CIRCUIT 2013 MARELE CIRCUIT AL GERMANIEI - DAL TRAVEL - AZafaceri.ro

DAL TRAVEL

CIRCUIT 2013 MARELE CIRCUIT AL GERMANIEI

Producător: dal travel | Adăugat: Miercuri, 20 Martie 2013
CIRCUIT 2013 MARELE CIRCUIT AL GERMANIEI
1/2
CIRCUIT 2013 MARELE CIRCUIT AL GERMANIEI

Va invitam sa descoperiti Germania, actor principal pe scena politica a Europei avand o istorie tumultoasa, peisaje cameleonice, rezervatii naturale intacte si multiple atractii culturale, orase cosmopolite care exulta de viata, renumite muzee care contin faimoase opere de arta, celebre catedrale si biserici, numeroase podgorii si castele asezate de-a lungul romanticului Rin, orase idilice medievale care te duc in trecut intr-o incursiune fascinanta in vremurile demult apuse.

Perioada: 08.07 – 18.07.2013

ZIUA 1 / 08.07.2013: BUCURESTI – FRANKFURT
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda la ora 04:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa, LH 1423 (06:10 / 07:45). Tur panoramic al orasului Frankfurt, oras cu importanta istorica, dar si important centru financiar. In timpul turului vom avea prilejul de a admira Primaria (locul marilor incoronari), Historische Otzeile (un sir de case medievale din lemn), Goethehous, etc. Cazare in Frankfurt.
ZIUA 2 / 09.07.2013: FRANKFURT – WURZBURG – ROTHENBURG – NURNBERG (285 km)
Mic dejun. Plecare spre Wurtzburg, oras infiintat ca episcopie in sec. al VIII-lea cu o lunga istorie legata de generatiile de printi - episcopi care s-au aflat la conducerea sa. Wurtzburgul a fost intotdeauna centru de productie si comercializare a vinului. Tur pietonal de oras in care vom admira Resedinta (exterior) - un superb palat baroc, Catedrala romantica cu Capela Schonborn, Marktplatz cu Capela Fecioarei, statuia Sf. Kilian, patronul orasului, vechiul pod Main, etc. Ne vom continua incursiunea spre frumosul oras medieval Rothenburg, devenit intruchiparea trecutului romantic al Germaniei. Tur pietonal, in care vom admira biserica Sf. Iacob, construita intre sec. XIV-XV, piata centrala cu Primaria (combinatie de stil renascentist cu stil gotic), apoi locul cel mai indragit de fotografi: Plonlein. Pauza de pranz intr-un restaurant local, unde va recomandam o masa de specialitati franconiene stropite din belsug cu un vin specific zonei. Seara vom ajunge in Nurnberg pentru cazare.
ZIUA 3 / 10.07.2013: NURNBERG – WEIMAR – DRESDA (450 km)
Mic dejun. Vechiul oras imperial liber, Nurnberg a fost fondat in sec. al XI-lea de imparatul Heinrich al III-lea. Impartit de raul Pegnitz in Orasul Vechi si Lorenzerstadt, orasul este inconjurat de un puternic zid de aparare care dateaza din sec. al XIII-lea. In turul panoramic vom vizita Castelul Imperial (exterior), Frauenkirche (Biserica Doamnei noastre), casa memoriala a celebrului artist Albrecht Durer, biserica Sf. Sebald (o basílica cu coloane in stil romantic tarziu din 1256), etc. Ne continuam drumul spre Weimar, oras asezat la poalele Padurii Turingiene. Atat numele lui Goethe cat si al lui Schiller, precum si marea epoca literara cunoscuta sub numele de Clasicismul din Weimar, sunt asociate cu numele orasului. Traseul continua spre Dresda, unde ajungem pentru cazare.
ZIUA 4 / 11.07.2013: DRESDA – BERLIN (200 km)
Mic dejun. Ziua incepe cu turul orasului Dresda, care se autointituleaza cu mandrie “Florenta de pe Elba” si nu in ultimul rand capitala Saxoniei. In timpul turului vom vizita Biserica Doamnei Noastre, Kreuzkirche, importanta deoarece detine un fragment din Sfanta Cruce, Primaria, Palatul Zwinger, capodopera a stilului baroc german, Opera, Castelul Dresda, resedinta a regilor Saxoniei, un amestec de stiluri arhitecturale: renascentist, baroc si clasic. Atmosfera speciala din oras caracterizata prin contradictia dintre stilul de viata boem, aproape conventional al unei capitale - resedinta regala si centru cultural cosmopolitan, a atras si inspirat nenumarati poeti si pasionati de literatura din intreaga lume (toate vizitele se fac numai in exteriorul monumentelor). Seara sosire si cazare in Berlin.
ZIUA 5 / 12.07.2013: BERLIN
Mic dejun. Capitala tarii, Berlinul este un oras verde, cu parcuri inconjurate de paduri si canale, cu numeroase palate, cu peste 170 de muzee si galerii de arta, teatre, opere, restaurante si pub-uri. Turul panoramic al orasului include Poarta Brandenburg, simbolul orasului, care a fost realizata in anul 1788 in stilul in care este construit Acropole din Atena (dupa cel de-al II-lea Razboi Mondial aceasta a despartit Berlinul de est de zona de vest pana in anul 1989), cartierul Sf. Nicolas, Reichstag (sediul Parlamentului), celebrul palat baroc Schloss Charlottenburg (exterior) care este o splendida si eleganta opera de arta arhitecturala, completata de prezenta unei riguroase si elegante gradini englezesti construita de catre Frederick I pentru sotia sa Sophie-Charlotte, Muzeul Pergamon, Muzeul Bode, Muzeul Vechi, Piata Gendarmenmarkt, etc. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie pentru vizitarea individuala a muzeelor sau pentru cumparaturi. Cazare in Berlin.
ZIUA 6 / 13.07.2013: BERLIN – POTSDAM – LUBECK (341 km)
