei, dureri de cap, depresie, dureri de urechi, tuse, surzenie, lacrimarea sau senzatia de ardere la nivelul ochilor, dureri musculare, iritabilitate, pofta de dulciuri, eczema, psoriazis, multiple alergii, infectii fungice, sensibilitate crescuta la mancare si substante chimice.
Sursa: Revista Super EVA

Multi medici dau diferite diagnostice si aplica tratamente inadecvate cind de fapt la radacina multor afectiuni sta Candidoza.
Candidoza este o afectiune pe care in mod regretabil multi oameni (chiar si multi medici) o neglijeaza ca pe una minora dar in realitate consecintele pot fi devastatoare prin dereglarea metabolismului si distrugerea sistemului imunitar

NU STITI DACA AVETI EXCES DE CANDIDA?
Raspundeti DA sau NU la urmatoarele intrebari:

1. Ati avut vreodata infectii vaginale caracterizate prin: aparitia unei scurgeri albicioasa, grunjoasa?, Sau usturimi ori mancarimi in zona vaginala? Sau infectii urinare frecvente?

2. Ati luat vreodata antibiotice?

3. Ati luat vreodata anticonceptionale?

4. Ati folosit vreodata inhalanti anti-astmatici?

5. Tinjiti dupa zahar sau dulciuri?

6. Tinjiti dupa pâine, mincati pâine zilnic?

7. Simtiti nevoia de bauturi alcolice, beti bauturi alcoolice in mod regulat?

8. Aveti gaze intestinale, balonari sau râgâiti?

9. Va simtiti adesea obositi sau obositi usor?

10. Cind va sculati dimineata aveti pe limba depuneri albicioase?

11. Aveti stari depresive caracterizate prin lipsa de pofta de lucru?

12 Aveti adesea dureri de cap?

13 Aveti alergii (mancarimi de piele, mancarimi in gat, tuse alergica)?

14 Aveti mancarimi vaginale (la femei)?

15. Aveti adesea infectii vaginale (la femei)?

Daca raspundeti DA la cel putin 3 din intrebarile de mai sus, sansele sunt foarte mari sa aveti exces de Candida.

Formula CANDIDA de la Organika® contine o combinatie unica de Acid Caprilic si alte nutraceutice sinergistice care combat in mod foarte eficient cresterea excesiva a Candidei.

Efectele secundare sunt foarte rare dar pot fi: usoara durere de stomac, usoare dureri surde de cap .

COMPOZITIE:
Acid Caprilic........................................250 mg

Pau d'Arco............................................130 mg

Usturoi...................................................90 mg

Oregano (frunza)......................................60 mg

Extract din seminte de grapefruit................50 mg

ADMINISTRARE:
Ziua 1 - 7.................................2 capsule pe zi (Dimineata + Seara)
Ziua 8 - 11................................3 capsule pe zi (1 Dimineata + 2 Seara)
Ziua 12 - 27..............................4 capsule pe zi (2 Dimineata + 2 Seara)

RECOMANDARI UTILE:
Dupa terminarea tratamentului se recomanda suplimentarea cu Acidophilus Activ pentru refacerea florei bacteriene (il gasiti la noi in farmacie) . Se mai poate asocia si cu CURATITORUL DE COLON (il gasiti la noi In farmacie) care de asemena contribuie la eliminarea mico-toxinelor candidei acumulate in intestinul gros si colon. Administrarea Curatitoruli de Colon se va face fie simultan cu Formula Candida fie dupa terminarea acesteia.

PENTRU CANDIDOZA VAGINALA caracterizata prin iritatii, mancarimi, scurgeri vaginale: se vor face in paralel cu tratamentul oral cu FORMULA CANDIDA, spalaturi vaginale cu infuzie de pulbere din scoarta de Pau d'Arco (se folosesc 2-3 capsule desfacute) de preferinta inainte de culcare; precum si introducrea seara adanc in vagin a 1-2 capsule de Acidofilus Activ.

In cazul in care nu s-a administrat suplimentar Pau d'Arco concomitent cu Formula CANDIDA, ca o masura de siguranta, pentru candidozele mai grave, unii nutritionisti recomanda continuarea cu un flacon de Pau d'Arco.
http://www.bursa.ro