Pachetul de HOLOGRAME pentru UTILIZATORII de TELEFOANE MOBILE = EMF - SC KAO FASHION SRL - AZafaceri.ro

SC KAO FASHION SRL

Pachetul de HOLOGRAME pentru UTILIZATORII de TELEFOANE MOBILE = EMF

Producător: cieaura | Adăugat: Sâmbătă, 25 Iunie 2011
Pachetul de HOLOGRAME pentru UTILIZATORII de TELEFOANE MOBILE = EMF
1/1
Pachetul EMF contine 13 holograme (6 mari si 7 mici) pentru UTILIZATORII de TELEFOANE MOBILE

HOLOGRAMELE pentru UTILIZATORII de TELEFOANE MOBILE (EMF), avand forme dreptunghiulare (mare: L = 2,5 cm; l = 2 cm; mica: L = 1 cm; l = 0,7 cm), aplicate pe telefonul mobil reuşesc să inactiveze efectul nociv al radiaţiei acestora asupra organismului, a carui rezistenta naturala o intaresc.
Hologramele mari se lipesc pe spatele telefonului mobil, iar cele mici se lipesc langa difuzor (acolo unde punem urechea) sau pe bluetooth.
EMF-urile (CAMPURILE ELECTRO MAGNETICE) au fost pe larg cercetate şi întrebările cu privire la siguranţa radiaţiilor telefoanelor mobile sunt considerate nerezolvate. Cercetarile raportează un risc mai mare de dezvoltare a cancerului de creier şi a cancerului de glanda salivara la un numar mare la utilizatori ai telefonului mobil, pe o perioada de timp mai lunga, comparativ cu oamenii care folosesc telefoanele mobile mai rar. Radiaţiile telefonului mobil pot provoca probleme grave la copii, modificări neurologice la adulţi şi dauneaza spermei.
Utilizaţi HOLOGRAMA EMF şi înlocuiţi-o la fiecare 2 luni.
HOLOGRAMA EMF contracarează emisiile telefonului mobil şi întăreşte rezistenţa naturala a organismului la EMF-urile care se produc de la telefoanele mobile, în special în zonele concentrate ale corpului, cum ar fi urechile şi creierul. Nu are niciun fel de reacţie adversă.
Termen de garantie: 50 de ani
PRET: 350 LEI

Mai multe detalii aici: "SENZATIONAL! ACUM puteti preveni CANCERUL de CREIER si nu numai, DOAR cu HOLOGRAMA CieAura EMF" ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/06/preveniti-cancerul-de-creier-si-nu.html )
Daca esti interesat, inscrie-te aici: http://www.carmenplesea.cieaura.com/

HOLOGRAMELE CX2 si BRATARILE ENERGETICE CieAura CX2 PLUS NU SE GASESC IN FARMACII sau ALTE LOCATII din ROMANIA!
De asemenea, cei care doresc sa asiste GRATUIT la prezentarea acestora, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara, in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, la ce rezultate se pot astepta, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le achizitioneze pentru uz personal, ma pot contacta.
http://www.bursa.ro