Aparat de curatat cu aburi multifunctional - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Aparat de curatat cu aburi multifunctional

Producător: sayona | Adăugat: Joi, 31 Mai 2012
Aparat de curatat cu aburi multifunctional
1/1
Un mod rapid si eficient de a indeparta murdaria, depunerile de praf, calcar, acarienii si alti agenti bacterieni.Conditia este sa utilizati acest aparat de curatat cu aburi.

Presiunea de 3,5 bari perfecta pentru a indeparta mizeria, temperatura de 120 grade C ideala pentru a ucide bacteriile si puterea mare de 1800W care transforma apa in abur in cateva secunde, sunt cateva caracteristici care fac ca acest aparat sa fie cel mai des utilizat in casa. Pentru ca dispune de accesorii multiple, poate fi utilizat pentru curatarea tuturor spatiilor din casa: covoare, mocheta, linoleu, gresie si faianta de orice tip, calorifere, saltea, canapea, fotolii, geam, aragaz, obiectele sanitare, frigider, etc.

Special dotat cu o peie triunghiulara, peste care atasati o laveta, puteti sa indreptati haina direct pe umeras, camasa, perdeaua sau draperia. Acest aparat este inicat pentru persoanele alergice deoarece nu necesita utilizarea de chimicale. Este usor de utilizat si prevazut cu numeroase sisteme de protectie.

Accesorii:
PRIMITI GRATIS ACCESORIILE:
. accesoriu: furtun;
accesoriu: perie peste care se ataseaza o laveta pentru curatat orice tip de podea;
. accesoriu: tije pentru prelungire;
accesoriu: pentru curatat geamurile;
. accesoriu: pentru curatat spatii inguste;
. accesoriu: 2 lavete (una mica, una mare);
. accesoriu: perie forma de triunghi pentru tapiterii si indreptat haine;
. accesoriu: cana;
. accesoriu: palnie de umplere cu apa.

Sfat practic:
NU ADAUGATI DETERGENTI,DEGRESANTI SAU ALTE SUBSTANTE IN APARAT!!! Cu cat utilizati lavete din materiale absorbante (bumbac, finet) si groase cu atat locul curatat va ramane perfect uscat.Aparatul se introduce in priza si se deschide numai dupa ce ati pus apa.
Presiune abur: 3,5 bari
Capacitatea cilindrului: 2200 ml
Putere: 1800 W.
Culoare:Galben/negru
http://www.bursa.ro