CIRCUIT 2013 MYANMAR (BIRMANIA) si THAILANDA DE NORD & Triunghiul de Aur - DAL TRAVEL - AZafaceri.ro

DAL TRAVEL

CIRCUIT 2013 MYANMAR (BIRMANIA) si THAILANDA DE NORD & Triunghiul de Aur

Producător: dal travel | Adăugat: Miercuri, 20 Martie 2013
CIRCUIT 2013 MYANMAR  (BIRMANIA) si THAILANDA DE NORD & Triunghiul de Aur
1/2
CIRCUIT 2013 MYANMAR (BIRMANIA) si THAILANDA DE NORD & Triunghiul de Aur


Invitatie intr-o vacanta in care va veti simti in primul rand “liberi”, pentru ca Thai, inseamna libertate, va veti simti fericiti pentru ca sunteti in “Tara Surasului”, va veti simti mai aproape de zei printre palatele regale si templele budhiste care stau alaturi de zgarie-norii si autostrazile suspendate din Bangkok, “Orasul Ingerilor”, locul de resedinta al zeului Indra. Veti fi uimiti de politetea si ospitalitatea locuitorilor din Myanmar, unde convietuiesc 135 de etnii cu obiceiuri si traditii diferite. Aflandu-se intr-o zona de intersectie a doua uriase culturi, indiana si chineza, pe fundalul unei bogate mosteniri culturale si spirituale, care se intinde pe o perioada de peste 1.000 de ani. Veti simti ca ati fost cu siguranta in cea mai exotica destinatie asiatica atunci cand veti parasi “tara de aur a mii si mii de pagode si temple”.