Mic dejun. Astazi vom descoperi istoria fascinanta a locurilor create de cele trei secole de regat prusac, faimoasele castele si palate, inconjurate de paduri si lacuri, care au facut ca orasul Potsdam sa fie inscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Vom putea admira renumitul Palat Sanssouci, situat in parcul cu acelasi nume, una din cele mai cunoscute resedinte ale familiei Hohenzollern, cu fascinantele sale fantani arteziene, statui si gradini terasate. Seara, sosire si cazare in Lubeck, fosta capitala a Ligii Hanseatice a fost fondata in secolul al XII-lea, care pana in secolul al XVI-lea a fost unul dintre cele mai importante orase europene. Si astazi in comertul maritim german, mai ales cu tarile nordice, orasul Lübeck are o mare importanta.
ZIUA 7 / 14.07.2013: LUBECK – HAMBURG – BREMEN – KOLN (500 km)
Mic dejun. Dimineata vom pleca spre Hamburg, unde vom incepe vizita orasului, al doilea ca marime dupa Berlin, unul dintre cele mai importante porturi din Europa, situat pe raul Elba. Aproximativ 30% din suprafata orasului este acoperita de parcuri, spatii verzi, zone rurale protejate si rezervatii naturale, facand din Hamburg cel mai verde oras din Germania, fapt care a determinat si denumirea de “orasul gradina”. Cosmopolit, stilat, cu oameni prietenosi, cu o intensa viata de noapte, este in acelasi timp si un bogat centru istoric si cultural. Printre alte obiective, vom vizita biserica Sf. Mihail, al carei turn baroc de 132 m inaltime, este simbolul orasului. Plecare spre Bremen, oras al carui nume este strans legat de povestea fratilor Grimm, ”Muzicantii din Bremen”. Oras hanseatic, Bremenul este cunoscut ca “Roma nordului”, datorita faptului ca era punctul de plecare pentru misionarii care i-au convertit pe scandinavi la crestinism, fiind al doilea port ca marime din Germania. Vom vizita Markplatz, Rathaus, Catedrala Sf. Petru. In finalul zilei ne vom indrepta spre Koln pentru cazare.
ZIUA 8 / 15.07.2013: KOLN – KOBLENZ – ST GOAR (160 km)
Mic dejun. Dimineata vom vizita cu insotitorul de grup celebrul Dom, inclus in lista celor “100 de minuni ale lumii”, considerat ca fiind cea mai mare structura gotica din lume si probabil cea mai impresionanta catedrala din lume, care a fost si este destinata pastrarii relicvelor celor trei magi care s-au inchinat lui Iisus la Bethleem. Continuam itinerariul catre Koblenz, localitate situata la confluenta raurilor Rin cu Mosela, supranumit “Poarta Rinului”. Impreuna cu insotitorul de grup vom admira promontoriul cunoscut sub numele de “Coltul german” unde si-au stabilit Cavalerii Teutoni prima baza in anul 1216. Ne continuam drumul spre St. Goar, o mica localitate pitoreasca, asezata pe malul Rinului. Cazare in St Goar.
ZIUA 9 / 16.07.2013: ST GOAR – VALEA RINULUI – LUDWIGSHAFEN (220 km)
Mic dejun. Dimineata ne vom imbarca pe vasul cu care vom calatori de-a lungul Rinului, unul dintre legendarele rauri din Europa, care curge din Alpii Elvetieni prin Germania si Olanda. De-a lungul vaii Rinului se pot admira dealuri abrupte acoperite cu vita de vie, asezari romantice, castele medievale bine conservate si legendara stanca Lorelei, unde legenda spune ca aceasta ademenea prin cantecele sale ambarcatiuni ale caror marinari sfarseau tragic izbindu-se de stanca. Croaziera pe Rin intre St. Goar si Rudesheim, loc in care ne vom reintalni cu autocarul. Oraselul Rudesheim, cu celebra strada pietruita Drosselgasse, este un “sat” viticol tipic cu numeroase magazinase pline cu suveniruri, cu restaurante si taverne, unde veti avea un bun prilej pentru a servi dejunul. Drumul continua catre Lugwigshafen, unde ajungem pentru cazare.
ZIUA 10 / 17.07.2013: LUDWIGSHAFEN – HEIDELBERG – MUNCHEN ( 470 km)
Mic dejun. Dimineata vom vizita orasul Heidelberg, innobilat cu un farmec aparte, unde vom admira impresionanta constructie renascentista care gazduieste cea mai veche universitate care dateaza din anul 1386 sau vom putea urca pana la impunatorul castel din sec. al XV-lea, unul dintre cele mai importante monumente culturale din Germania. Situat la marginea padurii Odenwald, Heidelbergul este, la fel ca si Rinul, intruchiparea romantismului german. Vom admira Biserica Sfantului Duh, edificiu construit in stil gotic tarziu si Podul Vechi, un alt simbol al orasului. Dupa-amiaza, plecare spre Munchen pentru cazare.
ZIUA 11 / 18.07.2013: MUNCHEN
Mic dejun. Munchenul numit si “capitala secreta” a Germaniei, aflat la nord de Alpii Bavarezi, pe raul Isar, este al treilea oras ca marime al Germaniei. Turul pietonal al orasului include Piata Maria (Marienplatz, numita asa dupa coloana cu statuia Fecioarei Maria din centrul piatetei), noua si vechea primarie atragatoare prin turnurile lor. In turnul principal al primariei noi este adapostit mecanismul – ceas (actionat la anumite ore) cu statuete si clopotei, care misca aceste figurine antrenate in scene medievale. In timpul turului pietonal vom avea prilejul sa admiram biserica Sf. Petru – Peterskirche, cea mai veche biserica din centrul Munchenului si cea mai frumoasa catedrala din centrul orasului, Frauenkirche, faimoasa prin arhitectura sa spectaculoasa medievala, care dateaza din sec. al XV-lea. In jurul orei 18:00 transfer la aeroportul din Munchen pentru zborul spre Bucuresti cu LH 1656 (21:20 / 00:15).

