CIRCUIT 2013 SUA & CANADA – COASTA DE EST - DAL TRAVEL - AZafaceri.ro

DAL TRAVEL

CIRCUIT 2013 SUA & CANADA – COASTA DE EST

Producător: dal travel | Adăugat: Miercuri, 20 Martie 2013
CIRCUIT 2013 SUA  & CANADA  –  COASTA  DE EST
1/2
CIRCUIT 2013 SUA & CANADA – COASTA DE EST

Canada, a doua tara ca marime din lume, va asteapta sa-i decoperiti orasele moderne, dar si zonele pline de incarcatura istorica. O tara impresionanta prin peisajele variate si spectaculoase, prin varietatea de culturi care s-au adunat aici si prin tenacitatea oamenilor! Veti parcurge partea engleza vizitand Toronto si Ottawa, pentru ca apoi sa o comparati cu cea franceza din Montreal si Quebec, considerat orasul artei si al poeziei. Continuati cu “visul american” strabatand coasta estica a Statelor Unite, acolo unde natiunea americana si-a trait primele momente. De la Boston, sediul celei mai prestigioase universitati americane, pana la New York-ul cu celebrii sai zgarie-nori, de la Philadelphia cea plina de istorie pana la capitala Washington DC, toate va asteapta sa petreceti o primavara incantatoare pe meleaguri nord-americane!