Perioada: 23.10 – 06.11 2013

ZIUA 1 / 23.10.2013: BUCURESTI – BANGKOK
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 19:50 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu zborul companiei Turkish Airlines, TK 1046 (21:50 / 23:15) si mai departe spre Bangkok cu zborul TK 68 (00:40 / 14:15).
ZIUA 2 / 24.10.2013: BANGKOK
Sosire la Bangkok, intalnire cu ghidul local care ne va primi cu ghirlande de flori si transfer la Hotel Montien Riverside 4* - camera superior (sau similar), situat central, intr-o zona comerciala si de distractie (langa piata de noapte). Timp liber pentru acomodare, plimbare si cumparaturi. Seara, croaziera cu cina traditionala si muzica thailandeza pe fluviul Chao Praya.
ZIUA 3 / 25.10.2013: BANGKOK
Mic dejun. Dimineata vom vizita Palatul Regal, fondat in anul 1782 de regele Rama I si Templul lui Buddha de Smarald, unde se afla statuia cea mai venerata in Thailanda, o imaginea a lui Buddha, de dimensiuni impresionante, tinand cont ca este sculptata intr-o singura piatra de jad, care este in fapt Capela Regala a Palatului; aici tinuta trebuie sa fie decenta, nu se accepta bluze fara maneci, pantaloni scurti, minijup si pantofi decupati in fata. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Wat Trimitr, templul lui Buddha de Aur a carui statuie cantareste nu mai putin de 5,50 t. In continuare vom vizita Templului lui Buddha Culcat, unde se afla cea mai mare statuie a lui Buddha din Bangkok. Vom vizita apoi Chinatown si Piata de Flori Pak Klong Talat unde vom avea ocazia sa admiram o multime de plante si flori exotice. Cina si cazare.
ZIUA 4 / 26.10.2013: BANGKOK – CHIANG MAI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor la Chiang Mai, capitala provinciei de nord a Thailandei, numita si “Trandafirul Nordului”. Transfer la hotel Imperial Mae Ping 4* - camera superior (sau similar), pentru cazare. Dupa-amiaza vom incepe turul acestui oras bogat in minunate temple buddhiste cu o istorie fascinanta. Prima vizita o vom face la vestitul complex religios Wat Doi Suthep, unul dintre cele mai importante locuri istorice si spirituale din Thailanda, aflat pe coasta unei coline de 1.676 m inaltime, de unde se poate admira o extraordinara panorama asupra orasului. Punctul culminant, este vizitarea frumosului templu Wat Phrathat Doi Suthep, considerat ca fiind cel mai sacru si cel mai venerat templu din Thailanda de Nord, templu vechi de 600 de ani, la care se ajunge dupa ce se urca 309 trepte. Putem insa opta pentru accesul cu funicularul special amplasat la baza templului. Vizitam apoi Templul Wat Suan Dok, despre care se spune ca detine moaste ale lui Buddha. Vom continua cu vizitarea templului Wat Chedi Luang, construit prima data in anul 1411, fiind partial distrus in anul 1545. Seara vom participa la o cina traditionala – Khantoke – cu muzica si dansuri populare ale triburilor montane din nord. Cazare.
ZIUA 5 / 27.10.2013: CHIANG MAI – CHIANG RAI
Mic dejun. Vom incepe ziua cu vizitarea centrului de dresaj al elefantilor, una dintre cele mai bune scoli de specialitate din Asia de Sud-Est, unde vom vedea elefanti la lucru, facand baie, facand tot felul de giumbuslucuri, ba chiar pictand. Plecare spre Doi Mae Salong pentru a vizita cateva sate ale triburilor aborigene Akha, originare din Tibet si Yao, ocazie de a cunoaste viata de zi cu zi a acestor populatii rupte de civilizatie, care si-au conservat cu sfintenie traditia si cultura ritualurilor animiste. Daca timpul permite, vom avea prilejul sa vizitam si un sat al tribului renumit pentru “femeile girafa” sau femeile cu gaturile lungi, care poarta inele in jurul gatului, care au fost adaugate rand pe rand, de-a lungul anilor, pe care le vom regasi cu siguranta si in zona Lacului Inle din Myanmar. Dupa aceasta experienta inedita, urmeaza deplasarea spre Chiang Rai, capitala provinciei de nord a Thailandei. Cina si cazare la Hotel Wiang Inn 4* - camera superior (sau similar).
ZIUA 6 / 28.10.2013: CHIANG RAI – GOLDEN TRIANGLE – CHIANG SAEN
Mic dejun. Programul zilei va debuta cu o vizita care ne va incanta ochii si sufletul: Templul Wat Rong Khun sau “Templul Alb”, unic in Thailanda, cu albul sau stralucitor amplificat de bucatile de sticla folosite la fatada si cu arhitectura sa unica neconventionala pentru un templu buddhist. Calatoria continua spre Tringhiul de Aur, zona in care se intalnesc granitele a 3 state: Thailanda, Myanmar si Laos. Transfer la debarcader pentru imbarcarea pe vasul cu care vom face o plimbare pe Raul Mekong de-a lungul granitei a celor trei tari, de unde vom putea observa viata obisnuita a localnicilor pe care vom avea prilejul sa-i intalnim intr-o scurta vizita a Insulei Don Sao. Cina si cazare la Hotel Serene at Chiang Saen 4* - camera superior (sau similar).
