CIRCUIT 2020 Singapore – Australia – Croazieră În Papua Noua Guinee – Hong Kong - DAL TRAVEL - AZafaceri.ro

DAL TRAVEL

CIRCUIT 2020 Singapore – Australia – Croazieră În Papua Noua Guinee – Hong Kon
g

Producător: dal travel | Adăugat: Luni, 8 Iulie 2019
CIRCUIT 2020 Singapore – Australia – Croazieră În Papua Noua Guinee – Hong Kong
1/1
Exotism la cote maxime

SINGAPORE – AUSTRALIA – CROAZIERĂ ÎN PAPUA NOUA GUINEE – HONG KONG

Singapore – Brisbane – Alotau – Kitava – Rabaul – Kiriwina Islands – Conflict Islands – Strâmtoarea Kawanasausau – Milne Bay – Sydney – Ayers Rock – Parcul Uluru – Kata-Tjuta – Hong Kong

Vă invităm într-o călătorie de excepţie în timpul căreia veţi descoperi ultimele frontiere ale pasionaţilor de călătorii precum „Ultima Necunoscută”, supranumele pe care şi l-a ales Papua Noua Guinee, sau Ayers Rock, sacrul Uluru, care dispută cu Opera din Sydney onoarea de a fi cel mai interesant obiectiv turistic din Australia. Călătoria pe care v-o propunem este de asemenea, un circuit iniţiatic, antropologic, în care personajul principal este omul, revelat în toate aspectele sale. Vom cunoaşte omul creator, care prin puterea minţii sale a construit din nimic oraşe ale viitorului prin diferite colţuri ale lumii, altfel lipsite de resurse, precum Singapore şi Hong Kong sau marile centre urbane din Australia: Brisbane şi Sydney, omul, pentru care timpul curge cu o viteză uimitoare, pentru care zilele se succed într-un ritm ameţitor, omul care trăieşte în viitor. La polul opus, când vom naviga pe mările albastre din apropierea coastelor Noii Guinee, vom cunoaşte băştinaşi care populează insule izolate, care şi-au păstrat obiceiurile şi tradiţiile locale conservate ca într-un glob de sticlă, oameni pentru care timpul pare să fi rămas închis precum într-un mit al eternei reîntoarceri. Vă aşteptăm să ne fiţi alături în această exotică expediţie în care frumuseţea naturii se îmbină extraordinar cu măreţia spiritului uman şi care, cu siguranţă, va constitui o experienţă memorabilă pentru fiecare dintre dumneavoastră.

