CIRCUIT 2013 VENEZUELA – COLUMBIA – ECUADOR – GALAPAGOS - DAL TRAVEL - AZafaceri.ro

DAL TRAVEL

CIRCUIT 2013 VENEZUELA – COLUMBIA – ECUADOR – GALAPAGOS

Producător: dal travel | Adăugat: Miercuri, 20 Martie 2013
CIRCUIT 2013 VENEZUELA – COLUMBIA – ECUADOR – GALAPAGOS
1/2
CIRCUIT 2013 VENEZUELA – COLUMBIA – ECUADOR – GALAPAGOS

O adevarata aventura a cunoasterii, cu un itinerariu de invidiat pentru orice devorator de turism, destinatii pereche menite sa va incante si sa va cucereasca spiritul si imaginatia, incepand cu Venezuela, botezata mica Venetie de primii conchistadori, tara a contrastelor si a diversitatii naturale, a faunei, florei si climei, continuand cu Columbia, una dintre cele mai "fierbinti" destinatii din America de Sud, cu munti maiestuosi, zone de coasta si jungla, situri arheologice impresionante, ca in final sa ajungeti in Ecuador, o Elvetie tropicala cu peisaje incredibil de frumoase si in arhipelagul Galapagos, un loc unic in lume, faimos datorita bogatiei faunei salbatice de o diversitate uimitoare, principala sursa de inspiratie pentru celebra “Origine a speciilor”, arhipelag despre care Charles Darwin spunea ca “nici un epitet nu este suficient de graitor pentru a descrie senzatiile de delectare pe care le traiesti aici”.

