Amorsa de Perete Acrilica "Emex" - Romtehnochim - AZafaceri.ro

Romtehnochim

Amorsa de Perete Acrilica "Emex"

Producător: romtehnochim | Adăugat: Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Amorsa de Perete Acrilica "Emex"
1/1
Amorsa Acrilica de Perete EMEX este un produs superior, de dispersie, hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex si aditivi specifici, pentru pregatirea suprafetelor de baza minerala, interioare sau exterioare, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile acrilice sau vinilice. Produsul are aderenta foarte mare la suport, putere mare de penetrare a suportului si reduce semnificativ consumul de vopsea. In cazul existentei igrasiei sau altor mucegaiuri chiar vechi, pe suportul ce urmeaza a fi acoperit, se va folosi in prealabil Sanitizantul Forte EMEX.

Caracteristici principale:

- Aderenta foarte buna la suport;
- Putere mare de umplere a porilor;
- Aplicare usoara;
- Timp de uscare redus;
- Rezistenta la medii alcaline;
- Reduce absorbtia suportului;
- Reduce consumul de vopsea;
- Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa;
- Caracter nepoluant.

Domenii de Utilizare:

Amorsa Acrilica de Perete EMEX este folosita pentru pregatirea suprafetelor interioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile.
Aceasta amorsa poate fi folosita in orice zona a cladirilor, in vederea pregatirii suprafetelor pentru acoperire cu vopsele lavabile, ce realizeaza o pelicula excelenta de protectie a suportului.
Se foloseste ca strat intermediar in vederea acoperirii urmatoarelor tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
In vederea pregatirii superioare a suportului, dupa amorsare se recomanda si aplicarea Grundului de Egalizare si Umplere Pori EMEX, slefuibil.
Acest tip de amorsa este folosita cu succes in sistem cu orice vopsea lavabila acrilica, dar este recomandata cu prioritate pentru: Vopsea Lavabila Premium EMEX GOLD, Vopsea Lavabila Lucioasa EMEX GLOSS, Vopsea Superlavabila EMEX sau Vopsea Lavabila Satinata EMEX SILK.

Bidon 4 Litri

Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Amorsa-Acrilica-Perete.pdf
http://www.bursa.ro