Perioada: 08.01 – 29.01.2020

Ziua 1 / 08.01.2020: Bucureşti – Doha – Singapore
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 21:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 220 (23:30 / 05:15), de unde se va pleca spre Singapore cu zborul QR 944 (08:15 / 21:15).
Ziua 2 / 09.01.2020: Singapore
Sosire la ora 21:15 în Singapore, stat-oraş insular, cea mai mică ţară din Asia de Sud-Est, care a fost fondată ca o colonie britanică acum două secole. Supranumit “Oraşul Grădină”, Singapore a devenit unul dintre cele mai prospere state din lume. Amestecul de culturi şi influenţe indiene, malaeziene, chineze, clădirile zgârie-nori, clima tropicală, bucătăria delicioasă, mall-urile ultramoderne, precum şi viaţa vibrantă de noapte, au făcut ca Singapore să se situeze în topul celor mai vizitate oraşe din lume. Întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Grand Copthorne Waterfront 5* (sau similar 5*).
Ziua 3 / 10.01.2020: Singapore – Brisbane
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. După-amiază vom face un tur panoramic de oraş care va include Centrul Civic unde se află Parlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Parcul Merlion, care oferă o superbă panoramă a golfului cu iahturi, unde se află statuia lui Merlion, creatură mitologică, jumătate leu, jumătate peşte, Templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, Chinatown, manufacturile de prelucrare a pietrelor preţioase şi Grădina de Orhidee, din cadrul Grădinii Botanice din Singapore, care se mândreşte cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2000 de hibrizi, cartierul Little India, situat pe malul estic al râului Singapore, care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie şi mirodenii. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Brisbane cu zborul companiei Qantas Airways, QF 052 (20:00 / 05:55).
Ziua 4 / 11.01.2020: Brisbane
Sosire la ora 05:55 la Brisbane, ce-l de-al treilea oraş ca mărime al Australiei după Sydney şi Melbourne, capitala statului Queensland. Întâlnire cu ghidul local, care ne va însoţi la hotel pentru cazare şi mic dejun. După preluarea camerelor şi o scurtă perioadă de odihnă vom porni în turul panoramic de oraş, în timpul căruia vom admira arhitectura contrastantă dintre blocurile turn din sticlă şi clădirile istorice coloniale din piatră, pieţele şi străzile pitoreşti mărginite de cafenele şi restaurante, Clădirea Parlamentului, Grădina Botanică, King George Square, Primăria şi Observatorul Mount Kootha. Cazare la Hotel Grand Chancellor 4* (sau similar 4*).
Ziua 5 / 12.01.2020: Brisbane
Mic dejun. Timp liber pentru activităţi individuale până la ora transferului în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Sea Princess al companiei Princess Cruises. Plecare din port la ora 16:00 într-o croazieră fascinantă, unde timp de 11 zile, veţi fi captivaţi de frumuseţea peisajelor oferite de Pacificul de Sud, de apele când albastre, când turcoaz şi vă veţi răsfăţa la bordul vasului, bucurându-vă de numeroasele facilităţi oferite. Seara vă veţi putea delecta cu spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Cină şi cazare la bord.
Ziua 6 / 13.01.2020: Navigare
Mic dejun. Zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului, de a vă familiariza cu zonele de răsfăţ ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună şi tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale şi numeroase baruri. Seara veţi putea asista la spectacole de teatru, veţi putea asculta muzică live sau veţi putea dansa la discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 7 / 14.01.2020: Navigare
Mic dejun. O altă zi de navigare în care ne vom bucura de soare şi de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 8 / 15.01.2020: Alotau (Papua Noua Guinee)
