Oala sub presiune este o ustensila indispensabila din bucataria oricarei femei moderne, deoarece permite gatirea rapida a preparatelor. nItroducerea acestui sistem de gatit se datoreaza prototipului inventatorului francez Denis Papin (1679).
In orice tip de oala traditionala, apa fierbe la o temperatura de aproximativ 100 grd C si nu este posibil sa supui alimentele unei temperaturi mai mari decat aceasta. La oala sub presiune este insa posibil sa blochezi eliminarea aerului si a aburilor, ceea ce va determina o crestere a presiunii din interior, care va ajunge la valori mari. Temperatura de fierbere va creste pana la 120 grd C sau chiar mai mult,
iar timpul de preparare se va reduce astfel foarte mult.
Caracteristici:
-Capacitate :30 litri
-Garnitura silicon foarte rezistenta
-3 sisteme de siguranta
-Diametru34 cm
Greutate cca: 8 kg
Raport calitate pret foarte bun!
Ideala pentru cantine ,restaurante,firme catering,alambic etc.
Pentru mai mult de 5 buc oferim discount suplimentar.
Cost transport 25 lei prin Fan courier!
Livrare imediat din stoc!
Garantie 12 luni!