CIRCUIT 2013 INCREDIBILA SI FASCINANTA COREEA DE SUD - DAL TRAVEL - AZafaceri.ro

DAL TRAVEL

CIRCUIT 2013 INCREDIBILA SI FASCINANTA COREEA DE SUD

Producător: dal travel | Adăugat: Miercuri, 20 Martie 2013
CIRCUIT 2013 INCREDIBILA  SI  FASCINANTA COREEA  DE  SUD
1/2
CIRCUIT 2013 INCREDIBILA SI FASCINANTA COREEA DE SUD


Cand spui Coreea de Sud te gandesti imediat la tehnica cea mai avansata, la tehnologia de varf, la constructiile cele mai indraznete, la oamenii pentru care munca este un cult, iar traditiile o a doua religie. Daca la toate acestea mai adaugam istoria lor veche si zbuciumata, natura frumoasa si imprevizibila, vom obtine doar o imagine de ansamblu, dar care merita din plin aprofundata pe parcursul excursiei noastre!

Perioada: 20.09.2013 – 01.10.2013

ZIUA 1 / 20 – 21.09.2013: BUCURESTI – SEOUL
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 20:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu zborul companiei Turkish Airlines, TK 1046 (21:50 / 23:15) si mai departe spre Seul cu zborul TK 90 (00:45 / 16:55).
ZIUA 2 / 21.09.2013: SEOUL
La ora 16:55 vom sosi in Seoul, capitala Coreei timp de 600 de ani, situata in nord-vestul tarii, pe raul Han, in centrul peninsulei Coreea, intemeiata in anul 18 i.Hr., cand Baekje, unul dintre cele Trei Regate din Coreea, si-a stabilit capitala pe locul Seolului de sud-est de astazi, orasul devenind capitala in timpul dinastiei Joseon si a Imperiului Coreean. Zona Nationala a capitalei care include metropola Incheon si majoritatea provinciei Gyeonggi, are aprox. 24,5 milioane de locuitori, fiind a doua cea mai mare zona metropolitana din lume. Aproape un sfert din populatia Coreei de Sud traieste in Seoul, facandu-l cel mai puternic centru economic, politic si cultural sud-coreean. Cu aprox. 10 milioane de locuitori, Seoulul este unul dintre cele mai populate orase din lume, densitatea sa conducand la cele mai multe conexiuni digitale din economia globala. Intalnire cu reprezentantul local, transfer la hotel, cina si cazare la Hotel Palace 4* (sau similar).
ZIUA 3 / 22.09.2013: SEOUL
Mic dejun. Zi dedicata explorarii Seoul-ului, considerat un oras global, fiind in acest sens al noualea in Indexul Oraselor Globale din 2008. Orasul a gazduit Jocurile Olimpice de vara in anul 1988 si Campionatul Mondial de Fotbal din 2002. In Seoul se afla si sediile principale ale multinationalelor Samsung, LG si Hyundai. Turul panoramic de oras ne va purta prin centrul istoric si modern al orasului si include: Muzeul de Istorie, in care sunt cuprinse cultura si istoria orasului Seul incepand cu epoca de piatra pana in prezent, cu accent pe epoca dinastiei Joseon; Cheongwadae – Blue House, copia sud-coreeana a Casei Albe, un complex de cladiri construite pe situl gradinii regale a dinastiei Joseon, aici desfasurandu-si activitatea guvernul, fiind si resedinta prezidentiala; Palatul Changdeokgung, in traducere “Palatul virtutii prospere”, unul dintre cele cinci mari palate construite de regii dinastiei Joseon si cel mai favorizat de numerosi printi ai dinastiei, care a pastrat multe elemente datand din perioada celor Trei Regate si care datorita locatiei sale la est de Palatul Gyeongbok, este, de asemenea, mentionat ca Palatul de Est (se vor vizita inclusiv Huwon si Gradina Secreta); Centrul Cultural Global, Turnul din Seoul aflat pe muntele Namsan, inaugurat la data de 15 Octombrie 1980, care gazduieste in prezent o multime de cafenele si restaurante si zona comerciala Myeongdong, una dintre principalele zone de cumparaturi si turistice din Seoul. Optional, daca timpul permite vom putea vizita acvariul COEX, vom putea face o plimbare cu vaporasul pe raul Han si vom putea vizita un centru de Ginseng. Cina si cazare.
ZIUA 4 / 23.09.2013: SEOUL – JEJU
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul (care dureaza aprox. 1h) catre insula vulcanica Jeju, unde peisajul este de o frumusete ireala, traditiile culturale sunt unice, iar climatul temperat este perfect. Insula Jeju este cunoscuta si sub numele de “Insula Zeilor” si este singurul loc din lume care are trei certificate UNESCO, fiind recunoscut la nivel mondial ca rezervatie naturala (in anul 2002), patrimoniu natural mondial (in anul 2007) si parc geologic al lumii (in anul 2010). Insula reprezinta una dintre cele 7 noi minuni ale naturii, alaturi de Amazon (Brazilia), Halong Bay (Vietnam), Cascada Iguassu (Argentina), Parcul Natural Subteran “Purto Princesa” (Filipine), Table Mountain (Africa de Sud) şi Parcul National Komodo (Indonezia). Jeju se mandreste cu 360 de formatiuni vulcanice numite “oreum”, precum si cu nenumarate pesteri de lava. Dupa sosire vom vizita Seongsan Ilchulbong, un crater vulcanic magnific de 180 m inaltime care rasare din mare, denumit literar Varful “Rasarit de soare”, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO si Muzeul de Arta Populara Jeju. Cina la un restaurant local. Cazare la Hotel Seogwipo KAL 4* (sau similar).
ZIUA 5 / 24.09.2013: JEJU
Mic dejun. Ziua incepe cu explorarea in continuare a insulei Jeju. Vom putea admira Cascada Jeongbang, cu caderi de apa de la 23 m inaltime, singura cascada din Asia care se varsa direct in ocean. Legenda spune ca un dragon sfant a trait sub ea, iar apa contine astazi spiritul dragonului si astfel poate vindeca boli si poate aduce ploaia in timpul secetei. Cascada este una dintre cele trei celebre cascade ale insulei, celelalte doua fiind Cascada Cheonjiyeon si Cascada Cheonjeyeon. In continuare vom vizita Templul in stil buddhist Yakcheonsa, care inseamna “templul unde curg ape medicinale”, dupa izvoarele minerale peste care a fost ridicat, Muzeul Ceaiului O’Sulloc, unde vizitatorii pot invata mai multe despre arta ceaiului din aceasta tara, Faleza Jusangjeoll, o formatiune vulcanica similara cu Causeway din Irlanda de Nord, Parcurile The Ma, pentru a experimenta calaria si Parcul Hallim, divizat in 16 sectoare si 4 gradini botanice, unde vom avea ocazia de a admira o minunata colectie de plante exotice. Cina si cazare.
