AioPlace - AioPlace Ltd. - AZafaceri.ro

AioPlace Ltd.

AioPlace

Producător: ionuţ iustin radu | Adăugat: Vineri, 14 Decembrie 2012
AioPlace
1/4
Proprietate Intelectuală
Site-ul şi conţinutul original sale, caracteristicile şi funcţionalitatea sunt deţinute de AioPlace şi sunt protejate prin dreptul de autor internaţional, marca inregistrata, patent, secret comercial şi alte legi de proprietate intelectuală sau drepturi de proprietate.

Rezilierea
Ne poate rezilia accesul dvs. la site, fără motiv sau preaviz, ceea ce poate duce la confiscarea şi distrugerea tuturor informaţiilor asociate cu tine. Toate dispoziţiile prezentului acord, care prin natura lor ar trebui sa supravietuiasca reziliere vor supravieţui încetării, inclusiv, fara limitare, prevederile de proprietate, conditii legale de garanţie, indemnizaţie, şi limitările de răspundere.

Link-uri catre alte site-uri
Site-ul nostru poate conţine link-uri către site-uri terţe părţi care nu sunt deţinute sau controlate de AioPlace.
AioPlace are control asupra, şi îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politicile de confidentialitate sau practicile de orice site-uri sau servicii terţă parte. Vă recomandăm să citiţi termenii şi condiţiile şi politica de confidenţialitate de orice site terţă parte pe care le vizitaţi.

Legea în vigoare
Prezentul acord (şi orice alte reguli, politici, sau orientări încorporate prin referinţă) va fi guvernat şi interpretat în conformitate cu legile din Europa, fără a da efect orice principii de conflicte de drept.

Modificările la prezentul acord
Ne rezervam dreptul, la discreţia noastră, să modifice sau să înlocuiască aceşti Termeni şi Condiţii de postarea termenii actualizate de pe site. Utilizarea în continuare a site-ului după ce orice astfel de modificări constituie acceptarea de catre dumneavoastra a noilor Termeni si Conditii.
Vă rugăm să citiţi acest acord periodic pentru schimbări. Dacă nu sunteţi de acord cu oricare din prezentul acord sau orice modificare a prezentului acord, nu utilizaţi, accesul sau de a continua pentru a accesa site-ul sau întrerupe orice utilizare a site-ului imediat.

AioPlace Termeni şi condiţii ("Acord")

Vă rugăm să citiţi aceşti Termeni de Serviciu ("Acord", "Termeni si Conditii") cu atenţie înainte de a utiliza www.aioplace.com ("Site-ul"), operat de AioPlace. Prezentul acord stabileşte termenii şi condiţiile legale obligatorii pentru utilizarea Site-ului de la www.aioplace.com se aplică şi pentru parteneri.
Prin accesarea sau utilizarea site-ului în orice mod, inclusiv, dar fără a se limita la, vizitarea sau navigarea pe site-ul sau contribuie conţinut sau alte materiale de pe Site, sunteţi de acord să fie legat de aceşti Termeni de Serviciu. Termeni capitalizate sunt definite în prezentul acord.

proprietate Intelectuala
(r) Site-ul şi conţinutul original sale, caracteristici şi funcţionalitate sunt deţinute de AioPlace şi sunt protejate prin dreptul de autor internaţional, marca inregistrata, patent, secret comercial şi alte legi de proprietate intelectuală sau drepturi de proprietate.

Rezilierea
(r) Ne poate rezilia accesul dvs. la site, fără motiv sau preaviz, ceea ce poate duce la confiscarea şi distrugerea tuturor informaţiilor asociate cu tine. Toate dispoziţiile prezentului acord, care prin natura lor ar trebui sa supravietuiasca reziliere vor supravieţui încetării, inclusiv, fara limitare, prevederile de proprietate, conditii legale de garanţie, indemnizaţie, şi limitările de răspundere.

Link-uri catre alte site-uri
(r) Site-ul nostru poate conţine link-uri către site-uri terţe părţi care nu sunt deţinute sau controlate de AioPlace Ltd.
AioPlace are control asupra, şi îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politicile de confidentialitate sau practicile de orice site-uri sau servicii terţă parte. Vă recomandăm să citiţi termenii şi condiţiile şi politica de confidenţialitate de orice site terţă parte pe care le vizitaţi.

Legea în vigoare
(r) Prezentul acord (şi orice alte reguli, politici, sau orientări încorporate prin referinţă), vor fi guvernate şi interpretate în conformitate cu legile din Europa, fără a da efect orice principii de conflicte de drept.

Modificările la prezentul acord
Ne rezervam dreptul, la discreţia noastră, să modifice sau să înlocuiască aceste Condiţii de furnizare a serviciilor de posta termenii actualizate de pe site. Utilizarea în continuare a site-ului după ce orice astfel de modificări constituie acceptarea de catre dumneavoastra a noilor termeni de utilizare a serviciilor.

Această pagină web reprezintă un document legal, care serveşte ca Termenii de Utilizare şi se reglementează condiţiile legale de site-ul nostru, www.aioplace.com, sub-domenii, şi orice aplicaţii web-based şi mobile asociate (colectiv, "Site-ul") , ca deţinut şi operat de către AioPlace.