Perioada: 04.09 – 20.09.2013

ZIUA 1 / 04.09.2013: BUCURESTI – PARIS – CARACAS
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda la ora 05:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1089 (07:20 / 09:30) si apoi spre Caracas, cu zborul AF 368 (10:45 / 14:05). Sosire in Caracas, capitala si totodata cel mai populat oras din Venezuela, situat pe tarmul Marii Caraibelor, la poalele Muntelui Avila, cu un climat placut datorita asezarii la o altitudine de numai 800 m. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la Hotel Renaissance 5* (sau similar) pentru cina si cazare.
ZIUA 2 / 05.09.2013: CARACAS – CANAIMA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Aeropostal Airlines, VH 342 (06:45 / 07:45) spre Puerto Ordaz si mai departe spre Canaima cu zborul companiei Canaima Tours C.A. (09:00 / 10.30) (pentru zborul Puerto Ordaz – Canaima este permis doar un bagaj de 10 kg); restul bagajelor, un bagaj / persoana, vor fi lasate in Puerto Ordaz de unde se vor recupera in ziua 4. Sosire in Canaima, una dintre cele mai mari atractii ale Venezuelei, inclusa pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO. Parcul acopera 800.000 kmp de vegetatie luxurianta, cu numeroase specii endemice, cu peste 500 specii de orhidee, fiind strabatut de raul Carrao care se deschide intr-o laguna de o frumusete rapitoare. Culoarea apei si a spumei de la suprafata este deosebita, trecand prin diverse nuante de la rosu la roz si negru, ca urmare a descompunerii plantelor. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la Tapuy Lodge (sau similar), localizat in laguna Canaima. Dupa dejun vom pleca intr-o inedita excursie la Cascada Sapo. Imbarcati in “curiara” - barci canoe traditionale cu motor, vom traversa laguna Canaima, vom admira salbaticia mirifica a locului inconjurat de maiestosii munti Auyantepuy si Canon del Diablo, prilej cu care vom putea fotografia cateva cascade impresionante. Dupa debarcare, vom face o mica drumetie prin padure si savana pana la minunata Cascada Sapo. Vom avea oportunitatea unica de a trece prin spatele cortinei de apa, ceea ce ne va oferi o experienta de neuitat. Intoarcere la Lodge pentru cina si cazare.
ZIUA 3 / 06.09.2013: CANAIMA (ANGEL FALLS - CASCADA INGERILOR)
Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau plimbari individuale. Dejun si cina la Tapuy Lodge. Excursie optionala cu barca “curiara” la Cascada Ingerilor – “Angel Falls”, cea mai inalta cascada din lume, cu un debit de apa impresionant care cade de la aprox. 1.000 m, fiind in acelasi timp cascada cea mai greu accesibila pentru turisti. Excursia incepe in zorii zilei cu un mic dejun matinal (cafea si snacksuri), dupa care vom fi transferati in portul in care ne vom imbarca in “curiare”, cu care vom naviga in amonte pe raul Carrao. Vom admira incredibilele formatiuni geologice ale muntelui Auyantepuy, vom trece pe langa Mayupa, “Pozo de Felicidad” si Insula Orhideelor unde vom face un popas pentru servirea unui mic dejun picnik. In continuarea zilei vom naviga pe raul Churun, intr-o inedita experienta de rafting, pana la Insula Raton, de unde vom putea vedea Cascada Angel in toata maretia ei. Timp liber pentru a admira si fotografia Angel Falls una dintre cele Sapte Minuni Naturale ale Lumii, dupa care vom servi un pranz picnik – barbeque. Intoarcere cu barca la Canaima, unde vom ajunge dupa apusul soarelui. Cina si cazare la Tapuy Lodge.
ZIUA 4 / 07.09.2013: CANAIMA – CARACAS
Mic dejun. Zbor optional cu avioneta deasupra Cascadei Ingerilor si a Parcului National Canaima, prilej de admira aceste locuri uimitoare din alta perspectiva. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Canaima Tours (11:30 / 12:30) spre Puerto Ordaz de unde ne vom recupera bagajele lasate in ziua 2 si de unde vom zbura mai departe spre Caracas cu zborul companiei Conviasa, V0 2353 (13:20 / 14:20). Pentru ca in urmatoarea zi vom face un tur in Caracas, daca nu sunt intarzieri la avion, optional vom face o ascensiune cu telefericul pe muntele Avila, care separa orasul de coasta, de unde vom avea prilejul de a admira orasul de sus. Transfer la Hotel Renaissance 5* (sau similar) pentru cina si cazare.
ZIUA 5 / 08.09.2013: CARACAS – BOGOTA
Mic dejun. Intalnire cu ghidul local care ne va insoti intr-un tur panoramic al capitalei venezuelene. Farmecul citadelei consta in multitudinea de cladiri monumentale, biserici, muzee, galerii de arta, piete si gradini publice. Vom vedea Piata Bolivar in centrul careia se afla statuia ecvestra a celebrului revolutionar Simon Bolivar, precum si casa unde s-a nascut eroul national. Printre alte cladiri importante pe care le vom vedea se numara Muzeul Colonial Quinto Anauco, Capitoliul, Palatul Legislativ si Palatul Federal, Casa Amarilla, Catedrala Metropolitana. Dejunul se va servi in timpul vizitelor. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Avianca, AV 81 (18:37 / 20:10) spre Bogota, capitala Columbiei, cu aprox. 9 mil. de locuitori, situata la altitudinea de 2.640 m, in regiunea andina. Transfer la Hotel Morrison 4* (sau similar) pentru cazare.
ZIUA 6 / 09.09.2013: BOGOTA
