Aparat de ambalare in vid Laica VT3112 - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Aparat de ambalare in vid Laica VT3112

Producător: laica | Adăugat: Marţi, 21 Ianuarie 2014
Aparat de ambalare in vid Laica VT3112
1/1
Ambalarea in vid - descrierea procedeului:

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.

Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.

In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
Economiseste spatiu in frigider;
Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3112

Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3112.

Aparatul de vidat Laica VT3112 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.

Laica VT3112 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.
Specificatii tehnice:

capacitate max 9 l/min;
putere compresor: 90W;
alimentare la priza;
dimensiuni 7 x 14 x 37 (cm);
greutatea: 1,3 (kg).

Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3112, 10 pungi (22 x 30 cm), garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.

Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele consumabile:

Pungi pt. vidare alimente - 20x28 cm (20 buc./pachet);
Role pt vidare alimente - 28x300 cm (2 role/pachet);
Pungi pt. vidare alimente - 28x36 cm (50 buc./pachet).
http://www.bursa.ro