Ceas digital cu senzor de umiditate termometru si alarma - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Ceas digital cu senzor de umiditate termometru si alarma

Producător: htc | Adăugat: Duminică, 2 Februarie 2014
Ceas digital cu senzor de umiditate termometru si alarma
1/1
Ceasul digital cu senzor de umiditate termometru si alarma este un aparat profesional care, pe langa functia de ceas digital si alarma are si 2 senzori, unul de temperatura si unul de umiditate care indica in fiecare moment temperatura si umiditatea din camera dumneavoastra.

Ceas digital cu senzor de umiditate termometru si alarma are un afisaj de dimensiuni mari (8 x 6 cm) pe care se afiseaza simultan temperatura, umiditatea si ora. Temperatura se poate afisa in grade Celsius sau Fahrenheit.

Ceas digital cu senzor de umiditate termometru si alarma dispune de o memorie care va retine temperatura si umiditatea maxima si temperatura si miditatea minima din incapere. Afisarea acestor date se face prin simpla apasare a unui buton. Apasand un alt buton, acest ceas digital cu senzor de umiditate termometru si alarma va afisa data.

Acest ceas digital cu senzor de umiditate termometru si alarma se poate agata pe perete sau se poate pune pe masa (sau pe suprafete plane). Ceasul digital cu senzor de umiditate termometru si alarma are un picior de fixare si un orificiu pentru a putea fi pus pe perete sau pe suprafete plane.

Ceas digital cu senzor de umiditate termometru si alarma functioneaza cu ajutorul unei singure baterii tip AAA de 1,5V (bateria este inclusa in pachet).

Ceasul digital cu senzor de umiditate termometru si alarma are dimensiunile urmatoare: 10,5 x 10 x 2 cm.
http://www.bursa.ro