Perioada: 03.06 – 16.06.2013

ZIUA 1 / 03.06.2013: BUCURESTI – TORONTO
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda, la ora 04:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1089 (07:20 / 09:30) si mai departe spre Toronto cu AF 356 (13:55 /16:15). Sosire la Toronto si transfer pentru cazare la Hotel Best Westen Primrose Downtown 3* (sau similar). Cazare.
ZIUA 2 / 04.06.2013: TORONTO – NIAGARA – TORONTO (130 km)
Mic dejun. Astazi vom putea face o excursie optionala de o zi la Cascada Niagara, locul in care Lacul Erie se varsa in Lacul Ontario, o spectaculoasa minune naturala datorita caderii de apa de la 53 m inaltime, cu un debit impresionant, care ajunge in timpul verii la 2800 mc/sec., intinsa pe o perdea de apa de 790 m (pe partea canadiana). Ne vom opri la Table Rock pentru a admira privelistea impresionanta oferita de Cascada Niagara, vom putea face o croaziera cu vaporasul “Maid of the Mist” pana la baza cataractelor, pentru a “simiti” cascada si vom putea urca in Skylon Tower, pentru o vedere panoramica asupra cascadei. In continuarea zilei vom putea fotografía celebrul ceas floral “Floral Clock” si vom putea face o plimbare prin Niagara-on-the-Lake, unul dintre cele mai fermecatoare orase din Canada. Timp liber pentru cumparaturi. Intoarcere la Toronto pentru cazare.
ZIUA 3 / 05.06.2013: TORONTO – OTTAWA
Mic dejun. Astazi vom vizita orasul Toronto care se afla pe malul nordic al raului Ontario, cel mai mare oras din Canada fiind al cincilea cel mai mare oras din America de Nord, o forta dominanta in afaceri si economie, considerat a fi centrul cultural al Canadei anglofone. Initial revendicat de catre francezi in sec. al XVIII-lea, abia in timpul Revolutiei Americane englezii au sosit in Toronto. Cunoscut atunci ca York, orasul avea un caracter predominant britanic, functionand ca centru administrativ al Canadei engleze. In anul 1834 orasul fost redenumit Toronto, un cuvant indian care inseamna “loc de intalnire”. Vom porni intr-un tur panoramic al orasului Toronto, metropola cosmopolita, cu cea mai densa populatie din Canada, care include: Cartierul Financiar, strada Yonge, Forest Hill, Chinatown, Piata St. Lawrence, Primaria Veche si Noua, Cladirea Parlamentului, Universitatea, precum si CN Tower - turnul televiziunii, unul dintre cele mai inalte din lume, avand 553 m inaltime. Plecare apoi cu autocarul spre Ottawa, capitala Canadei, situata pe malul Canalului Rideau. Orasul bilingv (engleza si franceza), este un conglomerat de culturi si natiuni diferite. Cazare in Ottawa la Hotel Quality Downtown 3* (sau similar).
ZIUA 4 / 06.06.2013: OTTAWA – MONTREAL
Mic dejun. Pornim intr-un tur panoramic de oras, stiut fiind ca de la Festivalul Lalelelor pana la Sarbatorile de Iarna, acesta a fost considerat pentru mult timp chintesenta celor mai diversificate atractii turistice, un oras multicultural in care s-au strans laolalta traditii, obiceiuri si culturi diferite, vaste si interesante. Dupa un inceput modest ca mic oras forestier, Ottawa a fost desemnat capitala Canadei de catre Regina Victoria in 1857, astazi fiind un centru urban vibrant, adapostit intre raul Ottawa, canalul Rideau si raul Rideau, cu vedere spre dealurile Gatineau ale Quebec-ului. Cladirile impresionante ale Parlamentului creeaza un aer de eleganta europeana, cu spirale neo-gotice si turnuri care se inalta spre cer, de pe malurile abrupte ale raului Ottawa. Turul panoramic in Ottawa include Dealul Parlamentului, strada Sparks, Rideau Hall, Laurier House si Monetaria Regala. Dupa-amiaza ne vom deplasa cu autocarul spre Montreal, oras sofisticat, avangardist, cea de-a treia mare aglomeratie urbana din lumea vorbitoare de limba franceza, dupa Paris si Kinshasa. Cazare in Montreal la Hotel Best Western Victoria Park Suites 3* (sau similar).
ZIUA 5 / 07.06.2013: MONTREAL – QUEBEC
Mic dejun. Dimineata vom incepe explorarea Montrealului, unic in felul sau in America de Nord, imbinand modernitatea Lumii Noi cu farmecul romantic al districtelor istorice cu aer european si un stil de viata galic, evident in cafenelele si viata de noapte dinamica a orasului. Orasul se afla situat pe o insula, intre Rivière des Prairies si raul Sf Laurentiu. Cand Jacques Cartier a „descoperit” insula in anul 1535, aceasta era deja locuita. Pana cand Paul de Chomedey a sosit in anul 1642 pentru a intemeia Ville-Marie, prima colonie europeana fusese abandonata. Colonia franceza a rezistat pana in anul 1760, cand Montreal a revenit britanicilor, a caror influenta se resimte in frumoasele cladiri din sec. al XIX-lea. Montrealul este in prezent al doilea cel mai populat oras de vorbitori de limba franceza, dupa Paris, insa in oras exista si un amestec cosmopolitan de imigranti din toata lumea, care au contribuit la bogatul patrimoniu cultural si la atmosfera animata din oras. Cladirile elegante din Vechiul Montreal, care a fost inima orasului pana la sfarsitul sec. al XIX-lea, sunt astazi pline de magazine, baruri, hoteluri si restaurante. Turul panoramic de oras include Underground City, cu peste 32 km de tuneluri care gazduiesc centre comerciale, hoteluri, banci si muzee, dar si statii de metrou si autobuze. Continuam cu Piata Jacques Cartier, Biserica Notre Dame, Mount Royal, zona rezidentiala, Universitatea McGill, Stadionul Olimpic si vechiul port. Plecare spre Quebec. Sosire si cazare la Hotel Clarendon 4* (sau similar).
ZIUA 6 / 08.06.2013: QUEBEC
