Foot spa, detoxifiere - Proprint s.r.l. - AZafaceri.ro

Proprint s.r.l.

Foot spa, detoxifiere

Producător: aquafelix | Adăugat: Vineri, 26 Noiembrie 2010
Foot spa, detoxifiere
1/1
Detoxifierea prin electroliza directa este una din cele mai moderne metode descoperite in ultima vreme. Imbinand tehnicile acupuncturii si acupresurii cu baile ionice realizate cu curenti slabi, realizeaza un schimb de ioni intre apa ionizata si corpul uman. Exista argumente pro si contra acestei metode dar este dovedit ca, fiind un tratament holistic, neintruziv, are rezultate clare in ceea ce priveste imbunatatirea functiunilor organismului, tonifiere musculara, relaxare si preventie. Celor care se indoiesc de eficacitatea detoxifierii, le cerem sa raspunda la o singura intrebare:

- De ce, in aceleasi conditii fizice apa din bazin nu are aceasi coloratura la toti utilizatorii? Daca schimbarea culorii apei se datoreaza exclusiv electrozilor si electrolitului, culoarea ar trebui sa fie aceeasi, indiferent de utilizator. Ei bine, pentru fiecare utilizator, apa se coloreaza diferit.
Sistem complex destinat terapiei prin electroliza directa, tratamentului cu rediatii infrarosii si stimularii ritmului cardiac, de uz profesional.
Functiune detoxifiere, deodorizare, alcalinizare prin electroliza;
Functiune terapie cu infrarosii prin intermediul centurii de masaj;
Functiune tratament cu ioni negativi;
Suporta doi utilizatori simultan, recomandat pentru saloanele de infrumusetare si intretinere;
Funtioneaza la tensiunea de 220 V/ 50 Hz, se livreaza ca in fotografie, cu valiza din aluminiu, centuri cu infrarosii si electrozi, manual de utilizare;
Electrodul de electroliza si generator de ioni negativi suporta 60 de utilizari;
www.apafiltrata.com
http://www.bursa.ro