ZIUA 6 / 25.09.2013: JEJU – BUSAN
Mic dejun. Zi dedicata explorarii insulei, prilej cu care vom putea admira cel mai vechi varf muntos din Coreea de Sud, Hallasan, parcul national al muntelui fiind inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. Transfer la aeroport pentru zborul intern catre Busan, principalul port al tarii si al doilea oras ca marime din Coreea de Sud, care a devenit renumit odata cu gazduirea Jocurilor Asiatice din anul 2002. Busanul a fost de asemenea unul dintre orasele gazda pentru FIFA World Cup 2002 si reprezinta centrul de conventii internationale din Coreea. Odata ajunsi in Busan vom vizita Turnul Busan situat in Parcul Yongdusan, care ofera o priveliste spectaculoasa asupra vechiului port. Cina si cazare la Hotel Commodore 4* (sau similar).
ZIUA 7 / 26.09.2013: BUSAN
Mic dejun. Ziua de astazi este consacrata vizitarii orasului Busan, prilej cu care vom putea admira Parcul Oceanic Taejongdae de pe insula Yeongdo-gu, numele acestuia fiind dat dupa Regele Taejong Muyeol (604 - 661) care venea deseori aici sa practice tirul cu arcul. In continuare vom vedea Piata de peste Jagalchi, una dintre cele mai mari din lume, unde pescarii isi vand marfa proaspata, iar clientii negociaza pentru un pret cat mai bun, Casa Nurimaru APEC, numele fiind o combinatie intre cuvintele coreene: “nuri” – lume si “maru” – summit si Casa APEC, care se refera la sala de conferinte APEC - Cooperarea Economica Asia – Pacific, Plaja Haeundae, cea mai faimoasa plaja cu nisip alb din tara, unde se tin numeroase evenimente culturale si festivaluri de-a lungul anului si Centum City, inregistrat in Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cel mai mare complex comercial din lume. Cina si cazare.
ZIUA 8 / 27.09.2013: BUSAN – GYEONGJU
Mic dejun. Plecare cu autocarul catre orasul Gyeongju, aflat in provincia North Gyeongsang. Gyeongju a fost capitala Regatului Antic Silla, care a guvernat mare parte a peninsulei coreene intre secolele VII – IX, cunoscut si sub denumirea de “muzeul fara ziduri”. Gyeongju gazduieste unele dintre cele mai mari comori de arta buddhista din Coreea. Aici vom vizita satul Yangdong, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, un sat aflat intr-o zona superba de munte, in care inca se pastreaza cladirile si obiceiurile de viata coreene din timpul dinastiei Joseon; Observatorul Chemseongdae, cel mai vechi observator astronomic existent din Asia de Est, fiind una dintre cele mai vechi instalatii stiintifice din lume in functiune, construit din 362 din blocuri de granit reprezentand cele 362 de zile ale anului lunar; Complexul Funerar Daereungwon, in care se afla mormintele regilor si nobililor dinastiei Silla, unde vom afla mai multe despre cultura Coreei de acum 1.500 de ani; Anapji Pond, iazul artificial unde se relaxa familia regala a dinastiei Silla, aflat in parcul Palatului Banwolseong, construit in anul 674 din ordinul Regelui Munmu. Cina si cazare la Hotel Commodore 4* (sau similar).
ZIUA 9 / 28.09.2013: GYEONGJU
Mic dejun. Astazi vom vizita Templul Bulguksa, aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, unul dintre cele mai frumoase altare buddhiste ale Asiei si Grota Seokguram, o grota artificiala din granit alb unde se afla statuia lui Buddha Sakyamuni care priveste spre mare, inclusa si ea pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, ambele obiective fiind construite in sec. al VIII-lea de dinastia Silla, pe pantele Muntelui Tohamsan. Urmeaza apoi vizitarea Muzeului National, unde vom admira diverse exponate care apartin culturii Silla, printre care cel mai mare clopot din tara – clopotul Regelui Seongdeok, opere de arta, bijuterii de aur, artefacte gasite in interiorul mormintelor, obiecte de uz casnic. In continuarea zilei ne vom relaxa pe malurile frumosului Lac Bomun. Cina si cazare.
ZIUA 10 / 29.09.2013: GYEONGJU – DEAGU – SEOUL
Mic dejun. Dimineata vom vizita Tunelul Vinului, deschis in anul 2006, locul perfect pentru a observa procesul de imbatranire al vinului. Tunelul a devenit din ce in ce mai renumit datorita locatiei sale pitoresti, atmosferei elegante din interior, precum si livezilor frumoase din imprejurimi. Urmeaza transferul la statia (gara) Dongdaegu pentru plecarea cu trenul de mare viteza “Bullet Train KTX” spre Seoul. Transfer la hotel pentru cina si cazare la Hotel Palace 4* (sau similar).
ZIUA 11 / 30.09.2013: SEOUL – ISTANBUL
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata excursiei in Zona Demilitarizata Coreeana, cea mai puternic militarizata granita a lumii, aflata intre cele doua tari, Coreea de Nord si Coreea de Sud. Aceasta se intinde de la est la vest pe o distant de 250 km, avand o latime de 4 km. In timpul turului vom afla mai multe despre Razboiul din Coreea in care au murit aprox. 900 mii de chinezi, 1,5 milioane de sud-coreeni si 34 mii de americani. Turul de astazi include, de asemenea, o vizita la Parcul Imjingak, construit pe malul raului Imjin pentru a-i comemora pe toti cei care si-au pierdut casele si au fost separati de familiile lor in timpul razboiului. Vom vedea si al treilea tunel de infiltrare nord-coreean, construit cu intentia de invada pe ascuns Coreea de Sud de catre tare vecina si descoperit de catre Coreea de Sud in anul 1978 ca urmare a unui zvon de la un dezertor nord-coreean. Tunelul are o lungime de aprox. 1,5 km si o adancime de 150 m sub pamant. Vom avea de asemenea, sansa sa urcam in Observatorul Dora situat pe muntele cu acelasi nume, de unde cu ajutorul binoclurilor vom putea zari orasul industrial Kaesong din Coreea de Nord. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Istanbul cu zborul TK 91 (23:50 / 05:45).
ZIUA 12 / 01.10.2013: ISTANBUL – BUCURESTI
Sosire la Istanbul la ora 05:45 si plecare spre Bucuresti cu TK 1043 (07:50 / 09:15).

