Reclama cu led deschis - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Reclama cu led deschis

Producător: tcm | Adăugat: Miercuri, 23 Mai 2012
Reclama cu led deschis
1/1
Panou luminos cu leduri Deschis

Panou luminos cu leduri multicolore. Efecte de animatie prin aprinderea succesiva a ledurilor. Ideal pentru magazine, terase, baruri, discoteci, pub-uri, pizzerii, sali de biliard etc. Cu siguranta acest panou va atrage mai multi clienti.

Panou cu leduri Deschis
Pe un fond albastru inchis, aproape de negru, cu litere mari de culoare rosie, clientii dumneavoastra vor putea sesiza de la mare distanta, daca magazinul este Deschis! Este un aspect important pentru orice comerciant, din oricare domeniu, pentru a-si arata disponibilitatea chiar si pe timp de zi, fiindca aceasta reclama va putea fi foarte usor observata de la distanta datorita LED-urilor de mare putere si care au o intensitate luminoasa constanta.

Eficienta tehnologiei reclamelor cu LED, se datoareaza consumului mic al acestor dispozitive luminoase, consum care nu va depasi 7W, pentru acest tip de reclama. Alaturi de faptul ca o veti putea intretine practic fara niciun cost, totul reducandu-se doar la stergerea si pastrarea curata a panoului luminos si a costurilor de consum aproape insesizabile, fac din acesta solutie de avertizare a publicului, cea mai ieftina solutie de marketing direct.


Caracteristici:

Dimensiuni panou: 50 x 25 cm
Sistem de prindere inclus.
Efect animatie: ledurile de culoare albastra se aprind succesiv.
Alimentare: 220V
http://www.bursa.ro