Mic dejun. Tur panoramic al capitalei columbiene care include La Candelaria, partea veche a orasului, cu case coloniale pictate in culori pastelate, cu ferestre din otel, usi solide din lemn, cu parcuri pitoresti. Vom vizita Catedrala, Piata Bolivar, cu statuia luptatorului pentru libertate Simon Bolivar, Palatul Nariño, Biserica El Sagrario, Capitoliul si Biserica del Carmen. In continuare vom vizita Muzeul Aurului, care gazduieste cea mai mare colectie de artefacte pre-hispanice din lume, cu aprox. 38.000 de exponate, din care si o importanta colectie de arta pre-columbiana a aurului. Urmeaza apoi vizitarea muzeului Botero care adaposteste sculpturi si tablouri ale artistului, precum si lucrari ale altor artisti, cum ar fi Pablo Picasso, Miro, Degas Edgar, Claude Monet. Optional, dupa-amiaza, putem face “un zbor” cu telefericul, plutind deasupra orasului pana pe Cerro de Monserrate, situat la altitudinea de 3.190 m, cea mai buna ocazie de a admira panorama uimitoare a metropolei. Cina la un restaurant local si cazare.
ZIUA 7 / 10.09.2013: BOGOTA – CARTAGENA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Avianca, AV 9548 (09:30 / 10:55) spre Cartagena, cel mai turistic oras al Columbiei, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO, situat pe tarmul Marii Caraibelor, in trecut fiind unul dintre primele sanctuare ale sclavilor eliberati din America. Sosire si transfer la Hotel Regatta 4* (sau similar). Dupa-amiaza debuteaza cu vizita la Manastirea La Popa, situata pe cel mai inalt munte din oras, de unde vom avea o minunata priveliste asupra orasului vechi si a golfului. Urmeaza apoi Fortul San Felipe, a carui cetate puternica domina imaginea orasului si o plimbare in partea veche a orasului, cu conacele sale magnifice, alei inguste si biserici. Se viziteaza Biserica Iezuita si Manastirea San Pedro Claver. Cina la un restaurant local. Cazare.
ZIUA 8 / 11.09.2019: CARTAGENA – QUITO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Avianca, AV 9549 (11:25 / 12:52) spre Bogota si mai departe spre Quito, cu zborul AV 7373 (14:17 / 15:57), cea mai veche capitala Sud Americana. Sosire in Quito, oras fondat in anul 1534 pe ruinele unei vechi asezari incase, situat la 2.800 m altitudine, primul oras din lume intrat in Patrimoniul Mondial UNESCO. Orasul este asezat la poalele vulcanului Pichincha intr-o manoasa vale a Anzilor si pastreaza aparenta unui oras colonial construit pe principiul unei piete centrale inconjurata de piatete gradini si stradute inguste pavate cu piatra. Arhitectura spaniola in stilul baroc caracteristica orasului este prezenta prin numeroase cladiri importante precum Catedrala din sec. al XVII-lea, biserici si manastiri stravechi. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la Hotel Mercure Alameda 4* (sau similar). Cina si cazare.
ZIUA 9 / 12.09.2013: QUITO – OTAVALO – QUITO
Mic dejun. Ziua debuteaza cu vizitarea orasului Calderon, cunoscut pentru figurinele facute manual din aluat de paine si lipici, apoi a satelor Guayllabamba si Cayambe, ajungand in cele din urma la Otavalo, o localitate indigena din provincia Imbabura, inconjurata de muntii Imbabura si Cotacachi si de vulcanul Mojanda. Indienii din Otavalo sunt cei mai ambitiosi si prosperi mestesugari din Ecuador. Vom avea oportunitatea de a achizitiona obiecte de artizanat, bijuterii, argint, smaralde, articole vestimentare si diverse accesorii. Intoarcere la Quito pentru cina si cazare.
ZIUA 10 / 13.09.2013: QUITO – MONUMENTUL ECUATORIAL – COTOPAXI
Mic dejun. Turul orasului Quito, care cuprinde: Biserica Guapulo, Gran Colombia Avenue, San Juan Mirador, de unde vom avea o minunata priveliste asupra orasului, Piata Independentei, unde se afla statuia Maresalului Sucre si se poate admira Catedrala, Palatul Guvernului, Palatul Arhiepiscopal. Turul continua cu vizitarea Bisericii Iezuite La Compañía, unul dintre cele mai bogate si mai impresionante temple din America de Sud, un exemplu magnific de abilitate artistica a artizanilor ecuadorieni, care se reflecta in numeroase picturi si basoreliefuri ale faimoasei Scoli de Arta din Quito si in sculpturile sofisticate ale altarelor, acoperite in intregime cu foite din aur. Urmeaza vizitarea Bisericii Sagrario si a Bisericii San Francisco, construita in sec. al XVII-lea. In continuarea zilei vom urca pe varful Pancecillo, un deal de origine vulcanica, cu inaltimea de 3.000 m, unde se afla statuia Fecioarei Maria. Ne indreptam apoi catre cel mai nou punct de atractie de aici, “Teleferico”, cu care vom face o “plimbare” deasupra orasului si imprejurimilor, ajungand pana la altitudinea de 4.050 m. Din teleferic vom putea observa cele 14 varfuri ale Anzilor numite si “Magistrala Vulcanilor”. Ne vom deplasa in continuare catre Monumentul Ecuatorial, situat la latitudinea de 00’.00’, care marcheaza pozitia geodezica a Ecuatorului, prilej unic de a ne afla in cele doua emisfere in acelasi timp. La distanta de cateva minute este Ecuatorul real, asa cum a fost masurat el prin Sistemul de Pozitionare Globala (GPS) si tot aici vom vizita Muzeul in aer liber Ini Nan, loc in care vom putea face diferite experimente distractive, care pot avea loc numai aici, cum ar fi cel de a putea tine in echilibru un ou pe varfurile degetelor. In finalul zilei ne indreptam catre micul orasel Lasso, unde se afla vulcanul Cotopaxi, cel mai inalt vulcan activ din lume, cu o inaltime de 5.897 m. Cina si cazare la Hotel La Cienega 4* (sau similar).
