Cuptor cu convectie Flavorwave Turbo - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Cuptor cu convectie Flavorwave Turbo

Producător: - | Adăugat: Joi, 31 Ianuarie 2013
Cuptor cu convectie Flavorwave Turbo
1/1
Detalii produs

Cuptor cu convectie Flavorwave Turbo

Asa cum este evident inca din denumirea produsului, cu ajutorul acestui cuptor multifunctional puteti sa va scurtati substantial timpul petrecut in bucatarie: pe langa dezghetarea alimentelor sau reincalzirea acestora, cu ajutorul acestui revolutionar cuptor puteti gati tot ceea ce doriti intr-un timp record.

Dupa o zi obositoare de munca primul lucru pe care il faceti este sa va duceti la frigider ca sa vedeti ce puteti manca. Renuntati la semipreparate si mancarurile nesanatoase din comert - acum puteti sa gatiti alimente hranitoare intr-un timp destul de scurt, eliminand in acelasi timp uleiul si grasimile nocive din dieta dvs.

Nu mai este nevoie sa stati langa mancare pana ce se prepara, trebuie doar sa puneti mancarea in cuptor, sa selectati programul potrivit, iar acesta isi face treaba. Cum este mentionat si mai sus, Flavorwave este cu adevarat un aparat multifunctional: incalzeste, dezgheata, coace, frige, prajeste, rumeneste, etc.

Proprietatea speciala a lui Flavorwave este aceea ca pastreaza sucul alimentelor conferindu-i mancarii un gust desavarsit. O alta proprietate a cuptorului este aceea ca puteti gati doua feluri de mancare in acelasi timp si fara sa va temeti ca alimentele isi vor imprumuta gustul si aroma;mancarurile vor fi pregatite repede si astfel dumneavostra va veti bucura de un meniu suculent in cateva minute.

Flavorwave este prevazut cu un sistem in componenta caruia intra tehnologiile cu halogen, convectie si infrarosii cu ajutorul carora alimentele sunt bine patrunse din interior spre exterior.

Cuptorul se curata foarte usor si astfel puteti sa va reapucati de gatit in cateva minute. Odata cu Flavorwave Turbo Oven veti primi si manualul cu instrctiuni pentru ca dumneavostra sa-l puteti folosi corespunzator.

Astfel te poti bucura de o masa santoasa in fiecare zi intr-un foarte scurt cu ajutorul lui Flavorwave.
http://www.bursa.ro