Fier de calcat Garment Steamer Deluxe ZJFY- HY-801 - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Fier de calcat Garment Steamer Deluxe ZJFY- HY-801

Producător: zjfy | Adăugat: Marţi, 12 Noiembrie 2013
Fier de calcat Garment Steamer Deluxe ZJFY- HY-801
1/1
Fier de calcat vertical Garment Steamer Deluxe ZJFY- HY-801

Acum ai Garment Steamer fierul de calcat cu aburi vertical - netezeste, improspateaza si dezinfecteaza prin puterea aburului.
Aburul este cea mai eficienta, sigura si noninvaziva metoda de a indrepta cutele hainelor.

Jetul de abur fierbinte penetreaza fibrele hainelor. Sub actiunea caldurii, fibrele se dilata si se intind, iar cutele dispar. Aburul nu traumatizeaza fibrele si nici nu le preseaza.

De aceea, spre deosebire de fierul de calcat obisnuit, Garment Steamer prelungeste viata hainelor. In plus, indreptarea cu aburi este mai usoara si de pana la 5 ori mai rapida decat calcatul obisnuit.

Rapid si eficient Garment Steamer este ideal pentru haine greu de calcat cum ar fi puloverele, hainele din in sau sacourile.

PONT: Poti folosi Garment Steamer si pentru a dezinfecta draperiile sau mobila. Aburul fierbinte elimina mirosurile neplacute si distruge microbii.

Daca cu fierul de calcat este dificil pentru a indrepta materiale sensibile, cu acest aparat, supuneti adio tuturor cutelor de pe orice haina. Multumita aburului fin ce patrunde in orice cuta, si a accesoriilor multiple, veti putea calca cu usurinta mansete, gulere, veti putea indrepta rochite si fuste, veti putea corecta dunga de la pantaloni si camasi, fara prea mult efort. Bazinul are o capacitate de 1,5 litri, veti avea o autonomie de functionare de 60 minute (functionare continuua a aburului). Datorita puterii mari de 1500W-2200W, boilerul va incalzi apa in doar cateva secunde, astfel veti putea incepe lucrul foarte rapid. Este foarte usor de depozitat deoarece tija este telescopica, demontabila . Este si usor de utilizat pentru ca dispune de roti astfel il puteti muta din loc in loc.

ATENTIE! Acest aparat functioneaza dupa un alt principiu fata de fiarele de calcat obisnuite, astfel puterea sa de 2200 W este mai mult decat suficienta pentru a transforma apa in aburi eficienti pentru a indrepta si cele mai rebele cute (apa fierbe si la 30W). A nu se confunda cu un fier de calcat caruia ii trebuie putere mare pentru a incalzi talpa din otel sau teflon.

Caracteristici tehnice:
Oprire automata,
Incalzire rapida 45 de secunde,
60 minute utilizare continuua,
roti pentru o mobilitate buna
Tija telescopica,

Detali tehnice:
Capacitate rezervor de apa :1,5litri
Bazin transparent
Placa de calcare din inox
Debit de abur :25-35 g/min
Lungime furtun :1,5m
Putere:1500W-2200W
Alimentare :220V/50Hz
2trepte de putere selectabile
Culori :galben,rosu,silver,roz,albastru (in limita stocului disponibil)
Dimensiuni colet:42x29x35,5cm

Accesorii :Umeras pentru camasi ,rochii,sacouri etc..., perie de curatat, dispozitiv pentru corectat dunga de la panatloni, camasa.

Acesta este un sistem de calcare pe verticala ce functioneaza dupa alt princpiu decat fiarele de calcat si nu necesita putere mare, deoarece apa este transformata in abur cu temperatura de 100 grade C, in doar cateva secunde. Pentru o calcare cat mai eficienta, atasati o carpa (laveta) pe capul de calcare pentru a acumula si mai mult caldura.

Produsul este livrat impreuna cu instructiuni de utilizare si beneficiaza de o garantie comerciala de 24 luni!
http://www.bursa.ro