Pachetul de HOLOGRAME impotriva DURERII = PURE RELIEF - SC KAO FASHION SRL - AZafaceri.ro

SC KAO FASHION SRL

Pachetul de HOLOGRAME impotriva DURERII = PURE RELIEF

Producător: cieaura | Adăugat: Vineri, 24 Iunie 2011
Pachetul de HOLOGRAME impotriva DURERII = PURE RELIEF
1/1
Pachetul PURE RELIEF contine 18 holograme impotriva DURERII
HOLOGRAMA CieAura PURE RELIEF reprezinta cea mai revolutionara forma de tratament, extrem de eficienta, FARA MEDICAMENTE, FARA ACE, FARA REACTII ADVERSE si FARA CONTRAINDICATII, la care ORICE OM are acum ACCES, in diverse conditii patologice, precum:
- ASTENIE
- DEPRESIE
- OBOSEALA
- ATAC DE PANICA
- DURERI DE CAP, MIGRENE, NEVRALGII, MAHMUREALA
- DURERI REUMATICE
- DURERI ARTICULARE
- DURERI DE COLOANA
- DURERI MENSTRUALE
- DURERI DE INIMA
- DURERI DE GAT, RACELI
- DURERI DE MASEA
- DURERI MUSCULARE, FEBRA MUSCULARA
- DURERI DE TIP DIGESTIV (GASTRITA, ULCER, COLON IRITABIL)
- ALERGII SINUSALE (RINITA ALERGICA)
- SFORAIT
- CRIZE DE PALPITATII SI RESPIRATIE GREA
- CRIZE DE SCIATICA;
diverse boli ce acţionează prin reducerea aportului de oxigen, precum:
- CARDIOPATIE ISCHEMICA
- INSUFICIENTA CIRCULATORIE CEREBRALA
- ARTERIOPATIE OBLITERANTA A MEMBRELOR
HOLOGRAMA impotriva DURERII (PURE RELIEF), avand o forma rotunda (D = 2,4 cm), aplicată la nivelul zonei dureroase, diminuează sau elimină orice durere acută sau cronică. Nu are niciun fel de reacţie adversă, putând fi folosită şi în timpul sarcinii, când majoritatea medicamentelor sunt contraindicate din cauza efectelor negative pe care le pot avea asupra fătului. Se recomandă utilizarea ei atâta timp cât persistă durerea. IN TOTAL, ESTE ACTIVA intre 24 - 72 de ORE. Asezata in zona dureroasa, schimba vibratia locala si disipeaza durerea acuta sau cronica. Hologramele stimulează sistemul energetic al corpului prin interferenta vibratiilor stocate in ele cu cele proprii organismului, în acelaşi mod în care o face şi acupunctura sau presopunctura fără a se mai apela la mijloace externe (ace, cristale, presiune). Acestea se aplică prin lipire de piele fără niciun disconfort pentru pacient. Vibraţiile emise de holograme interferează cu energia care circulă prin meridianele pacientului şi fac să crească frecvenţa în anumite zone în care durerea sau boala au determinat reducerea acestor frecvenţe.HOLOGRAMELE sunt ACTIVE intre 24 - 72 de ORE. HOLOGRAMELE SUNT REUTILIZABILE SI POT FI FOLOSITE DE LA O PERSOANA LA ALTA! Dacă o durere de cap cedează dupa 20 de secunde, 2 sau 20 de minute, holograma se îndepărtează şi poate fi utilizată din nou, când apare o nouă durere, indiferent daca acest lucru se va intampla peste cateva zile, saptamani sau luni. Practic, HOLOGRAMA poate fi REFOLOSITA până când, cumulat, se adună această durată totala de ore, cât este ea activă.
PRET: 450 LEI
Termen de garantie: 50 de ani

Mai multe detalii aici:
http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html
Daca esti interesat, inscrie-te aici: http://www.carmenplesea.cieaura.com/

HOLOGRAMELE CX2 si BRATARILE ENERGETICE CieAura CX2 PLUS NU SE GASESC IN FARMACII sau ALTE LOCATII din ROMANIA!
De asemenea, cei care doresc sa asiste GRATUIT la prezentarea acestora, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara, in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, la ce rezultate se pot astepta, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le achizitioneze pentru uz personal, ma pot contacta.
http://www.bursa.ro