ZIUA 7 / 29.10.2013: CHIANG SAEN – MAE SAI – TACHILEIK – HEHO – INLE
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Mae Sai, cel mai nordic punct al Thailandei, aflat la granita cu Myanmar. Drumul de aprox. 4 ore ofera o ocazie unica de a admira peisajul pitoresc al nordului Thailandei. Sosire la Mae Sai unde vom face o scurta vizita a orasului, dupa care vom traversa podul de frontiera din localitatea Tachileik, de unde vom zbura spre Heho (zbor de 45 minute). Ajunsi la Heho, vom pleca cu autocarul spre debarcaderul de la Nyaung Shwe, de unde cu barci rapide vom intra pe Lacul Inle pentru a ajunge la Resortul Paradise Inle situat in mijlocul lacului. Drumul care dureaza aprox. 45 de minute este un excelent prilej de a admira pitorescul peisaj inconjurator in care apar din cand in cand renumitii pescari localnici care-si vaslesc in mod inedit barcile cu piciorul. Cina si cazare.
ZIUA 8 / 30.10.2013: INLE – HEHO – MANDALAY
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face o agreabila plimbare cu barca pentru a vizita Pagoda Phaung Daw Oo, gradinile plutitoare specifice zonei Lacului Inle, o fierarie, precum si o tesatorie de matase.Vom vedea deasemenea ateliere de prelucrare a argintului din satul Ywama, satul Nan Pan (unde se fabrica renumitele trabucuri “cheroot”) si Manastirea Nga Phe Chaung, dupa care ne vom intoarce cu barcile la debarcaderul de la Nyaung Shwe, de unde autocarul ne va duce la aeroportul din Heho pentru zborul spre Mandalay, fosta capitala a Regatului Burma, unul dintre cele mai mari orase din Myanmar, centrul cultural al tarii, renumit prin concentrarea unui numar mare de calugari (peste 60% din intreaga tara) si prin artizanatul de buna calitate. Dupa sosire, daca timpul permite, se va admira un minunat apus de soare de pe renumitul pod de lemn U Bein, lung de 1,2 km, popas de neuitat pentru orice admirator al naturii. Cina la Restaurantul “Ko’Kitchen” si cazare Hotel Sedona 4*.
ZIUA 9 / 31.10.2013: MANDALAY – MINGUN – AMARAPURA – MANDALAY
Mic dejun. Plecare cu vaporasul spre Mingun, localitate care se afla la o distanta de 11 km nord de Mandalay, pe malul apusean al fluviului Ayeyarwaddy, pentru a vizita uriasa pagoda neterminata Mingun, unde se pastreaza amprenta in marmura a piciorului lui Buddha. In apropiere se afla uriasul clopot Mingun de 90 tone, precum si Pagoda Myatheindan, renumita pentru cele sapte terase concentrice care se afla la baza sa. Dupa-amiaza, plecam cu autocarul la Sagaing, traversand renumitul pod Ava, unele dintre putinele legaturi intre cele doua maluri ala acestui fluviu urias al Asiei. Vom vizita Pagoda Khaungmudaw, care are forma unui enorm dom, dupa care vom vizita fosta capitala regala Amarapura “Orasul Nemuritorilor” unde vom vizita Manastirea Mahagandayon, una dintre cele mai mari manastiri din tara. Intoarce la Mandalay pentru a vizita Templul Mahamuni Paya, dedicat lui Buddha Mahamuni, acoperit cu foita de aur, precum si cateva ateliere de artizanat traditional unde vom putea asista la o demonstratie a procesului laborios al confectionarii foitelor de aur. In continuare vom vizita manastirea din lemn de teck, Shwenandaw Kyaung – Palatul de Aur, renumita pentru sculpturile in lemn, apoi Pagoda Kuthodaw Paya, unde se pastreaza cea mai mare carte cioplita in piatra, reprezentand scrierile sacre ale Buddhismului, numita si “cea mai mare carte a lumii” si Pagoda Kyauk Taw Gyi Paya, care-l adapsteste pe Buddha construit dintr-o singura bucata de marmura. La sfarsitul zilei vom urca pe dealul Mandalay, pentru a admira panorama orasului si un alt minunat apus de soare. Cina la un restaurantul “A Little Bit of Mandalay”. Cazare.
ZIUA 10 / 01.11.2013: MANDALAY – BAGAN
Mic dejun. Transfer la debarcaderul fluvial de unde ne vom imbarca pe un vas cu care ne vom deplasa pana la Bagan. Pe parcursul zilei vom admira magnificul spectacol oferit de fluviu si de viata cotidiana a oamenilor acelor locuri. Popas in satul Yandabo pentru a vizita un atelier de ceramica traditionala. Sosire la Bagan, situat pe raul Irawaddy, oras spectaculos datorita templelor sale, care sunt raspandite pe o zona considerabila si care in sec. al XI-lea, era considerat unul dintre cele mai mari orase ale lumii. Astazi Baganul este cea mai importanta zona arheologica a Asiei, deoarece se presupune ca aici au fost construite peste 12.000 temple, dintre care descoperite si inca “in picioare” sunt aprox. 2.200 temple, restul asteptandu-si arheologii. Transfer la Hotelul Tharabar Gate 4* - camere superior (sau similar) pentru cina si cazare.
ZIUA 11 / 02.11.2013: BAGAN
