Pachetul de HOLOGRAME pentru RINITA ALERGICA SINUZITA SFORAIT SINUS ALLERGY RELIEF - SC KAO FASHION SRL - AZafaceri.ro

SC KAO FASHION SRL

Pachetul de HOLOGRAME pentru RINITA ALERGICA SINUZITA SFORAIT SINUS ALLERGY RE
LIEF

Producător: cieaura | Adăugat: Sâmbătă, 25 Iunie 2011
Pachetul de HOLOGRAME pentru RINITA ALERGICA SINUZITA SFORAIT SINUS ALLERGY RELIEF
1/1
Pachetul SINUS ALLERGY RELIEF contine 12 holograme pentru RINITA ALERGICA, SINUZITA si SFORAIT

HOLOGRAMA SINUS ALLERGY RELIEF, avand o forma dreptunghiulara (L = 2,1 cm; l = 1,2 cm) are o durata totala de 72 de ore.

In aproximativ cinci minute se observa efectul de dezobstrucie a narilor, pacientul respirand normal. Anumite persoane sufera de rinita alergica de ani intregi, fiind dependente de preparate corticoide.

HOLOGRAMA SINUS ALLERGY RELIEF nu confera dependenta si dupa o anumita perioada de utilizare, ce variaza de la boala la boala si de cat de veche este boala, aceasta determina o vindecare completa.

HOLOGRAMA CieAura SINUS ALLERGY RELIEF reprezinta cea mai revolutionara forma de tratament, extrem de eficienta, FARA MEDICAMENTE, FARA ACE, FARA REACTII ADVERSE si FARA CONTRAINDICATII, la care ORICE OM are acum ACCES, in diverse conditii patologice, precum:

- RINITA ALERGICA
- SINUZITA
- SFORAIT

HOLOGRAMA SINUS ALLERGY RELIEF nu are niciun fel de reactie adversa, putand fi folosita si in timpul sarcinii, atunci cand majoritatea medicamentelor sunt contraindicate din cauza efectelor negative pe care le pot avea asupra fatului.
HOLOGRAMELE SINUS ALLERGY RELIEF stimuleaza sistemul energetic al corpului prin interferenta vibratiilor stocate in ele cu cele proprii organismului, in acelasi mod in care o face si acupunctura sau presopunctura fara a se mai apela la mijloace externe (ace, cristale, presiune).

HOLOGRAMA SINUS ALLERGY RELIEF se aplica prin lipire pe piele fara niciun disconfort pentru pacient. Vibratiile emise de holograme interfereaza cu energia care circula prin meridianele pacientului si fac sa creasca frecventa in anumite zone in care durerea sau boala au determinat reducerea acestor frecvente.

HOLOGRAMA ALLERGY RELIEF functioneaza cel mai bine atunci cand organismul este corect hidratat (2-3 l/zi).
HOLOGRAMELE SINUS ALLERGY RELIEF SUNT REUTILIZABILE SI POT FI FOLOSITE DE LA O PERSOANA LA ALTA! HOLOGRAMELE pot fi REFOLOSITE pana cand, cumulat, se aduna aceasta durata totala de ore, cat sunt ele active, respectiv 72 de ORE.

Termen de garantie: 50 de ani.
Pret: 300 lei

HOLOGRAMELE SINUS ALLERGY RELIEF si BRATARILE ENERGETICE CieAura CX2 PLUS NU SE GASESC IN FARMACII sau ALTE LOCATII din ROMANIA!

De asemenea, cei care doresc sa asiste GRATUIT la prezentarea acestora, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara, in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, la ce rezultate se pot astepta, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le achizitioneze pentru uz personal, ma pot contacta.
http://www.bursa.ro