Mic dejun. Vom face un tur panoramic al Quebecului, astazi un oras romantic, conceput si construit ca o fortareata, singura la nord de orasul Mexico. Rivalitatea dintre englezi si francezi in America de Nord a dus la un razboi care a durat sapte ani, care a condus la ocupatia Quebec-ului de catre fortele Britanice in anul 1759 si respectiv clasarea teritoriului ca fiind colonie britanica. Britanicii au facut un compromis la incheierea tratatului de capitulare si au promis sa protejeze limba si cultura franceza. In timpul turului panoramic al orasului Quebec, considerat a fi inima Canadei franceze, vom vedea orasul vechi cu zidurile fortificate, Cartierul Latin, Catedrala Notre-Dame de Quebec, Primaria, Chateau Frontenac, Place d’Armes, Cap Diamant, Place Royale si ne vom plimba pe stradutele inguste si pitoresti cu case de piatra de pe malul Raului St. Laurence. Ziua continua cu o excursie la fascinanta cascada Montmorency cu o inaltime de 84 m, al carei nume aminteste de ducele de Montmorency, vicerege al Noii Frante si cu vizitarea altarului Saint Anne de Beaupre, vestit prin splendidele mozaicuri care il decoreaza. Seara, intoarcere in Quebec pentru cazare.
ZIUA 7 / 09.06.2013: QUEBEC – BOSTON
Mic dejun. Astazi pornim spre sud si vom tranzita frontiera inapoi in S.U.A, trecand prin regiunea New England, celebra pentru podurile sale acoperite care ofereau protectie pe timp de vreme rea ferind caii de la vechile carute de apele repezi ale raurilor. Pentru a ajunge la Boston, cel mai mare oras din Massachusetts, unul dintre cele mai vechi orase din Statele Unite, vom strabate statele Vermont si New Hampshire. Vermont a fost colonizat mai tarziu decat alte state din New England, la origini, pamanturile sale fiind patria irochezilor si a amerindienilor din tribul algonquin. Primul european care a explorat aceste imprejurimi a fost francezul Samuel de Champlain care in anul 1609 a ajuns la lacul situat in partea de vest a tinutului care, mai tarziu, ii va purta numele. New Hampshire este faimos din punct de vedere politic, intrucat alegerile preliminare prezidentiale pornesc un nou ciclu in acest stat, stiut fiind ca rezultatele acestor alegeri preliminare sunt de cele mai multe ori decisive pentru stabilirea ulterioara a parametrilor alegerilor prezidentiale nationale. Seara, sosire la Boston, oras considerat neoficial capitala regiuni istorice New England, datorita impactului economic si cultural pe care il are. Spre exemplificare, Boston-ul are acum al doilea cel mai mare Skyline din nord-est, dupa New York. Cazare in Boston la Hotel Hyatt Place Boston / Medford 3* (sau similar).
ZIUA 8 / 10.06.2013: BOSTON
Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Boston care acum aprox. 400 de ani se infiinta ca o capitala a primei colonii de puritani veniti din Anglia in Massachusetts Bay, devenind peste ani Boston, capitala statului Massachusetts. Orasul este supranumit si leaganul Americii moderne, in special datorita faptului ca aici se gasesc cele mai prestigioase universitati din lume dar si cele mai moderne cladiri care impanzesc orasul de la un capat la celalalt. Bostonul este unul dintre orasele in care oricine si-ar dori sa traiasca. Turul panoramic de oras include: Freedom Trail, Beacon Hill, Back Bay, Trinity Church, Old State House, Quincy Market, Cambridge Common, Fanueil Hall. Dupa-amiaza, timp liber. Cazare.
ZIUA 9 / 11.06.2013: BOSTON – NEW YORK
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre New York, orasul contrastelor si al simbiozei culturilor mondiale, cel mai populat oras din Statele Unite, zona sa metropolitana fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. New York-ul este de asemenea considerat unul dintre cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass-media, educatie, divertisment, arta si moda, fiind de mai bine de un secol unul dintre cele mai importante centre mondiale de comert si finante. Sosire in cursul dupa-amiezii. Timp liber pentru plimbari sau cumparaturi. Cazare in New York la Hotel Bedford 3* (sau similar).
ZIUA 10 / 12.06.2013: NEW YORK
Mic dejun. Zi dedicata New York-ului, cunoscut si sub denumirea de “The Big Apple”, metropola cu cea mai mare densitate de locuitori din Statele Unite, care are peste 19,2 milioane de rezidenti pe o arie de 830 km². Tur panoramic de oras care include: World Trade Center, locul unde au fost Turnurile Gemene, considerat a fi “punctul zero” al orasului, Broadway, Carnegie Hall, Sediul ONU (exterior), Chinatown, Little Italy, Wall Street, Central Park, Centrul Rockefeller si Empire State Building (optional se poate urca la observatorul de la etajul 102). Cazare.
ZIUA 11/ 13.06.2013: NEW YORK – PHILADELPHIA – WASHINGTON
Mic dejun. Deplasare spre Philadelphia, care a fost timp de zece ani capital tarii, unde s-au scris si s-au adoptat doua documente de importanta majora: Declaratia de Independenta, la sfarsitul sec. al XVIII-lea si Constitutia Statelor Unite. Vom face un tur panoramic al orasului si vom vizita sala in care s-a semnat Declaratia de Independenta a Statelor Unite, dupa care urmeaza vizitarea Pavilionului care gazduieste “Liberty Bell”. In continuarea zilei vom pleca spre Washington, unde vom ajunge in cursul serii pentru cazare la Hotel Holliday Inn Washington DC 3* (sau similar).
ZIUA 12/ 14.06.2013: WASHINGTON
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata Washington-ului, o capitala cu cladiri marete precum Casa Alba si Capitoliul SUA si cu monumente impresionante, precum Monumentul Washington si Memorialul Lincoln printre altele. Initial creat de arhitectul francez Pierre L`Enfant in anul 1791, Washington este un oras cu parcuri verzi, strazi largi aliniate de copaci si foarte putini zgarie-nori, care dau orasului un aer european. Vom vizita cele mai importante obiective turistice, culturale si politice: Cladirea Capitoliului (exterior), Cladirea FBI (exterior), Triunghiul Federal, Elipsa, Cladirea Arhivelor Nationale, Muzeul Smithsonian (exterior), Casa Alba (exterior), Memorialul Jefferson, Monumentul George Washington, Embassy Row si Cimitirul Arlington. Cazare.
ZIUA 13 / 15.06.2013: WASHINGTON – PARIS
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau pentru vizitarea unuia dintre faimoasele muzee ale capitalei americane. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Paris cu compania Air France, zbor AF 027 (22:00 / 11:30).
ZIUA 14 / 16.06.2013: PARIS – BUCURESTI
Sosire la Paris la ora 11:30 si plecare mai departe spre Bucuresti cu AF 2488 (15:30 / 19:20).