Mic dejun. După cele două zile petrecute la bordul vasului de lux, în această zi ne va aştepta o primă întâlnire cu Noua Guinee, care din punct de vedere antropologic este considerată ca făcând parte din Melanezia. Insula situată în apropiere de ecuator, a doua ca mărime din lume după Groenlanda, este împărţită în două: partea de est, Papua Noua Guinee, un stat independent aparţinând Comonwealth-ului, având-o ca suveran pe Regina Elisabeta a II-a şi partea de vest, administrată direct de către Indonezia, împărţită la rândul ei în două regiuni: Papua şi Papua de Vest. Noua Guinee este cunoscută prin teritoriile sale întinse de păduri ecuatoriale, cu o faună şi o floră variată, pentru regiunea submarină din jurul insulei care este bogată în corali şi pentru diversitatea tribală care s-ar putea compara numai cu regiunea Amazonului. Vom ajunge în provincia Milne Bay, urmând să ancorăm în golful cu acelaşi nume, de unde, opţional, vom putea pleca în explorarea capitalei provinciei, Alotau. Golful a fost la sfârşitul anului 1942 scena bătăliei dintre japonezi şi aliaţi, luptă în urma căreia armata japoneză a suferit prima mare înfrângere în apele Pacificului. Veţi putea petrece întreaga zi explorând oraşul Alotau şi zona golfului în excursiile pe care le veţi putea achiziţiona la bordul vasului. La ora 19:00 vasul va ridica ancora. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 9 / 16.01.2020: Kitava (Papua Noua Guinee)
Mic dejun. Începând cu această zi, vom explora un paradis găzduit de Marea Solomon şi anume Insula Kitava, una dintre cele patru insule principale ale Arhipelagul Trobriand, compus din atoli de corali ce acoperă o suprafaţă de peste 450 km2, situat la sud est de Papua Noua Guinee. Vasul va ancora la ora 07:00 în Insula Kitava, unde opţional, odată ajunşi la ţărm veţi putea să interacţionaţi cu localnicii, să vă bucuraţi de plajele cu nisip fin şi să achiziţionaţi obiecte de artizanat confecţionate de băştinaşii care de-a lungul timpului au atras atenţia antropologilor care le-au studiat obiceiurile cu multă atenţie. Societatea locală se remarcă prin organizarea în clanuri matrilineare, prin egalitatea sexuală între femei şi bărbaţi şi printr-un sistem prin care tensiunile intratribale sunt atenuate în mod ludic cu ajutorul unei variante a jocului de cricket. După amiază, veţi reveni la bordul vasului de croazieră care va ridica ancora la ora 16:00. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 10 / 17.01.2020: Rabaul (Papua Noua Guinee)
Mic dejun. După navigarea din timpul nopţii, de data aceasta înspre nord, dimineaţa vom ajunge în Insula Est New Britain care, ocupând o suprafaţă de mărimea Taiwanului, este cea mai mare din Arhipelagul Bismarck, numit aşa în cinstea cancelarului Otto von Bismarck, în a doua jumătate a sec. al XIX-lea, pe când întreaga zonă era protectorat german. Vasul va ancora la ora 09:00 în portul din Rabaul, fostă capitală a teritoriilor Noii Guinee, care în ciuda a doua erupţii vulcanice devastatoare în anii 1937 şi 1994 precum şi a bombardamentelor din timpul războiului, îşi revine puţin câte puţin, portul său fiind unul dintre cele mai impresionante din întregul bazin al Pacificului. Rabaul este cunoscut şi datorită zonei vulcanice intens studiate, a zonelor de scuba şi snorkeling, a peisajelor spectaculoase şi a triburilor Tolai. În cadrul excursiilor pe care le veţi putea achiziţiona de la bordul vasului de croazieră veţi putea merge la Observatorul de pe Vulcanul Tovanumbatir, veţi putea vizita cimitirul şi muzeul dedicat celor căzuţi aici în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, să interacţionaţi cu băştinaşii, să practicaţi sporturi nautice sau pur şi simplu să leneviţi pe plajele paradisiatice. După amiază, veţi reveni la bordul vasului de croazieră care va ridica ancora la ora 17:00. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 11 / 18.01.2020: Kiriwina Island (Papua Noua Guinee)
Mic dejun. Spre dimineaţă vaporul de croazieră ne va readuce în Arhipelagul Trobriand, cu care deja ne-am familiarizat în urmă cu două zile. De data aceasta vom avea posibilitatea să vizităm Insula Kiriwina, cea mai mare din componenţa arhipelagului şi implicit cea care găzduieşte majoritatea celor 12000 locuitori ai zonei, a căror cultură fascinantă şi plină de culoare îi face unici în lume. Vasul de croazieră va acosta la ora 09:00 în largul mării, în apropierea plajei din Kaibola, de unde doritorii vor putea fi transferaţi pe uscat cu ambarcaţiuni de mici dimensiuni. În cele câteva ore pe care le veţi putea petrece aici, funcţie de excursiile pentru care aţi optat sau individual, veţi putea interacţiona cu localnicii, veţi vedea cum arată satele locale şi veţi putea să vă bucuraţi de plajele însorite mângâiate de valurile mării. După amiază, veţi reveni la bordul vasului de croazieră care va ridica ancora la ora 18:00. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 12 / 19.01.2020: Conflict Islands (Papua Noua Guinee)
