Teleprecision-MTS S.R.L - AZafaceri.ro

Teleprecision-MTS S.R.L

Teleprecision-MTS SRL activeaza ca distribuitor pentru Romania al produselor FUJIKURA - Divizia Aparate de Sudura pentru Fibra Optica.

Fujikura este unul din liderii producatorilor din intreaga lume din domeniul produselor de comunicatii si electronica oferind o gama diversa de produse incepand de la cabluri din fibra optica, componente optice si conectori pana la echipamente pentru instalare, masurare si testare incluzand aparate de sudura fibra optica de inalta precizie.

In completarea produselor Fujikura, distribuim si produsele AFL Telecommunications, o subsidiara Fujikura Ltd. Japonia, lider in industria producatoare de fibre optice, expertiza si servicii integrate pentru industria de telecomunicatii.

Ca si produse enumeram aparat de masura pentru putere, surse de lumina laser si LED, diverse tipuri de OTDR-uri, cabluri pentru testare OTDR, conectori, atenuatori optici, kituri de testare si accesorii pentru curatare.

Va putem oferi si o gama variata de accesorii pentru fibra optica, precum patch corduri, pigtail-uri, adaptoare, conectori, rack-uri si truse de scule pentru pregatirea cablurilor.
http://www.bursa.ro