CieAura - BRATARA ENERGETICA CieAura CX2 PLUS = cea mai puternica brătară de energie din lume - SC KAO FASHION SRL - AZafaceri.ro

SC KAO FASHION SRL

CieAura - BRATARA ENERGETICA CieAura CX2 PLUS = cea mai puternica brătară de e
nergie din lume

Producător: cieaura | Adăugat: Vineri, 24 Iunie 2011
CieAura - BRATARA ENERGETICA CieAura CX2 PLUS = cea mai puternica brătară de energie din lume
1/1
Folosind o tehnologie secreta, vibraţiile naturale sunt transformate în energii intrinseci, încorporate în cele doua holograme de pe BRATARA CX2 Plus CieAura. Aceste energii interacţionează cu sistemul vibrational al organismului pentru a aduce corpul la nivelul vibrational optim şi pentru a atinge rezultatele dorite. Tehnologia BRATARII ENERGETICE CX2 Plus CieAura este cea mai puternica cunoscuta pana acum de om. Bratara functioneaza non-invaziv prin stimularea meridianelor de acupunctura specifice. Pentru performante atletice optime BRATARA CX2 Plus CieAura se utilizeaza în combinaţie cu HOLOGRAMA pentru MAI MULTA ENERGIE CX2. Bratara poate fi purtata 24 / 7 si functioneaza cel mai bine atunci cand organismul este corect hidratat.
BRATARA CX2 Plus CieAura poate fi comandata in 5 culori (alb-transparent, fucsia, albastru, galben si negru) si 5 marimi (XS = 16 cm, S = 17 cm, M = 18 cm, L = 20 cm, XL = 21,5 cm).
Pret: 1 - 3 bratari = 160 lei/ buc; 4 -15 bratari = 150 lei/ buc; peste 16 bratari = 140 lei/ buc.
Transportul se plateste separat. Pentru Bucuresti, transportul este gratuit.

Cititi detalii si marturii ale persoanelor publice care au testat si folosesc HOLOGRAMA, aici: http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/bratara-energetica-cieaura-cx2-plus-cea.html ,
http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html
Daca esti interesat, te poti inscrie direct aici: http://www.carmenplesea.cieaura.com/
HOLOGRAMELE CX2 si BRATARILE ENERGETICE CieAura CX2 PLUS NU SE GASESC IN FARMACII sau ALTE LOCATII din ROMANIA!

De asemenea, cei care doresc sa asiste GRATUIT la prezentarea acestora, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara, in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, la ce rezultate se pot astepta, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le achizitioneze pentru uz personal, ma pot contacta.
http://www.bursa.ro