Mic dejun. În această zi vom ajunge într-un adevărat paradis terestru, epitom pentru fascinantele peisaje cu mări albastre presărate cu insule exotice care ne vin în minte când ne gândim la Pacificul de Sud. Este vorba despre grupul Insulelor Conflictului, un atol mângâiat de apele limpezi ale Mării Solomon. În pofida numelui care ne-ar putea invoca conotaţii violente, în realitate, denumirea este aceeaşi cu a vasului al cărui căpitan le-a botezat aşa în anul 1800, imediat după descoperirea lor. Cele 21 de insule care alcătuiesc grupul Insulelor Conflictului înconjoară o splendidă lagună formată pe marginea unui uriaş vulcan scufundat în apele oceanului cu mult timp în urmă. Mai aproape de zilele noastre, în anul 2006, Ian Gowrie Smith un important om de afaceri care şi-a făcut averea în domeniul farmaceutic şi al mineritului, a devenit proprietarul acestui paradis, investiţia sa fiind făcută special în scopul conservării acestui habitat natural cu totul ieşit din comun. Vasul de croazieră va ajunge la ora 07:00 în Conflict Islands, unde în funcţie de excursiile opţionale alese de la bordul vasului, sau a activităţilor individuale pe care vi le-aţi propus aici, vă veţi petrece ziua. Puteţi alege o croazieră prin apele transparente ale atolului, vizitarea unei colonii de broaşte ţestoase sau, pentru cei mai îndrăzneţi, imersiunea în apele ce scaldă recifele de coral unde peştii exotici sunt la ei acasă. După amiază, veţi reveni la bordul vasului de croazieră care va ridica ancora la ora 18:00. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 13 / 20.01.2020: Strâmtoarea Kawanasausau – Milne Bay (Papua Noua Guinee)
Mic dejun. A venit timpul să ne reîntoarcem spre sud, spre Brisbane, dar pe parcurs ne vom mai bucura încă de frumuseţea neverosimilă a acestor locuri, pentru că în drumul nostru, în apropierea Noii Guinee, vom traversa Strâmtoarea Kawanasausau. La tribordul vasului de croazieră vom mai avea prilejul de a mai zări coastele estice ale insulei Noua Guinee, inclusiv Golful Milne, în timp ce la babord vom vedea un grup de insule, printre care se remarcă mai ales Insula Samarai, fosta capitală administrativă a provinciei Milne Bay şi Insula Sariba, ambele fiind incluse în lista obiectivelor naturale protejate de către guvernul din Papua Noua Guinee, datorită frumuseţii lor. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 14 / 21.01.2020: Navigare
Mic dejun. Zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului de lux, de a profita de zonele de răsfăţ ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună şi tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale şi numeroase baruri. Seara veţi putea asista la spectacole de teatru, veţi putea asculta muzică live sau veţi putea dansa la discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 15 / 22.01.2020: Navigare
Mic dejun. O altă zi de navigare în care ne vom bucura de soare şi de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 16 / 23.01.2020: Brisbane – Sydney
Mic dejun. Vasul va ancora la ora 08:00 în Brisbane, iar după debarcare, vom fi transferaţi la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 525 (11:05 / 13:40). Sosire la Sydney unde, însoţiţi de ghidul local, vom face un tur panoramic al excentricului oraş supranumit “marele oraş de lângă port”, care va include cel mai elegant şi boem cartier al oraşului şi “The Rocks”, zona istorică a oraşului unde vom vedea Parlamentul, Catedrala St. Mary (le vom admira din autocar), Chinatown, punctul de panoramă Mrs. Macquaries, de unde vom putea admira vestitul Harbour Bridge, cea mai vestită plajă a Australiei, Bondi Beach şi “Kings Cross”. Transfer pentru cazare la Hotel Vibe 4* (sau similar 4*).
Ziua 17 / 24.01.2020: Sydney – Ayers Rock – Parcul Uluru – Kata-Tjuta
