Aparat de masaj relax &tone - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Aparat de masaj relax &tone

Producător: relax&tone | Adăugat: Luni, 16 Mai 2011
Aparat de masaj relax &tone
1/1
Aparatul pentru tonifiere Relax and Tone
Relax and Tone a fost conceput pentru relaxare si tonifiere; iti va imbunatatii elasticitatea pielii si iti va fortifica musculatura fara efort sau exercitii obositoare.
Aparatul de masaj Relax and Tone relaxeaza muschii incordati cu ajutorul vibratiilor sale si ofera o stare de bine utilizatorului, ajutand in acelasi timp la eliminarea pe cale naturala a grasimilor subcutanate din zonele tinta.

Un alt avantaj demn de mentionat este ca pe langa rezolvarea problemelor legate de excesul de greutate, vei scapa si de durerile de spate sau gat si iti vei ameliora circulatia periferica.
Relax and Tone are doua atasamente: unul este destinat masarii gatului, umerilor si spatelui iar al 2-lea este foarte bun pentru spargerea nodulilor de grasime, datorita bilelor rotative cu care este dotat.
Datorita greutatii si volumului reduse fata de alte aparate asemanatoare, aparatul este considerat unul dintre cele mai portabile instrumente pentru tonifiere. Acesta tonifica,maseaza si ajuta la eliminarea grasimii subcutanate in acelasi timp. In numai zece minute zilnice de antrenament veti obtine rezultate foarte bune in zonele sensibile precum abdomen sau solduri.
Pe langa folosirea regulata a aparatului este foarte important sa pastrati o dieta echilibrata, fara excese (dulciuri, cafea, alcool, etc.) . Daca ti cont de aceste simple instructiuni, Relax and Tone va deveni aliatul tau in lupta cu kg. in plus si pielea lasata. Aparatul poate ajunge pana la 3000 rpm (rotatii pe minut) si foloseste trei capete detasabile.

Beneficii imediate:
• reducerea greutatii
• ameliorarea circulatiei periferice si a celulitei
• imbunatatirea mobilitatii musculare si ca o consecinta si a mobilitatii articulare
• eliminarea toxinelor ce nu pot fi scoase din dieta (consecintele alimentatiei moderne)
Date tehnice :
• Voltaj : 220 V
http://www.bursa.ro