SC CAST COMEX SRL - AZafaceri.ro

SC CAST COMEX SRL

SERIOZITATE, COMPETENTA, CALITATE – iata principalele caracteristici ale societatii CAST COMEX, societate cu un nume deja cunoscut pe piata romaneasca a furnizorilor de echipamente pentru industria alimentara, in principal in sectorul panificatie-patiserie-cofetarie.

Infiintata in anul 1993, cu un capital romanesc privat, societatea noastra a fost initiatoarea activitatilor de service si comercializare a pieselor de schimb originale pentru toate utilajele de panificatie provenite din import, activitati desfasurate si in prezent.

Societatea CAST COMEX are la ora actuala ca principal obiect de activitate comercializarea si punerea in functiune a utilajelor de mare productivitate, destinate industriei alimentare in general si a moraritului si panificatiei in special. Utilajele sunt realizate de catre firme consacrate in domeniu, in conformitate cu exigentele normelor CE si cu atestare ISO.

Profesionalismul firmei noastre este probat prin dreptul obtinut de la producatorii externi din Italia, Germania, Belgia, Franta, Turcia, America, de a-i reprezenta in Romania, printre care enumeram : Mondial Forni (contract de exclusivitate), Escher Mixers, Zanolli, Konig, Viebi, Rollmatic, Officine Bano, Panem, Mac Pan, Technostamap, Subal, Bocchini, Mapanva, DIHR, Sinmag, Jac, Matfer, Ozti, Wilton, Thermohauser, Cove, Pavoni, Mondi Design Quadra (amenajari baruri si cofetarii).

Oferta noastra cuprinde :

- cuptoare de panificatie tip tunel cu banda ceramica, banda plasa si placi metalice
- cuptoare traditionale pe vatra (ciclotermice si cu tuburi anulare)
- cuptoare rotative intr-o gama larga de modele si capacitati
- cuptoare de patiserie si pizza
- linii complete pentru producerea covrigilor (cuptor tunel, malaxor, friteuza, masina de fitil)
- mixere spirale intensive
- malaxoare cu cuva fixa si detasabila, cu ax spiral sau cu furca
- mixere pentru crème calde
- masini de modelat franzela, bagheta, fitile
- mixere planetare
- masini de divizat si format aluat (rotunjit)
- celule de dospire si unitati de climatizare
- predospitoare
- masini de feliat automate si semiautomate
- masini de pesmet
- masini de grisine
- masini de turat
- echipamente pentru fast-food si bucatarii profesionale
- linii industriale complete pentru producere biscuiti glutenosi / zaharosi si napolitane
- mori de grau si porumb modulare orizontale si verticale
- confectii metalice din inox pentru brutarii, patiserii, fast-food (carucioare, rastele, mese de lucru calde si reci)
- camere frigorifice pentru produse congelate
- accesorii pentru laboratoare de panificatie, patiserie, cofetarie (lopeti, tavi bagheta/cozonac/chec/toast, manusi, periie de vatra, cutite, spatule, vase gradate, teluri, termometre, stante, decupatoare , pensule, cutite croissant, cutite crestat aluat, dozatoare, suporti tort, coloranti/sprayuri/pulbere alimentara, decoratiuni tort, lumanari, duiuri, sprituri, posuri, fondant, icing, markere alimentare

Pentru toate utilajele achizitionate de la noi, asiguram instalare, garantie 12 luni, service pentru perioada de garantie cat si piese de schimb.
Venim de asemenea in ajutorul tuturor celorlalte societati posesoare de astfel de utilaje, asigurand service si piese de schimb pe baza de contract sau comanda.

Pe langa activitatea principala de comercializare de utilaje, am dezvoltat in timp o activitate complementara, cea de comercializare de ustensile, accesorii, decoratiuni utilizate in laboratoarele de cofetarie si patiserie. Ne mandrim cu faptul ca am fost prima societate care s-a ocupat de aceste aspecte si in continuare suntem lideri de piata in domeniu. Am editat in premiera pe piata romaneasca de profil un catalog de produse, dupa modelul furnizorilor nostri.

Constienti de greutatile financiare intampinate de clientii nostri in special in aceasta perioada instabila din punct de vedere economic, am abordat un sistem elastic de plata prin eforturi proprii sau leasing prin firme specializate.

Pentru incepatorii in domeniu, oferim consultanta privind proiectele de modernizare, dotare, amenajare spatii, fluxuri tehnologice si finantare din fonduri europene.
 • SC CAST COMEX SRL

 • Contactează firma
  • Tip firmă:
  • Importator
  • Persoană contact:
  • Marilena Zaharia
  • Functia ocupată:
  • Reprezentant vanzari
  • Adresă:
  • Str Patriei nr 4 sect 3
  • Localitate:
  • Bucureşti, Bucuresti
  • Telefon:
  • 0213.156.050
  • Fax:
  • 0213.156.050
  • Website:
http://www.bursa.ro