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Ayers Rock cu zborul companiei Virgin Australia, VA 1627 (09:55 / 12:00). Înainte de marea “întâlnire” cu sacrul Uluru, ne vom îndrepta spre Kata-Tjuta sau Olgas, în traducere “multe capete”, un monolit singular celebru, cu cele 30 de domuri roşcate, formate în mai mult de 500 de miloane de ani de eroziune, după care vom ajunge până la baza defileului Walpa, format între două dintre cele mai înalte domuri. La finalul zilei vom ajunge la Ayers Rock, cunoscut ca Muntele Uluru, un masiv stâncos izolat în deşertul din Australia centrală, situat pe teritoriul Parcului Uluru – Kata-Tjuta. Masivul stâncos din gresie este un monolit cu o vechime de 800 milioane de ani, înconjurat de mister, legende, mitologie şi folclor, care apare ca o formaţiune bizară într-o regiune de şes fără alte denivelări de teren şi care dispută cu Opera din Sydney onoarea de a fi cel mai reprezentativ obiectiv turistic din Australia. Vom asista la frumosul spectacol de schimbare a culorilor stâncii, datorat apusului de soare, în timp ce vom savura un pahar de vin. Transfer pentru cină bufet şi cazare la Hotel Sails in the Desert 5* (sau similar 5*).
Ziua 18 / 25.01.2020: Parcul Uluru – Kata-Tjuta – Ayers Rock
Mic dejun la pachet. În această dimineaţă vom avea prilejul de a asista la un alt spectacol de culori al acestui afloriment izolat, deoarece primele raze ale soarelui, conferă monolitului incredibile nuanţe de violet şi albastru. Uluru, este unul dintre cele mai sfinte locuri pentru aborigeni înseamnă “loc de întâlnire”, aici intersectându-se multe poteci aborigene, desprinse parcă dintr-o poveste. Localnicii Anangu, pentru care acest loc este sacru, sunt proprietarii Parcului Naţional din anul 1985 şi nicio dezvoltare legată de parc nu se desfăşoară fără consultarea acestora. Vom face apoi un tur în interiorul parcului, prilej cu care vom vedea Mutitjulu, un curs de apă semi-permanent care parcă izvorăşte din stâncă, uneltele din rocă pe care aborigenii le foloseau pentru vânătoare, vom descoperi peşteri sculptate de eroziune şi decorate cu picturi rupestre şi vom afla poveşti despre Liru (şarpe veninos) şi Kuniya (piton), istorisiri care fac parte din cultura poporului Anangu. Vom continua apoi cu vizitarea Centrului Cultural Uluru – Kata-Tjuta, care găzduieşte o colecţie uimitoare de ceramică originală, picturi şi punu (lucrări în lemn) care oferă o perspectivă asupra culturii unice şi spirituale a oamenilor din Anangu, custozii tradiţionali ai lui Uluru. După amiază timp liber la dispoziţie pentru diverse activităţi individuale sau excursii opţionale. Cazare la Hotel Sails in the Desert 5* (sau similar 5*).
Ziua 19 / 26.01.2020: Ayers Rock – Sydney
Mic dejun Transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Virgin Australia, VA 1628 (12:35 / 17:10). Sosire la Sydney şi transfer pentru cazare la Hotel Vibe 4* (sau similar 4*).
Ziua 20 / 27.01.2020: Sydney – Hong Kong
Mic dejun. Timp liber pentru activităţi individuale până la ora transferului la aeroport pentru plecarea spre Hong Kong cu zborul companiei Qantas Airways, QF 117 (15:50 / 22:15). Sosire în Hong Kong, fost dominion britanic care, după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul se întâlneşte cu civilizaţia Vestului. Insula Hong Kong-ului este astăzi mai atrăgătoare decât Manhattanul New York-ului, cu zgârie-nori care parcă răsar din mare şi cu un relief colinar de un farmec aparte. Sosire şi întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*).
Ziua 21 / 28.01.2020: Hong Kong – Doha
Mic dejun. Tur panoramic al oraşului Hong Kong, care va începe cu o plimbare până în vârful muntelui Victoria, cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la altitudinea de 554 m se poate admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse - Golful Ruşinii, unde se pot vedea statuile zeiţelor Kwun Yum şi Tin Hau, după care vom vizita satul pescăresc Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat Hong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite sampan şi datorită unei mici comunităţi care “trăieşte pe apă”. În portul Aberdeen se găsesc numeroase restaurante plutitoare dintre care cel mai cunoscut este Junk and Jambo. Turul se va încheia cu vizita în Piaţa Stanley - Chek Chue. Timp liber la dispoziţie. Cină la un restaurant local şi transfer la aeroport.
Ziua 22 / 29.01.2020: Doha – Bucureşti
Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 815 (00:50 / 05:35), de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (06:55 / 11:15).

