Pachetul de HOLOGRAME pentru mai multa ENERGIE = PURE ENERGY - SC KAO FASHION SRL - AZafaceri.ro

SC KAO FASHION SRL

Pachetul de HOLOGRAME pentru mai multa ENERGIE = PURE ENERGY

Producător: cieaura | Adăugat: Vineri, 24 Iunie 2011
Pachetul de HOLOGRAME pentru mai multa ENERGIE = PURE ENERGY
1/1
Pachetul PURE ENERGY PLUS contine 18 holograme pentru MAI MULTA ENERGIE

HOLOGRAMA CieAura PURE ENERGY reprezinta cea mai revolutionara forma de tratament, extrem de eficienta, FARA MEDICAMENTE, FARA ACE, FARA REACTII ADVERSE si FARA CONTRAINDICATII, la care ORICE OM are acum ACCES, in diverse conditii patologice, precum:
- ASTENIE
- DEPRESIE
- OBOSEALA
HOLOGRAMA PURE ENERGY PLUS avand forma ovala (D = 3,1 cm; d = 1,7 cm), determină o creştere a forţei musculare, a flexibilităţii si a stabilităţii, cat şi a clarităţii mentale, făcând ca sportivii si cei care le utilizează să aibă performanţe mult mai bune. Nu are niciun fel de reacţie adversă, putând fi folosită şi în timpul sarcinii, când majoritatea medicamentelor sunt contraindicate din cauza efectelor negative pe care le pot avea asupra fătului. IN TOTAL, ESTE ACTIVA 72 de ORE. Hologramele stimulează sistemul energetic al corpului prin interferenta vibratiilor stocate in ele cu cele proprii organismului, în acelaşi mod în care o face şi acupunctura sau presopunctura fără a se mai apela la mijloace externe (ace, cristale, presiune). Acestea se aplică prin lipire de piele fără niciun disconfort pentru pacient. Vibraţiile emise de holograme interferează cu energia care circulă prin meridianele pacientului şi fac să crească frecvenţa în anumite zone în care durerea sau boala au determinat reducerea acestor frecvenţe. HOLOGRAMELE SUNT REUTILIZABILE SI POT FI FOLOSITE DE LA O PERSOANA LA ALTA! HOLOGRAMA poate fi REFOLOSITA până când, cumulat, se adună această durată totala de ore, cât este ea activă.
Termen de garantie: 50 de ani
PRET: 450 LEI

Mai multe detalii aici:
http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html
Daca esti interesat, inscrie-te aici: http://www.carmenplesea.cieaura.com/

HOLOGRAMELE CX2 si BRATARILE ENERGETICE CieAura CX2 PLUS NU SE GASESC IN FARMACII sau ALTE LOCATII din ROMANIA!
De asemenea, cei care doresc sa asiste GRATUIT la prezentarea acestora, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara, in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, la ce rezultate se pot astepta, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le achizitioneze pentru uz personal, ma pot contacta.
http://www.bursa.ro