Mic dejun. Astazi vom porni in “Marele tur al Baganului” care incepe cu o vizita in pitoreasca piata locala Nyaung U. Urmeaza vizitarea splendidei Pagode Shwezigon Paya, prototipul arhitecturii stupelor din Myanmar care marca initial capatul nordic al orasului. Urmatorul popas este la Templul Wetkyi-in Gubyaukki, care se mandreste cu fresce reprezentand scene din Jataka, cartea sfanta a Buddhismului, dupa care vom vizita Templul Htilominlo, renumit pentru sculpturile sale in ghips. Dupa-amiaza vom vizita renumitul Templu Ananda Pahto, capodopera arhitecturala construita sub forma de cruce greaca, apoi manastirea din caramida, Ananda Okkyaung, care se mandreste cu fresce din sec. al XVIII-lea. Urmatorul popas il vom face la cel mai inalt templu din Bagan, Templul Thetbyinnyu, dupa care ne vom indrepta spre cel mai masiv templu din oras, Templul Dhammayangyi, caruia ii urmeaza Templul Nanbaya, despre care se spune ca a fost Palatul Regelui Anawrahta. Turul Baganului se va sfarsi pe terasa superioara a Templului Shwesandaw, prilej unic de a admira apusul de soare din Bagan. Cina cu spectacol de marionete la restaurantul “Sithu”. Cazare.
ZIUA 12 / 03.11.2013: BAGAN – YANGON – KYAIKHTIYO
Mic dejun. Transfer la aeroportul Nyaung Oo pentru plecare cu zborul YH 910 (08:40 / 10:00) spre Yangon de unde vom pleca cu autocarul spre zona muntoasa (aprox. 176 km) pentru a ajunge la Pagoda Kyaikhtiyo – Stanca de Aur, unul dintre cele mai sacre locuri de pelerinaj din Myanmar, sanctuar aflat pe o stanca aurita, pe muchia unei prapastii, la altitudinea de 1.100 m deasupra nivelului marii, stupa care pare sa sfideze gravitatea si care conform legendei, este tinuta in echilibru de numai un fir de par al lui Buddha. Pe parcurs, scurt popas la Nyaung Bin Nhat, unul dintre cele mai sacre locuri de pelerinaj din Myanamar pentru toti cei care poseda un mijloc de transport, care vin aici special pentru “sfintirea” acestuia. Pentru a vizita pagoda Kyaikhtiyo, se ajunge intai la tabara montana Kinpunsakan, de unde un camion local ne va duce pana la tabara de transfer Rathedaung (drumul dureaza aprox. 30 min.), iar de aici urmeaza un urcus de aprox. 45 de minute pe jos sau cu “lectica” localnicilor (contra cost) aprox. 30 de minute, pana la templul sanctuar Kyaikhtiyo. Aici vom avea un prilej unic de a admira un splendid apus de soare deasupra unor coline acoperite de jungla de nepatruns. Cazare si cina la Hotelul Mountain Top 3* - camere standard (sau similar).
ZIUA 13 / 04.11.2013: KYAIKHTIYO – BAGO – YANGON
Mic dejun. Dimineata vom cobori pe jos sau cu “lectica” pana la tabara montana de unde camionul ne va duce la tabara de baza, iar de acolo ne deplasam cu autocarul pana la Bago, oras care dateaza din sec. al VI-lea, capitala antica a regatului Mon. Popasul la Bago ne ofera posibilitatea de a vizita Piata din Bago, Pagoda Shwe Mawdaw, una dintre cele mai venerate din Myanmar, urmata de Pagoda Shwethalyaung, ultimul popas fiind la Pagoda Kyaikpun, construita de regele Damazedi in sec. al XV-lea, renumita atat pentru istoria sa, cat si pentru cele patru uriase statui asezate spate in spate si pentru uriasa statuie de 55 m lungime care-l reprezinta pe Buddha culcat. De aici plecam spre Yangon. Seara, cina cu spectacol traditional la restaurantul plutitor “Karaweik”. Cazare la Hotelul Kandawgyi Palace 4* - camere superior (sau similar).
ZIUA 14 / 05.11.2013: YANGON – BANGKOK – ISTANBUL
Mic dejun. Dimineata este dedicata explorarii Yangon-ului, fosta capitala a Birmaniei pana in anul 2005, un amestec de influente culturale britanice, chineze, indiene si birmaneze, recunoscut pentru arhitectura sa coloniala, exemplu desavarsit al unei capitale coloniale britanice din sec. al XIX-lea. Vom vizita Pagoda Shwedagon, una dintre cele mai monumentale pagode din Asia, considerata a fi una dintre marile valori religioase buddhiste din lume, principala atractie a Myanmarului, care a devenit simbolul acestei tari. Pagoda care domina orasul de pe dealul Singuttara, este un imens complex, cu o cupola uriasa, acoperita cu 60 de tone de aur si peste 5.000 de diamante. Vom vizita altarele din cele 8 colturi ale stupei, Pavilionul de rugaciuni, Statuia Wa Thon Da Ray - Ingerul pazitor al Pamantului si uriasul clopot Maha Ganda care cantareste 23 de tone. In continuare vom vizita Parcul Mahabandola, renumita Pagoda Sule, unde vom admira uriasa statuie culcata a lui Buddha, Primaria, Curtea Suprema, precum si alte cladiri magnifice din epoca coloniala. Dejun la Restaurantul Royal Thazin apoi vom merge in Piata Scott, principalul punct comercial al orasului, pentru a cumpara diverse suveniruri birmaneze. Transfer la aeroport pentru zborul PG 704 (16:40 / 18:35) spre Bangkok si mai departe spre Istanbul cu zborul TK 69 (23:45 / 05:30).
ZIUA 15 / 06.11.2013: ISTANBUL – BUCURESTI
Sosire la Istanbul la ora 05:30 si plecare mai departe spre Bucuresti cu zborul TK 1043 (08:30 / 09:55).