TARIF I: 4980 EURO / loc în cameră dublă şi cabină interioară

TARIF II: 5320 EURO / loc în cameră dublă şi cabină exterioară cu geam

TARIF III: 5620 EURO / loc în cameră dublă şi cabină cu balcon

Suplimentul de single se calculează la cerere în funcţie de disponibilitatea cabinelor de pe vasul de croazieră
(tarife valabile pentru un grup de minim 15 turişti; pentru un grup mai mic de turişti, tariful se recalculează)

IMPORTANT:
Deoarece în Australia, AUD (dolar australian), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMĂTORULUI CURS: 1 EURO = 1,58AUD; eventualele modificări de curs se vor aplica la momentul ultimei plăţi şi vor putea afecta tariful final ÎN AMBELE SENSURI

Consulatul Australiei îşi rezervă dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronică a altor documente (traduse în limba engleză) cum ar fi: fotografie în format electronic, adeverinţă de salariat, bilanţul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicală, acte de proprietate (casă, maşină), talon de pensie sau adeverinţă de salariu în care să se precizeze datele de identificare, numărul contractului de muncă, dată la care a fost eliberat, camera de muncă la care a fost înregistrat şi salariul net etc.
Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei va solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (există 2 cabinete autorizate în Bucureşti). Tarif informativ (se va achita în lei la cabinetul medical): 70 euro
ÎN CAZUL NEOBŢINERII VIZEI se vor aplica penalizările stipulate în condiţiile de retragere din « Contractul de prestări servicii turistice » aferente zilei în care se efectuează retragerea

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Singapore şi Hong Kong – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways şi Singapore – Brisbane şi Sydney – Hong Kong cu compania Qantas Airways
- transport continental cu avionul pe rutele: Brisbane – Sydney cu compania Qantas Airways şi Sydney – Ayers Rock – Sydney cu compania Virgin Australia
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 1 noapte cazare cu mic dejun în hotel de 5* în Singapore
- 5 noapte cazare cu mic dejun în hotel de 5* în Australia
- 1 noapte cazare cu mic dejun în hotel de 4* în Hong Kong
- mesele menţionate în program: 7 mic dejunuri şi 2 cine
- 10 nopţi cazare cu pensiune completă, băuturi (apă, ceai, limonadă, cafea), pe vasul de croazieră Sea Princess al Companiei Princess Cruises
- activităţi de recreere pe vas: piscine, teatru, discotecă, bibliotecă, fitness
- tur panoramic de oraş cu ghid local în Singapore
- tur panoramic de oraş cu ghid local în Brisbane
- tur panoramic de oraş cu ghid local în Sydney
- vizite conform program în Parcul Uluru – Kata-Tjuta
- tur panoramic de oraş cu ghid local în Hong Kong
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TRAVEL care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 lei/pers. (tratamente medicale de urgenţă, spitalizare, medicamente, transport de urgenţă la spital etc. însă care nu este menită a acoperi complicaţiile sau recidivele bolilor/afecţiunilor de care dumneavoastră suferiţi anterior începerii călătoriei) şi Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno maximă asigurată este de 8.500 lei/călătorie (cu franşiză de 10%); acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile Qatar Airways: aprox. 490 euro/pers. şi Qantas Airways şi Virgin Australia: aprox. 520 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- taxe portuare şi guvernamentale: 180 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacşişuri pentru serviciile la sol: 70 euro/ pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- taxe pentru servicii la bord: aprox.14 usd/zi/pers. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul crozierei odată cu celelate cheltuieli opţionale de pe vas)

NOTĂ:
- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii
- taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
- pentru mai multe informaţii legate de flota Princess, descrierea cabinelor, facilităţilor, etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei: www.princess.com

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar)
O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibe şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 14 Octombrie 2019
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte

CONDIŢII DE ANULARE:
Pentru anulare pană pe 14 Octombrie 2019, se va percepe o penalizare de 150 euro / persoană
Pentru anulare între 15 Octombrie - 26 Noiembrie 2019, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totală
Pentru anulare între 27 Noiembrie – 7 Decembrie 2019, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totală
Pentru anulare începând cu 8 Decembrie 2019 – 8 Ianuarie 2020 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100%

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoţitorii minorului sunt obligaţi să aibă certificatul de naştere în original al copilului minor, adiţional paşaportului şi/sau cărţii de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »
  • DAL TRAVEL

  • Contactează firma
    • Tip firmă:
    • Producator
    • Persoană contact:
    • IULIANA BUSA
    • Functia ocupată:
    • AGENT TURISM
    • Adresă:
    • str. geroge enescu nr.33, sector 1
    • Localitate:
    • Bucureşti, Bucuresti
    • Telefoane:
    • 0213.197.062
      0213.197.063
    • Fax:
    • 0213.197.064
    • Website:
    • www.daltravel.ro
http://www.bursa.ro