TARIF: 650 EURO + 2.200 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 690 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turisti; pt. mai putini participanti, tariful se recalculeaza)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Istanbul – Seoul si Seoul – Istanbul – Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Seoul – Jeju si Jeju – Busan
- 9 nopti cazare in hoteluri de 4*
- transportul intern cu autocar/ microbuz, conform programului
- mic dejun si cina conform program
- transferurile, tururile si excrsiile mentionate in program
- taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate /faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale si continentale: aprox. 370 euro/ pers. si 80 usd/ pers. care se platesc o data cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de iesire de pe aeroporturi (in cazul in care se aplica)
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri: 50 usd/ pers. pentru ghizi si soferi, nu si pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- excursiile optionale
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil inca 6 luni de la data incheierii calatoriei

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- pe zborurile Turkish Airlines fiecare pasager are dreptul la 40 kg de bagaj de cala, repartizate in 2 bagaje de max. 20 kg fiecare, insa pe zborurile continentale, fiecare pasager are dreptul la numai 1 bagaj de cala, cu greutatea max. de 20 kg
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora.
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »
  • DAL TRAVEL

  • Contactează firma
    • Tip firmă:
    • Producator
    • Persoană contact:
    • IULIANA BUSA
    • Functia ocupată:
    • AGENT TURISM
    • Adresă:
    • str. geroge enescu nr.33, sector 1
    • Localitate:
    • Bucureşti, Bucuresti
    • Telefoane:
    • 0213.197.062
      0213.197.063
    • Fax:
    • 0213.197.064
    • Website:
    • www.daltravel.ro
http://www.bursa.ro