Razatoare V - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Razatoare V

Producător: pro v | Adăugat: Miercuri, 3 Aprilie 2013
Razatoare V
1/1
Razatoarea V, cu design original. Feliaza, taie razuieste rapid
Rapid, rapid, rapid. Cuvantul magic in zilele noastre.
Cum ar fi daca ai putea sa feliezi alimentele foarte rapid, ca un adevarat bucatar profesionist? Acum acest lucru este posibil cu razatoarea V, uimitorul feliator cu ajutorul caruia puteti taia legume, fructe, branza si multe altele, cu o viteza incredibila. Cu razatoarea OriginalV, puteti felia simplu si rapid si cele mai mici alimente!
Taie felii uniform fructe si legume julien groase sau subtiri. Insertii lame 7 mm si 3.5 mm.
Razatoarea OriginalV are 2 parti in forma de V; cea fixa este prinsa intr o baza solida, antialunecare, si cele 3 atasabile. Este excelenta pentru taierea, felierea fructelor si legumelor in cubulete mici si fine, poti taia cubulete de ceapa, praz, castraveti sau morcovi, cartofi si gulii, pentru salata de cruditati,felii groase de rosii, ardei iute, inele de ceapa, praz, lamai, portocale, mere. Cu ajutorul lamelor mari se pot taia cartofi pai, castraveti sau morcovi, cubulete, fasii, pestisori, pai etc. Razatoarea original V este ideala atat pentru salatele de cruditati, cat si pentru decorarea platourilor festive. Salata de varza va fi preparata imediat, taiata in cele mai fine fasii!
Lamele razatoarei V sunt de calitate, din otel inoxidabil.
Razatoare OriginalV Include blocaj care permite in conditii de siguranta taierea in toate pozitiile in pozitie verticala sau orizontala.
Cu Razatoarea V puteti crea mese elegant, e un instrument unic de feliere, razuire. OriginalV slicer va permite rezultate rapide si impresionante, fara griji. Un instrument de profesie, dl Börner a dezvoltat o metoda pentru fabricarea de lame ascutite extrem de subtiri si a proiectat lama in asa fel ca taierea si felierea fructelor si legumelor sa devina un lucru usor.
Puteti introduce lama cu partea groase sau subtire, in functie de rezultatul dorit. De asemenea, trebuie sa fie orientata spre exterior. Utilizati pentru felii groase sau subtiri de fructe, legume sau chiar pentru carnati. Curatarea este, de asemenea, usoara: doar clatiti cu apa! Puteti folosi si un burete neabraziv, inmuiat in apa cu detergent, dupa care clatiti bine! Atentie: lamele sunt ascutite, manuiti cu prudenta.
http://www.bursa.ro