ZIUA 11 / 14.09.2013: COTOPAXI – QUITO – CUENCA
Mic dejun. Astazi vom trai o experienta unica urcand pe faimosul vulcan Cotopaxi. Calatoria incepe dimineata devreme, de la baza vulcanului Cotopaxi pana la o altitudine de 3.600 m, unde vom face o scurta oprire pentru a incerca miraculosul ceai de coca impotriva raului de altitudine si unde vom afla lucruri interesante despre istoria locului. Drumul continua apoi pana la altitudinea de 4.500 m, de unde se vede refugiul Jose Rivas, situat la o altitudine de 4.800 m, aceeasi altitudine pe care o are Montblanc, cel mai inalt varf din Europa. Intoarcere la Quito si transfer la aeroport pentru zborul companiei Lanecuador Aerolane, XL 1545 (18:45 / 19:40), spre Cuenca, cel mai frumos oras colonial al Americii de Sud, al treilea oras ca marime din Ecuador. Cina si cazare la Hotel Santa Lucia 4* (sau similar).
ZIUA 12 / 15.09.2013: CUENCA – GUAYAQUIL
Mic dejun. Tur de oras in Cuenca, oras inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fondat de conchistadorul spaniol Ramirez Devalos pe ruinele infloritorului oras incas Tumibamba, distrus in totalitate in timpul razboiului civil incas. In compensatie, Cuenca are privilegiul de a fi poate singurul oras din aceasta zona care nu a suferit distrugeri in urma cutremurelor si care pastreaza aproape intacta arhitectura spaniola. Cuenca este vestit pentru inalta calitate a produselor manufacturiere: broderii, ceramica, si faimoasele “palarii de Panama” (care aici se produc de fapt). Cu stradutele sale inguste pavate cu piatra cubica si acoperisurile rosii ale cladirilor, cu muzeele si piatetele pline de flori, are aerul fermecator al unui oras de provincie. Turul include: Piata San Sebastian, Casa Moderatiei – stabiliment destinat tratamentului persoanelor alcoolice, cu o oprire la un atelier unde sunt confectionate manual faimoasele palarii de Panama, Piata de Flori, Catedrala, Curtea de Justitie, Palatul Municipal, Palatul Guvernatorului si Biserica El Sagrario. Calatoria continua spre Guayaquil, capitala economica a Ecuadorului. La sosire vom face un scurt tur panoramic nocturn al orasului, dupa care urmeaza transferul la Hotel Hampton Inn 4* (sau similar) pentru cina si cazare.
ZIUA 13 / 16.09.2013: GUAYAQUIL – GALAPAGOS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Aerogal, 2K 32 (09:10 / 10:00), catre Galapagos, mic arhipelag format din 13 insule principale si 6 insulite, situat la 1.000 km vest de continentul sud-american, care, impreuna, cumuleaza 50.000 kmp de ocean. Acest arhipelag este un loc unic in lume, faimos datorita bogatiei faunei salbatice de o diversitate uimitoare, care a stat la baza cercetarilor lui Darwin, materializate in Teoria Selectiei Naturale. Dupa aterizarea pe insula Baltra vom fi condusi in zona de tranzit unde vom prezenta pasapoartele si vom achita taxa de 100 USD pentru intrarea in parcul National Galapagos (singura forma de plata acceptata este cash, la fata locului). Intalnire cu reprezentantul local si transfer la Hotel Mainao 4* (sau similar) din Puerto Ayora, cel mai important oras din arhipelag. Dejun. Ziua continua cu vizitarea Centrului de Cercetare Charles Darwin, unde oamenii de stiinta din intreaga lume isi desfasoara cercetarile in domeniul biologiei si realizeaza proiecte de conservare a speciilor, aici fiind cel mai potrivit loc pentru a observa broastele testoase de uscat. Cina si cazare.
ZIUA 14 / 17.09.2013: GALAPAGOS
Plecare matinala catre Insula Bartolome care ofera unele dintre cele mai frumoase peisaje din arhipelag. Mic dejun la bordul navei. Pe insula Bartolome vom avea impresia ca suntem pe Luna, deoarece aceasta insula este ostila fata de cele mai multe plante si animale. Insula este formata dintr-un vulcan stins, cu o varietate de culori: rosu, portocaliu, verde si formatiuni vulcanice de un negru stralucitor. Conul vulcanic usor de escaladat, ofera privelisti minunate asupra celorlalte insule. Tot aici se afla Pinnacle Rock, cel mai reprezentativ reper din arhipelagul Galapagos. Putem face snokerling cu pinguini, testoase marine si alti pesti tropicali. Golful este de asemenea un loc excelent pentru a inota si cu putin noroc, vom putea sa observam pinguinii. Dejun la bord. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
ZIUA 15 / 18.09.2013: GALAPAGOS
Mic dejun. Plecare matinala catre Insula Floreana, o insula cu o istorie a umanitatii foarte interesanta. Dupa o navigare de aprox. 2 ore, ajungem in Puerto Velasco Ibarra, de unde calatoria continua cu autocarul catre pesterile care in trecut au fost locuite de pirati si catre Galapaguera, pentru a vedea gigantele broaste testoase. Ziua continua cu o scurta navigare in jurul insulitei Enderby pentru a observa fregate, pescarusi si lei de mare, dupa care vom ajunge langa insulita Ioberia, unde vom putea practica snokerling. Dejun la bord. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
ZIUA 16 / 19.09.2013: GALAPAGOS – GUAYAQUIL – AMSTERDAM
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Aerolineas Galapagos, 2K 33 (10:40 / 13:30) spre Guayaquil si mai departe spre Amsterdam cu zborul companiei KLM, KL 755 (18:35 / 13:05).
ZIUA 17 / 20.09.2013: AMSTERDAM – BUCURESTI
Sosire la Amsterdam la ora 13:05 si plecare spre Bucuresti cu zborul KL 1379 (20:35 / 00:15).