TARIF: 900 EURO + 2.770 USD/ loc in camera dubla; Supliment single: 650 USD
(tariful este valabil pentru un grup minim de 20 turisti; pt. 15 – 20 turisti, tariful se recalculeaza)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Istanbul – Bangkok si Bangkok – Istanbul – Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Bangkok – Chang Mai, Heho – Mandalay, Bagan – Yangon, Yangon – Bangkok
- transport intern cu autocar / microbuz dotat cu aer conditionat
- 12 nopti cazare in hoteluri de 3* si 4*
- demipensiune conform programului
- transferurile, tururile, excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele incluse in program
- camioane cu tractiune speciala pentru urcarea si coborarea pe Muntele Kyaikhtiyo
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurarea agentiei in caz de insolvabilitate/faliment

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale: 350 euro si pentru zborurile interne: 90 euro, care se platesc o data cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viza pentru Thailanda: 25 euro/pers. se obtine la sosire pe aeroportul din Bangkok
- taxa de viza pentru Myanmar: 30 usd/ pers. + taxa de procesare viza Myanmar 50 usd /pers. se achita laagentie
- taxa iesire din Myanmar: 10 usd (se achitapersonal la fata locului) si alte taxe de iesire de pe aeroporturi, daca se aplica
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisuri: 60 usd pentru ghizi si soferi – nu si pentru bagajisti (care se achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- excursiile optionale
- asigurarea medicala
- asigurare storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil inca cel putin 6 luni de la data intoarcerii din calatorie
- 3 fotografii color recente

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
- la inscriere se va prezenta si pasaportul cu care se calatoreste, pentru a-l scana si a trimite copia in Myanmar in vederea procesarii vizei de intrare

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora.
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatorie
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »
  • DAL TRAVEL

  • Contactează firma
    • Tip firmă:
    • Producator
    • Persoană contact:
    • IULIANA BUSA
    • Functia ocupată:
    • AGENT TURISM
    • Adresă:
    • str. geroge enescu nr.33, sector 1
    • Localitate:
    • Bucureşti, Bucuresti
    • Telefoane:
    • 0213.197.062
      0213.197.063
    • Fax:
    • 0213.197.064
    • Website:
    • www.daltravel.ro
http://www.bursa.ro