TARIF: 2.280 EURO / loc in camera dubla; Supliment single: 890 EURO
(tarif valabil pt. un grup minim de 30 turisti; pt. 25-29 turisti, tariful se majoreaza cu 200 euro/ pers., pt. 20 - 24 turisti, tariful se majoreaza cu 350 euro/ pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele Bucuresti – Paris – Toronto si Washington – Paris – Bucuresti
- transport cu autocar / microbuz dotat cu aer conditionat, pe teritoriul SUA si Canadei
- 12 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- tururi de oras cu ghizi locali in Toronto, Ottawa, Montreal Quebec, Boston, New York, Philadelphia si Washington
- conducator roman de grup
- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale: 425 euro/pers. care se platesc o data cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de iesire de pe aeroporturi (in cazul in care se aplica)
- taxa de viza pentru SUA si Canada (151 usd/pers. si 55 euro/pers. – tarife care pot fi modificate de catre Consulate)
- excursiile optionale
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri: 5 usd/pers./zi pentru ghizi si soferi – mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)
ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
CANADA: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie / chitanta in original aferenta platii taxei de viza primita de la Banca Transilvania, plata taxei trebuie efectuata cu maxim 5 zile inaintea depunerii dosarului la Ambasada Canadei / formularele de viza (IMM5257, IMM5645 - Family Information si IMM5476 - Use of a Representative – daca doriti ca agentia sa aiba acces la informatii privind statutul vizei) completate electronic de fiecare aplicant la viza / extras de cont personal cu minum 2000 usd / 2 fotografii color 35 mm latime x 45 mm inaltime, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei, salariului si perioada concediului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren, etc.) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / copie carte sau contract de munca / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta dovada acordulului parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar/ ambasada poate solicita in urma examinarii dosarelor prezenta personala in vederea sustinerii unui interviu.
SUA: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie / extras de cont personal cu minim 2000 usd / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicata)

Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu in acest program in functie de actele prezentate. Termen limita pentru transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii
NOTA:
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxele de viza si programare la viza (achitate direct de turist la banca) nu sunt rambursabile.
CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora.
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatorie
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »
  • DAL TRAVEL

  • Contactează firma
    • Tip firmă:
    • Producator
    • Persoană contact:
    • IULIANA BUSA
    • Functia ocupată:
    • AGENT TURISM
    • Adresă:
    • str. geroge enescu nr.33, sector 1
    • Localitate:
    • Bucureşti, Bucuresti
    • Telefoane:
    • 0213.197.062
      0213.197.063
    • Fax:
    • 0213.197.064
    • Website:
    • www.daltravel.ro
http://www.bursa.ro