TARIF: 1.850 EURO + 3.980 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 980 USD
(tariful este valabil pentru un grup minim de 15 turisti, pt. 10-14 turisti, tariful se recalculeaza)


TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Paris – Caracas si Guayaquil – Amsterdam – Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Caracas – Puero Ordaz – Canaima, Canaima – Puero Ordaz – Caracas, Caracas – Bogota, Bogota – Cartagena, Cartagena – Bogota – Quito, Quito – Cuenca, Guayaquil – Galápagos – Guayaquil
- transport local cu autocar / minibus dotat cu aer conditionat
- croazierele din Galapagos
- 15 nopti cazare in hoteluri de 4*, 5* si Lodge
- mic dejun, dejun si cina conform program
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele mentionate in program
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale: aprox. 490 euro/pers. si continentale: 285 euro/pers., care se platesc o data cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de iesire de pe aeroporturi, daca se aplica
- taxa de intrare in Parcul National Galapagos: 100 usd/ pers. (se achita cash, la fata locului)
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri: 5 usd /zi /pers. pentru soferi si ghizi locali, nu si pt. bagajisti (se vor achita cel mai tarziu conducatorului de grup la sosire)
- excursia optionala la Cascada Ingerilor: 220 usd/pers. (tarif valabil pt. un grup de min. 15 turisti)
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil inca 6 luni de la data incheierii calatoriei

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora.
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatorie
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »
  • DAL TRAVEL

  • Contactează firma
    • Tip firmă:
    • Producator
    • Persoană contact:
    • IULIANA BUSA
    • Functia ocupată:
    • AGENT TURISM
    • Adresă:
    • str. geroge enescu nr.33, sector 1
    • Localitate:
    • Bucureşti, Bucuresti
    • Telefoane:
    • 0213.197.062
      0213.197.063
    • Fax:
    • 0213.197.064
    • Website:
    • www.daltravel.ro
http://www.bursa.ro