Hericium Erinaceus - PFA.Goga Costel Danut - AZafaceri.ro

PFA.Goga Costel Danut

Hericium Erinaceus

Producător: aloha medicinal inc | Adăugat: Marţi, 21 Iunie 2011
Hericium Erinaceus
1/1
Acest ciuperci delicioase a fost mentionata ca "nutrient Nature's pentru Neuronii" pe seama de capacitatea sa de a stimula productia de factorul de crestere nervoase (NGF) 1,2.

NGF joaca un rol esential în diferentierea si supravietuirea populatiilor mai multe celule nervoase in sistemul nervos central si periferic si mai mici decât nivelurile normale de NGF s-au dovedit a fi legata de fazele timpurii ale bolii Alzheimer si atât dementia3-8.

Desi interes terapeutic are în mare masura focusssed pe importanta sa pentru functia neurologice, NGF are un rol mult mai larg în mentinerea homoeostasis în body9, 10. Este cunoscut de a avea proprietati insulinotrop, angiogenice, si antioxidant si nivelurile reduse plasmatice de NGF au fost asociate cu boli cardiovasculare si sindroame metabolice, inclusiv de tip 2 diabetes11, 12. Aceasta a fost demonstrat de a accelera vindecarea ranilor si exista, de asemenea, dovezi ca ar putea fi utila în tratamentul pielii si corneei ulcers13. Studiile la animale au aratat NGF sa aiba un efect profund asupra inflamatia cailor aeriene si simptomele de astm legate cu un nivel crescut NGF observate în lichidul de lavaj bronhoalveolar si ser de la pacienti cu asthma14.

NGF are, de asemenea, o relatie dinamica cu sistemul imunitar. Productia de NGF este crescut dupa leziune a creierului, în parte datorita citokine produse de celulele imune. În acelasi timp, celulele din sistemul imunitar exprima receptori pentru NGF, care este implicata în modulation15 imun.

Doua familii de derivate de la cyathane erinaceus H. au fost identificate ca fiind activa în stimularea productiei de NGF: hericenones (izolat din corpul fructe) si erinacines (izolat de miceliu). Critic aceste molecule sunt suficient de mici pentru a trece prin bariera hemato-encefalica. De asemenea, exista dovezi ca acestea pot creste myelination1, 16,17.

În China miceliu este folosit pentru a face erinaceus Hericium pastile pentru tratarea ulcerului gastric si duodenal, gastrite cronice, gastric si cancerul de esofag.


Dementa - În studiile controlate suplimentarea erinaceus H. au aratat efecte benefice la pacientii cu dementa usoara. Într-un studiu 6 din 7 pacienti au aratat o îmbunatatire a capacitatii functionale (întelegere, comunicare, etc memorie), în timp ce toate cele 7 aratat îmbunatatit Independenta functionala Scorurile (mananca, dressing, mersul pe jos, etc), dupa consumarea 5g H. erinaceus fructoase zilnice a corpului, în soup1. Într-un alt studiu, 30 de pacienti în vârsta de 50-80 cu dementa usoara au fost randomizati în grupuri de tratament si de control. erinaceus H. a fost dat sub forma de comprimate la 3g/day timp de 16 saptamâni si a produs cresteri semnificative în functia cognitiva în grupul de tratament. Cu toate acestea, patru saptamâni de la încheierea procesului, scorurile functia cognitiva decreased17.

MS - H. erinaceus fructoase organismul extract a fost demonstrat de a îmbunatati procesul de mielinizarea în fibre mature myelinating cu beneficii posibile pentru MS patients18, 19. NGF a fost de asemenea dovedit a avea un efect protector asupra mielinei si axonilor prin suprimarea imun-mediate procesele inflamatorii responsabile pentru distrugerea creierului cronice, în afectiuni neurodegenerative, cum ar fi MS prin comutarea raspunsul imun la un anti-inflamator, modul de supresie într-un creier- environment13 specifice.

Neuropatia - NGF joaca un rol în sensibilitate durere si niveluri scazute NGF au fost legate de neuropatie senzoriala în ambele in vivo si in vitro studies10. Enhanced NGF productia a fost demonstrat de a proteja functiei senzoriale la sobolani cu diabet zaharat si NGF reducere a fost demonstrat de a provoca cardiace senzoriale neuropathy21, 22.

Studiile clinice cu factorul uman de crestere recombinant nervoase indica beneficii la pacientii cu diabet zaharat polyneuropathy23 si NGF a fost de asemenea raportate pentru a reduce durerea la pacientii cu HIV asociate senzoriale neuropathy24, 25. Cu toate acestea, capacitatea de a promova regenerarea de neuroni senzoriali nu a fost înca sa fie demonstrated26, 27.

Leziuni ale nervilor - sobolani dat extract apos de H. erinaceus fructe organisme au aratat refacerea rapida de la leziuni ale nervilor, ceea ce sugereaza potentialul de aplicare a erinaceus H. în primele stadii ale nervului regeneration28.

MRSA - Extracte de atât corpului fructe si activitatea anti prezinta Mycellium-MRSA cu erinacines identificate ca compusi activi. În testele clinice în Japonia MRSA este raportat ca au disparut într-un procent de pacienti a caror dieta a fost suplimentat cu H.erinaceus29.

Gastrita - Una dintre mentiunile traditionale pentru erinaceus H., se pare probabil ca efectele sale benefice în aceasta privinta sunt, de asemenea, o functie de actiune antibacteriana a derivatelor cyathane sale, cu Helicobacter pylori acum cunoscute a fi o cauza majora de cronice gastritis30-32 .


CLINICE REZUMAT
Principal de aplicare terapeutice -, dementa Alzheimer si leziuni ale nervilor. Poate avea beneficii pentru statele membre, dar dovezi clinice lipsesc.
Componenta cheie - derivati Cyathane inclusiv hericenones si erinacines
Doza - Studiile clinice sprijin folosirea corpului fructe uscate la o doza de 3-5g/day pentru cresterea productiei NGF în timp ce studiile pe animale cu privire la utilizarea de erinaceus H. pentru ulcer gastric produs cele mai bune rezultate, cu un aport zilnic de 500mg/kg, care echivaleaza cu doza prescrisa în Phamacopoeia chineza de 25-50g/day32, 33. Este probabil ca doze similare ar fi necesare în cazuri de MRSA.

Ridicat in-vitro NGF promovarea activitatii de extracte mycellial si bulion de fermentare indica, de asemenea, utilizarea potentiala a produselor din biomasa în acest regard34, 35.

Atentie - Astmul si alte conditii alergice. Erinacine E este un agonist puternic al receptorilor opioizi Kappa, cu proprietati potential halucinogene
http://www.bursa.ro