TARIF: 830 EURO / loc in camera dubla; Supliment single: 280 EURO
(tariful este valabil pentru un grup minim de 30 turisti; pt. 25 – 29 turisti, tariful se majoreaza cu 40 euro/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport cu avionul pe rutele Bucuresti – Frankfurt si Munchen – Bucuresti
- 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*si 4*
- transport cu autocar dotat cu aer conditionat pe teritoriul Germaniei
- taxe parcare, taxe de autostrada, poduri, tunele, etc.
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- tur panoramic de oras cu ghizi locali in Frankfurt, Nurnberg, Dresda, Berlin, Hamburg si Heidelberg
- croaziera pe Rin cu o durata de aprox. 2 ore si jumatate
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport si securitate pentru zborurile continentale: aprox. 165 euro, care se platesc o data cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- taxele de intrare la obiectivele turistice (muzee, catedrale, etc) si ghizii pentru acestea
- bacsisuri: 30 euro/pers. pentru ghizi si soferi – mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- excursiile optionale
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei sau carte de identitate

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora.
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatorie
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »
  • DAL TRAVEL

  • Contactează firma
    • Tip firmă:
    • Producator
    • Persoană contact:
    • IULIANA BUSA
    • Functia ocupată:
    • AGENT TURISM
    • Adresă:
    • str. geroge enescu nr.33, sector 1
    • Localitate:
    • Bucureşti, Bucuresti
    • Telefoane:
    • 0213.197.062
      0213.197.063
    • Fax:
    • 0213.197.064
    • Website:
    • www.daltravel.ro
http://www.bursa.ro