Termeni majuscule, dacă nu este definit altfel, avea înţelesul specificat în secţiunea de Definiţii de mai jos. Aceste Conditii de utilizare, împreună cu Politica noastră de confidenţialitate, orice acord de licenţă de telefonie mobilă, şi alte linii directoare au fost postate din cadrul site-ului nostru, în mod colectiv "Menţiuni legale", constituie întregul şi singurul acord între tine şi AioPlace, şi înlocuieşte toate celelalte acorduri, reprezentări, garanţii şi înţelegeri cu privire la site-ul nostru şi obiectul conţinute în acest document. S-ar putea modifica noastre Menţiuni legale în orice moment, fără notificare specific pentru tine. Cele mai recente copii ale noastre Menţiuni legale vor fi postate pe site-ul nostru, şi tu ar trebui să revizuiască toate Menţiuni legale înainte de a utiliza site-ul nostru. După orice revizuire a noastre Menţiuni legale sunt postate, sunteţi de acord să fie legat la orice astfel de modificări aduse acestora. Prin urmare, este important pentru tine de a revizui periodic noastre Menţiuni legale pentru a vă asigura că încă de acord cu ei.
Prin utilizarea site-ul nostru, sunteţi de acord să respecte pe deplin şi să fie legat de noastre Menţiuni legale. Vă rugăm să le citiţi cu atenţie. Dacă nu acceptaţi noastre Termenii legali, nu accesaţi şi să utilizaţi site-ul nostru. Dacă aţi accesat deja site-ul nostru şi nu acceptăm noastre Termeni legali, trebuie să întrerupeţi imediat utilizarea site-ul nostru.

Definiţii
Termenii se referă la AioPlace, proprietarul site-ului.

Un "vizitatorilor" este cineva care pur şi simplu parcurge site-ul nostru, dar nu a înregistrat ca membru.
Un "membru" este o persoană care a înregistrat cu noi pentru a folosi serviciul nostru.
"Service" noastra reprezinta funcţionalitatea şi caracteristicile colectiv ca a oferit prin intermediul site-ul nostru pentru membrii noştri.
Un "Utilizator" este un identificator colectiv care se referă fie la un vizitator sau un membru.
Toate textele, informaţii, grafice, audio, video şi de date oferite prin intermediul site-ul nostru sunt denumite colectiv "Conţinut" nostru.

Respectarea juridic
Sunteţi de acord să respecte toate legile aplicabile interne şi internaţionale, legi, ordonanţe şi reglementărilor privind utilizarea site-ul nostru. AioPlace isi rezerva dreptul de a investiga plângerile sau încălcări raportate ale noastre Menţiuni legale şi să ia orice acţiune ne consideră necesare, inclusiv, dar nu limitat la anularea contului dumneavoastră, de a raporta orice activitate ilegală suspectate de oficialii de aplicare a legii, autorităţile de reglementare, sau alte părţi terţe şi dezvălui orice informaţii necesare sau adecvate pentru astfel de persoane sau entităţi cu privire la profilul tau, adrese de email, istorie de utilizare, materiale, adrese IP şi informaţii despre trafic postate, aşa cum este permis în conformitate cu politica noastră de confidenţialitate.

proprietate Intelectuala
Site-ul nostru poate contine urme de noastre de servicii sau mărci comerciale, precum şi cele ale filialelor noastre sau alte companii, sub forma de cuvinte, grafica, logo-uri şi. Utilizarea de către dvs. a site-ul nostru nu constituie nici un drept sau licenta pentru tine de a utiliza astfel de mărci de servicii / mărci comerciale, fără acordul prealabil scris al proprietarului serviciu marca / marca corespunzatoare.
Site-ul nostru este protejat în virtutea legislaţiei internaţionale privind drepturile de autor. Copierea, redistribuirea, utilizarea sau publicarea de către dumneavoastră a oricărei părţi a site-ul nostru este strict interzisă. Utilizarea de către dvs. a site-ul nostru nu va acorda drepturi de proprietate de orice fel pe site-ul nostru.

Link-uri către alte site-
Site-ul nostru poate conţine link-uri către site-uri terţe părţi. Aceste link-uri sunt oferite doar ca un avantaj pentru tine. Prin conectarea la aceste site-uri, nu vom crea sau au o afiliere cu, sau sponsoriza astfel de site-uri terţe părţi. Includerea de link-uri în site-ul nostru nu constituie nici o aprobare, garanţie, garanţie sau recomandare de astfel de site-uri terţe părţi. AioPlace nu are nici un control asupra documentelor legale şi practicile de confidenţialitate ale site-uri terţe părţi; ca atare, să accesaţi aceste site-uri terţe părţi pe propriul risc.
http://aioplace.boards.net
  • AioPlace Ltd.

  • Contactează firma
    • Tip firmă:
    • Producator
    • Persoană contact:
    • Ionuţ Iustin Radu
    • Functia ocupată:
    • Producer
    • Adresă:
    • Privata
    • Localitate:
    • Onesti, Bacau
    • Telefon:
    • +320.493.793.411
    • Fax:
    • Website:
    • http://www.aioplace.com
http://www.bursa.ro