Termometru non contact UNI-T UT300R - MARCO&DORA IMPEX SRL - AZafaceri.ro

MARCO&DORA IMPEX SRL

Termometru non contact UNI-T UT300R

Producător: unit | Adăugat: Vineri, 29 Mai 2020
Termometru non contact UNI-T UT300R
1/1
Termometru fara contact


Termometrul UNI-T UT300H, folosind cea mai recenta tehnologie, permite masuratori de temperatura in intervalul 32° C - 42,9° C. Precizia ridicata a dispozitivului permite un control rapid si precis al temperaturii corpului, precum si a altor elemente ale mediului, de exemplu obiecte, alimente, lichide.
Termometru fara contact
Termometru fara contact

Termometrul digital UT300H, datorita tehnologiei infrarosu, permite masuratori de la o distanta de 5 la 10 cm. Doar aduceti dispozitivul aproape frunte si cititi temperatura! Acest lucru este util in special in situatiile in care doriti sa va verificati rapid si fara stres temperatura corpului.
Termometru pentru perioada epidemiei
Termometru pentru epidemii

Va intrebati ce termometru fara contact va fi potrivit pentru a verifica rapid temperatura angajatilor sau a vizitatorilor dumneavoastra intr-o epidemie sau in caz de alta urgenta? Termometrul UT300H va fi o alegere excelenta! In cazul in care valoarea masurata este prea mare, dispozitivul va va notifica printr-o alarma sonora.
Termometru usor de utilizat
Termometru usor de utilizat

Termometrul UT300H este dotat cu un maner ergonomic si se remarca prin simplitatea utilizarii. Masuratorile pot fi verificate rapid pe un afisaj transparent, iar lumina LED de fundal face posibila utilizarea dispozitivului si noaptea.
http://www.bursa.ro