Plita electrica cu inductie Victronic VC528 - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Plita electrica cu inductie Victronic VC528

Producător: victronic | Adăugat: Luni, 1 Decembrie 2014
Plita electrica  cu inductie Victronic VC528
1/1
Prin inductie se va incalzi doar vasul in care veti gati, in timp ce zona din jurul plitei va ramane rece; acest proces se va realiza prin aparitia unui camp magnetic in interiorul zonei de inductie ce va magnetiza continutul metalic al vasului de gatit, acest lucru va genera forte de frecare insesizabile, care astfel vor genera caldura necesara prepararii mancarurilor.

Plita electrica digitala cu inductie Victronic VC528Â -Plita electrica Victronic foloseste o tehnologie Japoneza de inalta calitate. Inductia incalzeste doar vasul de gatit, in timp ce corpul plitei va ramane rece. Functiile incorporate in anumite modele, previn supraincalzirea si au in componenta lor senzori pentru a impiedica ca mancarea sa dea in clocot si care pot detecta prezenta sau absenta vasului de gatit. Consuma cu pana la 50% mai putina energie decat cele pe gaz.

Plita electrica digitala cu inductie Victronic VC528

Ofera siguranta - Inductia incalzeste doar vasul de gatit, in timp ce corpul plitei va ramane rece. Functiile incorporate in anumite modele, previn supraincalzirea si au in componenta lor senzori pentru a impiedica ca mancarea sa dea in clocot si care pot detecta prezenta sau absenta vasului de gatit.

Ofera precizie - Controlul precis al temperaturii si raspuns instant. Detectarea automata a suprafetei vasului si adaptarea zonei de gatire la marimea vasului folosit. Prin repartizarea uniforma a caldurii pe intreaga suprafata a vasului, timpul de gatire se va reduce consistent, iar alimentele isi vor pastra un continut bogat de vitamine.

Este puternica - De doua ori mai rapida comparativ cu orice alta metoda de gatit cu putere cu putere de 2000 W.

Este eficienta - 90% eficienta energetica comparativ cu 50% pentru gatitul pe gaz. Consuma cu pana la 50% mai putina energie decat cele pe gaz, nu emite gaze nocive, nu dauneaza mediului inconjurator, gateste usor fara flacara si fum

Este usor de intretinut - Suprafata se curata foarte usor dupa utilizare.

Plita electrica digitala cu inductie Victronic VC528 dispune de multiple functii pentru gatit, cu temperatura reglabila:

- supe si ciorbe
- mancaruri gatite
- prajit

Cu plita electrica digitala cu inductie Victronic VC528 puteti regla temperatura si timpul de gatit !

Detalii tehince Plita electrica digitala cu inductie Victronic VC528 :

- Alimentare: AC 220 ~ 240 V ~ 50Hz
- Putere: 2000 W
- Interval temperatura: ~ 60 grade ~ 270 grade Celsius. Temperatura este reglabila
- Multiple functii de protectie. Plita nu incepe sa functioneze daca nu se detecteaza vasul de gatit.
- Lungime cablu: 1.50 m
- Dimensiuni plita: 28 x 37 x 7 cm (L x A x H)
- Dimensiuni suprafata de gatit: 28 X 27 cm (L x A)
- Diametru centru maxim: 17 cm
- Greutate fizica neta: 1.94 Kg
- Greutate fizica bruta: 2.54 Kg
http://www.bursa.ro