IMMOBIL4U Real Estate - AZafaceri.ro

IMMOBIL4U Real Estate

La momentul intemeierii sale Immobil4u Real Estate s-a angajat sa isi desfasoare activitatiile respectand principiile onestitatii, integritatii cat si semnificatiile atribuite locuintei si familiei, indiferent de rasa, culoarea pielii sau etnie. Familia care a pus bazele Immobil4u Real Estate, a desfasurat ani la rand activitati pe piata imobiliara, aducand un aport important la dezvoltarea ei. Astazi Immobil4u Real Estate activeaza pe piata bazandu-se pe un sistem similar unei familii.

In decursul dezvoltarii sale, Immobil4u Real Estate a pastrat valorile promovate de fondatorii ei, oferind clientilor sai servicii de calitate, dar, in acelasi timp, si-a perfectionat in permanenta strategille de marketing si resursele tehnologice. Pe de alta parte, compania, ca si profesionistii ce lucreaza in cadrul ei, au crescut alaturi de comunitatile pe care le servesc. Cei mai multi dintre colaboratorii Immobil4u Real Estate au crescut sau locuiesc in aria in care isi desfasoara activitatea. De aceea, detin o experienta de prima mana in legatura cu caracteristicile fiecarei comunitati, in legatura cu scolile, facilitatile oferite de aceasta in scop recreativ, centrele comerciale cat si sistemele de transport aferente fiecarei zone.

Bagajul informational detinut in legatura cu fiecare comunitate in parte, impreuna cu abilitatile unor adevarati profesionisti, demonstreaza capacitatea colaboratorilor Immobil4u Real Estate, de a satisface cerintele fiecarui client in parte, de a acorda fiecarei familii sprijinul necesar in alegerea unei locuinte. In plus, firma noastra lucreaza in parteneriat cu multe dintre companiile de top de pe piata imobiliara, cu rol hotarator in alegerea strategiei de lucru pe piata romaneasca; in acest fel, putem fi siguri ca va oferim cea mai buna consiliere in legatura cu investitiile pe care le planuiti. La ora actuala, colaborarea strategica din cadrul Parteneriatului Immobil4u Real Estate, Global Prospects SL si multe alte companii stau la baza promovarii investitiilor imobiliare la standarde inalte de calitate prin afilierea la agentii activand atat in Vestul cat si in Estul Europei.

Colaborarea cu companii cheie in domeniul imobiliar cat si faptul ca training-ul este asigurat de catre profesionisti europeni marcheaza prezenta firmei noastre la nivel global cat si participarea noastra la dezvoltarea investitiilor si la aceea a sistemului de management al investitiilor.

Formam o comunitate de profesionisti in domeniul imobiliar, uniti de un singur scop: acela de a produce o schimbare in bine pe piata din Romania. Vom mentine nivelul superior al calitatii serviciilor noastre si ne vom perfectiona in permanenta, angajandu-ne in egala masura sa ne tratam clientii cu onestitate si incredere, sa ne pastram integritatea, sa pretuim cunoasterea, abilitatea de a lucra bine si spiritul innovator.

Ne vom imbunatati in permanenta serviciile si vom utiliza cele mai noi proceduri de lucru. Vom sustine un mediu de lucru in cadrul caruia vor fi cultivate dezvoltarea personala, creativitatea si orientarea catre solutionarea optima a oricarei probleme survenite. Indiferent ca ne referim la mediul intern sau extern firmei noastre, orientarea catre “valorile unei familii” va fi intotdeauna pretuita. Vom continua sa ne desfasuram activitatile “ca in prima zi”, in slujba contribuirii efective la dezvoltarea comunitatilor si a domeniului imobiliar. La ora actuala chiar operam schimbari majore in cadrul firmei Immobil4u Real Estate; aceste schimbari vor spori abilitatea noastra de a activa in domeniul imobiliar.

De mai mult de opt ani, Immobil4u Real Estate, ofera servicii exceptionale atat celor ce doresc sa investeasca in domeniul imobiliar, cat si celor care vand proprietati. Sincer, motivul pentru care beneficiem de o reputatie foarte buna, este acela ca profesionistii ce activeaza in cadrul firmei noastre, au reusit sa realizeze un capital de imagine corespunzator in ochii comunitatilor, in primul rand pentru ca au acordat respect numelui pe care il resprezinta. Suntem, e adevarat, o companie noua, alimentata de o viziune remarcabila dar si de resurse incredibile. Ca parte a noii companii Immobil4u Real Estate, datoria noastra este aceea de a aborda proceduri de lucru innovative, cat si segmente de piata noi, oferindu-va astfel servicii de inchiriere, vanzare si cumparare de locuinte, situnadu-ne in permanenta la un nivel superior asteptarilor dumneavoastra. Abordarea aleasa de noi presupune simplificarea procedurilor de lucru in cazul achizitionarii unei locuinte, sustinandu-i pe clientii nostrii in toate activitatile aferente acesteia.

Astfel, Immobil4u Real Estate, va ofera in exclusivitate un pachet de servicii complexe, de mare valoare si creat cu mult profesionalism.
www.immobil4u.com
  • IMMOBIL4U Real Estate

  • Contactează firma
    • Tip firmă:
    • Intermediar
    • Persoană contact:
    • Cristina O.
    • Functia ocupată:
    • Agent
    • Adresă:
    • Doamnei 15-17, Sector 2
    • Localitate:
    • Bucureşti, Bucuresti
    • Telefon:
    • 0721.157.677
    • Fax:
    • 0314.090.925
    • Website:
    • www.immobil4u.com
http://www.bursa.ro